• 9.374.138 stemmen

Gesproken taal: Engels, Duits, Fins, Japans en Kantonees

Releasedatum: 7 december 2000

Plot Charlie's Angels

"Get some action."

Drie vrouwelijke detectives met een mysterieuze baas worden ingehuurd door Eric Knox. Knox is de ontwerper van een revolutionair stemherkenningsprogramma. De software is gestolen, en de Angels gaan op bezoek bij Roger Corwin, de concurrent van Knox, die de hoofdverdachte is. Remake van de serie uit de jaren 70.

Natalie Cook

Charlie (stemrol)

Jason Gibbons

avatar van muismat

muismat

Aardig vermakelijk 3 sterren filmpje.

avatar van ewalk

ewalk

Waaat? Deze film is echt slechte geacteerd, slechte effects en gevechtschoreografie ligt er te dik boven op. Te veel ingespeeld op de John Woo Hype die er toen was.(met kabels en zo) Het lijkt totaal niet. Overdreven actiefilm valt mij zwaar tegen.

2'5*

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Geen bijzondere film. Redelijk verhaaltje, grappige actiescenes, waarbij letterlijk elke scene is gestolen van een andere film.

avatar van king16

king16

• 1904 stemmen

3*.. vermakelijke film, ook al werd ik op den duur die slow-motion effecten vrij zat...

avatar van Sven Vermant

Sven Vermant

3 sterren, waarvan een halfje voor de altijd lekkere Drew en het kontje van Cameron.

avatar van Redlop

Redlop

Sven Vermant schreef:

Spreekt wel een minachting voor de lekkerste van drie uit: Lucy Liu

avatar van dreamtheater19

dreamtheater19

Charlie's Angels is wel een leuke film om een keer te zien maar dan is het ook wel weer genoeg geweest voor mij althans. Maar ik plaats dit bericht eigenlijk omdat ik het niet kan laten om te zeggen wat voor een prachtige vrouw Cameron Diaz wel niet is en dat ik haar zo bewonder omdat het zo'n goed iemand is Ze is zo'n mooie meid,zo lief en aantrekkelijk, dat lieve sexy lachje van haar... Ik vind haar de knapste vrouw van de wereld!.

avatar van *eef

*eef

Het verhaal slaat echt NERGENS op, maar het is wel een leuke film. Het was vroeger een keer mijn lievelingsfilm

avatar van P8rb

P8rb

ik geloof dat ik in deze film best veel fouten had gezien.

leuk actie filmpje voor de rest.

2,5

avatar van 1991

1991

Mooie dames, film was bagger. Verhaal was slecht. 2*

avatar van Taatjje

Taatjje

Ik vind hem best leuk, niet het beste maar goed. Ik ben wel helemaal fan van Drew Barrymore!

avatar van Theatertje

Theatertje

1991 schreef:

Mooie dames, film was bagger. Verhaal was slecht. 2*

Vond ik ook. Wat een rotfilm was dat, zeg...

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Gaat wel, vind het toch wel kwaliteit hebben, maar de dame's zijn niet verkeerd hoor Vooral Lucy Liu heeft haar sharmes en is een geweldige Actrice

avatar van Liesjj_x

Liesjj_x

Ik vond hem best wel goed, geen topper maar goed... Ik zie Lucy Liu wel graag spelen en de humor van haar vriendje in de film vind ik soms wel grappig...

avatar van finalman

finalman

Theatertje schreef:

Vond ik ook. Wat een rotfilm was dat, zeg...

mee eens! ik hoef die film nooit meer te zien, echt bah bah bah deel 2 hoef ik nooit te zien.

avatar van ReMyTje86

ReMyTje86

Ik ben met finalman mee eens.

