Justin Bieber: Never Say Never (2011)
Genre: Documentaire / Muziek
Geregisseerd door: Jon M. Chu
Met onder meer: Justin Bieber
Releasedatum: 31 maart 2011
Bekijk via Netflix
Plot Justin Bieber: Never Say Never
"Find out what's possible if you never give up."
Het verhaal achter de Canadese R&B en popsensatie, Justin Bieber. De documentaire geeft een blik achter de optredens van de jeugdige zanger die op 16-jarige leeftijd al miljoenen fans heeft weten te vergaren. Ook krijgen we een unieke blik in de geest van de zanger zelf en hoe hij met al deze druk op zo’n leeftijd zelf omgaat.
AGE-411
Heeft je vriendinnetje het uitgemaakt omdat ze hem leuker vond dan jou? Onderbouw eens even waarom je hem haat ipv alleen maar hier neer te zetten dat je hem haat.
Dat antwoord is gemakkelijk te vinden.
Als Bieber het wil kan ie 'het' iedere avond doen met een ander meisje. Dominion hoopt dat hij in zijn hele leven ooit 1 keer het bed deelt met een meisje die nog maar half zo knap is als diegenen die het met Bieber doen.
Verder dan dat moet je het toch niet zoeken.
Dat gezegd zijnde, kunnen we nu deze rubbish afsluiten?
jtsterkenburg
eigenlijk zou je hier best een interessante documentaire over kunnen maken, want het is natuurlijk wel een cultureel fenomeen. Vindt het wel bijzonder dat vroeger natuurlijk ook de looks wel meespeelden, maar er ook wel echt hele goede muziek gemaakt moest worden om deze status te bereiken (michael jackson, beatles). Maar ik wordt van 10 seconden luisteren al misselijk van de zoete commerciële stroop, echt 0% procent creativiteit. Hetzelfde geldt natuurlijk voor deze film (vermoed ik), wat alleen maar een marketingvehikel is om meer misbruik te maken van de tere zieltjes van tienermeisjes.
Tonypulp
Justin Bieber is niet erg, zijn fans daarentegen..
Hys gwn d bestuh
Dat meisje aan het einde is wel een bazin, Ik haat 'm , droog
Chucky92
Kijk dan ook wat voor mongolen er tussen lopen... dat ouders dit accepteren.
Tonypulp
Ik vind dat de jeugd zich dan ook maar moet kunnen wagen aan diverse drugs en dranken, dit is evenzogoed slecht voor je. Moet je zien hoe druk ze zich maken joh, ongezonde adoratie
Chucky92
Klopt, zie je nog 3 van die sukkels die zich als Bieber kleden en zelfs hetzelfde kapsel hebben:p
Martijnnn
Duuh, omdat het stoer is om Justin Bieber te haten en deze film 0,5 te geven!
Lennert
Ik heb helemaal niks met Justin Bieber omdat ik nog steeds niks van zijn muziek gehoord heb, maar vind het behoorlijk zielig als mensen per se vanwege een persoonlijke haat tegen de muziek/persoon nu al 0,5 sterren ratings gaan geven terwijl ze hem waarschijnlijk niet gezien hebben. Alles leuk en wel, ik heb ook niks met de Spice Girls en Britney Spears, maar ik ga hun films ook geen halve sterren geven voordat ik er iets van gezien heb.
L_T_B
Moet je zien hoe druk ze zich maken joh, ongezonde adoratie
Er is dus weinig veranderd in de afgelopen 50 jaar.
Zandadder
Bieber met The Beatles vergelijken gaat me te ver.
In mijn ogen ontzettend goede muziek met onnozele bagger vergelijken.
narva77 (crew films)
Hij vergelijkt ze niet qua muziek, maar qua "ongezonde adoratie". En hij heeft daarin wel een punt....
En verder weer twee ongefundeerde 0,5* van DoubleExit en $mit$. Best wel triest toch....
- 2048 berichten
The Beatles vind je toch overal in toplijsten terug? Die verdienen het gewoon. Over JB hoor ik weinig positieve recensenten
Bélon
Als de IMDB eeen beetje consequent zou zijn -ze laten nieuwe hit films wel in de Top 250 toe- zetten ze dit op #1 in de Bottom 100. Mja, commerciële motieven denk ik. Ze hoeven nergens bang voor te zijn want verkoopt wel:
Budget $13,000,000 (estimated),
Total Lifetime Grosses
Domestic: $72,556,963 85.0%
+ Foreign: $12,784,000 15.0%
= Worldwide: $85,340,963
Nu al 6.5x de omzet, en dan moet ie nog in veel landen uitkomen + DVD/Blu-ray verkopen.... voor een investeerder is dit een droomfilm.
Lijkt me ook best interessant.
Vraag me bijvoorbeeld wel af wat dit zoveel slechter maakt dan die recente docu over Michael Jackson. Er zit een serieus verschil in waardering, redelijk sneu als het enkel verschil enkel op basis van onderwerp zou gemaakt worden.
yeyo
Bieber met The Beatles vergelijken gaat me te ver.
In mijn ogen ontzettend goede muziek met onnozele bagger vergelijken.
Er zullen ook wel veel gefrustreerde pubers hen gay gevonden hebben vroeger.
cor1946
Wat een lulletje zeg. Dat die meiden hem sexy vinden ongelovelijk.
Wat een losers die deze film ongezien een 0,5 geven.... Mislukt als muzikant zeker.
vicestar
Of je nu een Bierberfan of hater bent hij krijgt wel publiciteit of dit nu negatief of positief is.
Justin Bieber is niet erg, zijn fans daarentegen..
Hys gwn d bestuh
Dat meisje aan het einde is wel een bazin, Ik haat 'm , droog
Geniaal dat meisje trouwens
chevy93
- 2048 berichten
Ik kijk liever een docu over een ervaren artiest die veel heeft meegemaakt in zijn privé leven (zowel negatief als positief) dan over een zelfvoldaan jongentje dat zich nog lang niet bewezen heeft.
Voor de miljoenste keer, geen docu...
Staat bij beide films als genreaanduiding ... weet er verder het fijne niet van maar lijkt me om mierengeneuk te gaan.
OK, je kan je persoonlijk voorkeur hebben, maar waarom zo een docu over een dergelijk jong fenomeen niet minstens even interessant als die over een overleden popster? (Ga er vanuit dat beide film volledig onder regie van het management tot stand zijn gekomen, dus verwacht eigenlijk van beide zeer weinig.)
- 2048 berichten
OK, je kan je persoonlijk voorkeur hebben, maar waarom zo een docu over een dergelijk jong fenomeen niet minstens even interessant als die over een overleden poster? (Ga er vanuit dat beide film volledig onder regie van het management tot stand zijn gekomen, dus verwacht eigenlijk van beide zeer weinig.)
Daar heb je ook een sterk punt maar als ik zo de trailer kijk van deze docu zie ik vooral hoe zijn leven verheerlijkt wordt. Bij This is It waren het gewoon opnamen van MJ in zijn laatste dagen. Hoe je een legende die met vol enthousiasme werkt aan zijn comeback en dan sterft vind ik boeiender te volgen dan een documentaire die anderhalf uur iemand als superzanger en cultuurfenomeen neerzet. Dat gevoel heb ik hierbij.
Bieber is dan ook een cultuurfenomeen. Zelden iemand zo snel zo overaanwezig zien worden.
- 2048 berichten
Klopt, maar daar is dus mijn hele kritiek over deze docu. Ik zal het waarschijnlijk wel kijken, maar ik heb zo mijn twijfels of het wel een neutrale docu is.
Maak je geen zorgen het is natuurlijk net zo min neutraal als This is it! Het zijn beide fanboy producties voor de fans.
Ondertussen ook al genoeg m'n tanden stukgebeten op docus om nog de illusie te koesteren dat films als deze ook maar enigszins proberen neutraal te zijn. Een zelzaamheid in doculand, en zoals Reinbo zegt zal This Is It! daar maar weinig in verschillen.
chevy93

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

Katy Perry: Part of Me
Documentaire / Muziek, 2012

Courageous
Drama, 2011
managercanadapop singerprayermusic competitiontour bus post-credits sceneduringcreditsstinger