Als je deze film bekijkt lijkt het als of het me niet intresseerd tis soort van reclame film, daar mee bedoel ik van dat mensen de film moeten zien vanwege er een videoclip is gemaakt met desitny child en daardoor denken de mensen o een leuke film euh euh niet ik dames leuk film slecht klaar. Finalman ik zou deel 2 nooit durven willen kijken alleen voorde dames meschien.

avatar van russell

russell

Vind het een hele gave en stoere film, zou toch stiekempjes graag 1 van hun willen zijn, hi hi.

3,5

avatar van Lady_Movie

Lady_Movie

Een stoere film met veel Girl- Power

Leuk om te kijken.

Echt een zaterdag- avond film.

Met lekker veel actie.

een 3.5 voor het goede acteerwerk.

avatar van Kevin13

Kevin13

zwakke actiefilm

te overdreven, en de 3 meisjes waren heel belachelijk, vooral als ze moesten lachen in het begin, met charlie

avatar van *Nientjah*

*Nientjah*

Amusant filmpje hoor. Het verhaal is flinterdun en het gaat er eigenlijk alleen maar om om de 3 mooie dames zo goed mogelijk in beeld te krijgen, maar toch heb ik me vermaakt.

3 sterren.

avatar van *Nientjah*

*Nientjah*

Weet iemand trouwens hoe dat liedje heet een beetje aan het einde van de film, als de Angels het fort aanvallen en terwijl er een beeld van het hele fort wordt gefilmd er een soort van Silhouette of Doom-achtig geluidje (met trompetten) af wordt gespeeld. Daarna volgt er een beat ook met trompetten erop en het wordt een soort hiphopliedje.

Iemand?

avatar van simpelekees

simpelekees

Toch hele leuk manier van Komedie, actie en vrouwen combineren. Ik kon er goed om lachen.

avatar van nightbreed

nightbreed

Het enige echt positieve aan deze film is de lekkere geile Cameron Diaz die mij zelfs in lucht van -30 graden kan laten zweten

avatar van Wassup !

Wassup !

Talloze keren op één uitgezonden en ik vond de film erg zwak, keer op keer...

Qua actie is Charlie's Angels behoorlijk goed, maar de rest van de film kan eigenlijk niet mee, buiten die lekkere wijven dan...

Cijfer: 2,5*!

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Leuk filmpje. Niet zo bijzonder, maar wel aardig om naar te kijken. Alle 3 doen ze het erg leuk. Verder zitten er erg grappige momenten in.

avatar van The Last

The Last

Leuk vermakelijk filmpje met kinderachtige humor, gigantisch ongeloofwaardige stunts en 3 mooie meiden.

Oftewel: 2,5 sterren.

avatar van darkjaap

darkjaap

lijkt erg op dat ene programma van jetix waar ik de naam van kwijt ben.. njaa heb het nooit een echt goede film gevonden voorspelbaar, niet echt mijn humor en ook niet echt mijn genre.. 2*

avatar van missl

missl

ach ik vind deze wel leuk, een paar stoere meiden die zichzelf niet al te serieus nemen en iedereen aan kunnen.

ik zeg: girlpower!

maar wel maar 2,5 sterren.

avatar van hydraulix

hydraulix

Hééééél stiekem is dit mijn 'guilty pleasure', evenals Tomb Raider. Heerlijk vermakelijke film, lekker verstand op nul en genieten van drie mooie actrices die zichtbaar plezier hebben in hun rol. Bepaalde scènes zijn ook hilarisch (Lucy Liu als 'The Efficiency Expert' is voor mij wel een klassieker). Soundtrack is geniaal; beetje kitsch en retro, maar past perfect bij de film! Een film als Charlies Angels moet je niet serieus nemen, dat doen de makers/acteurs namelijk ook niet

avatar van Cashmyra

Cashmyra

jeugdsentiment! deze heb ik in de bios gezien, en ik vond m toen geweldig, en nu, nadat ik mn toch zo'n 5x gezien heb blijf ik m leuk vinden

perfecte combinatie van goede actrices, en ondanks het niet erg verrassende verhaal toch leuke actie en vermaak. en de humor

jaa, hij blijft echt leuk