• 9.371.613 stemmen

Gesproken taal: Engels, Duits, Fins, Japans en Kantonees

Releasedatum: 7 december 2000

Plot Charlie's Angels

"Get some action."

Drie vrouwelijke detectives met een mysterieuze baas worden ingehuurd door Eric Knox. Knox is de ontwerper van een revolutionair stemherkenningsprogramma. De software is gestolen, en de Angels gaan op bezoek bij Roger Corwin, de concurrent van Knox, die de hoofdverdachte is. Remake van de serie uit de jaren 70.

Natalie Cook

Jason Gibbons

avatar van blabla

blabla

• 2070 berichten

Hoe kun je er dan toch nog twee sterren voor geven ?

avatar van De Knip

De Knip

Ik zie de film wel uit, maar het einde interesseert me niet echt. Ach, er zit wel hier en daar wat aardigs tussen, hoor! Maar net als Pirates of the Caribbean is het einde niet echt interessant. Zo naar het einde toe steeds meer actie en we weten allemaal hoe het zal eindigen.... Dat bedoel ik ermee te zeggen. Reclameblok kwartiertje voor het einde, bah! Ga wel Radio 1 luisteren....

Inhoudsloze spektakelfilms liggen me steeds minder. Leeftijd misschien? Of gewoon te veel films gekeken....?

avatar van blabla

blabla

• 2070 berichten

De Knip schreef:

Inhoudsloze spektakelfilms liggen me steeds minder.

Vandaar mijn verbazing dat je dan toch nog 2 sterren kunt geven, ik vind hier precies het zelfde van als jij en kan er dan toch echt niet meer als een 0,5 ster voor over hebben.

avatar van Phoenix

Phoenix

Gewoon vermaak. Meer niet. Toch maar half sterretje eraf.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Dit is best wel een originele film die heerlijk over the top is. Je houdt er van of juist niet. Neem deze film gerust met een korrel zout want de actie is zeer ongeloofwaardig maar best wel specaculair. De cast is perfect. Ze vormen elkaar perfect aan maar Cameron Diaz springt er toch wel bovenuit ( net als in het tweede deel). Ik vindt deze film toch ietsje beter dan de tweede charlies angels die meer van hetzelfde is. Deze verfrissende actiefilm is erg vermakelijk en verlegt de grenzen op het gebied van overacting. 3,5*

avatar van blitzwingz

blitzwingz

Ik ben dus een van de mensen die absoluut niet van deze film houden. Bij mij was het zelfs zo erg dat ik me halverwege de film ineens afvroeg waar die eigenlijk over ging.(nergens over dus)

Het enige wat ik goed vond aan deze film was Crispin Glover (acteur die in "Back to the Future" de vader van Michal J Fox speelt), die weer een een sterke performance als superschurk neerzette. Heel erg creepy...

avatar van Mischa

Mischa

Ooh, Baracuda!

avatar van PartyMarty

PartyMarty

Deze film kon op geen enkele wijze het enthousiasme bij mij teweeg brengen dat de serie destijds deed. Ik denk dat eind jaren '70, toen deze serie draaide, voor de buis met een bakkie chips op schoot, bepaald is wat ik mooi vind aan vrouwen.

avatar van Moviestar

Moviestar

Vond het best een leuke film, ik vond vooral de bijrol van Matt LeBlanc wel leuk! 3,5*

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Onrealistische en hersenloze onzin, die godzijdank wel vermakelijk is. Murray is leuk en bijrollen van onder andere Rockwell en Glover zijn ook geestig. Het is bespottelijk gedoe, maar het hoge gehalte amusement en actie trekt je er wel doorheen. En het is ook geen straf om anderhalf uur naar schaarsgeklede Diaz, Liu en Barrymore te moeten loeren.

3 sterren.

avatar van WB

WB

Chainsaw schreef:

Geen woord aan toe te voegen! Makkelijk zo!

avatar van Marti

Marti

het is iets minder dan deel 2

avatar van aegron

aegron

Na barbarella gezien te hebben dit weekend en nu deze opnieuw verhoog ik mijn stem. Wat een film, totaal niet serieus te nemen, maar wel ultieme cult (vind ik). Lekker over de top, lekker fout, lekker nep, enorme gaten in het plot, fouten in de film.... who cares? hij is wel lekker!

Queto Yurlunyur

Onvoorstelbaar, zo dieptriest als deze film is. Verschrikkelijk flauwe humor, stompzinnige Matrix-achtige actiescenes (ik vervloek die film voor het ontketenen van deze rage in actiefilms tegenwoordig), en een debiel plot dat niet gehinderd wordt door ook maar enige vorm van logica.

Daarnaast wordt er ook nog eens belabberd geacteerd. Nu hebben we de laatste tijd wel vaker belabberde actrices in Hollywoodfilms gezien (vaker wel dan niet eigenlijk); maar als je voor drie hoofdrolspelers drie actrices met alledrie het acteertalent van een baksteen neemt, dan is dat toch eigenlijk ook wel weer een prestatie qua slechte casting (al laten de lage decolletés wel raden waar de echte criteria lagen). De dames zijn zogenaamd superintelligent en weten alles van techniek, maar het zou me verbazen als ze ook maar zelf hun videorecorder konden instellen, zo stom kijken ze bij elke halve zin die ze uitkramen. Dit overigens als enige variatie op de (misselijkmakend overdreven) zwoele blik die ze de rest van de film in hun ogen hebben.

Nee, ik kan hier alleen maar heel diep bij zuchten; onvoorstelbaar wat een zooi. 0,5 *

Queto Yurlunyur schreef:

Ik denk dat je de verkeerde vervloekt, maar neem eerst maar even een valeriaantje

Queto Yurlunyur

Even voor de duidelijkheid: met 'die film' bedoelde ik The Matrix, niet Charlie's Angels. Of bedoel je dat CTHD hier eigenlijk schuld aan is? Dat betwijfel ik namelijk; CTHD nam de martial arts (waar ik toch al niets mee kan) naar extremen binnen zijn Aziatische setting (al is het verder een door en door Hollywoodse film), maar The Matrix bracht die stomme salto's en slow-motions naar de 'normale' actiefilms.

Queto Yurlunyur schreef:

Je valeriaantje Queto Yurlunyur? Ik doelde er inderdaad op dat je The Matrix niet moest vervloeken. Slow Motion was in die film gewoon goed. Vervloek dan de rest van Hollywood die het idd tot dat ik er ook ziek van werd gewoonweg blind kopieerde. Kun je gelijk je woede kanaliseren over meer dan 1 object.

en CTHD?

morpheus schreef:

Ik denk dat je de verkeerde vervloekt,.....

Niet genoemd geloof ik, misschien als je tussen de regels leest

avatar van mister blonde

mister blonde

Queto Yurlunyur schreef:

ik ook. 2 redenen * CTHD[edit]Crouching Tiger, Hidden Dragon [/edit] kwam na the matrix.

* CTHD laat zich totaal niet vergelijking met de hier genoemde films (vechtscenes zijn duidelijk anders in beeld gebracht, om nog maar te zwijgen over de andere verschillen).

avatar van U-96

U-96

• 2062 stemmen

Vanavond voor het eerst gezien. Deed me erg denken aan 'Totally Spies', tekenfilmserie dat vroeger altijd voor Married With Children op tv kwam. Ook 3 grietjes waarvan je niet zo gauw zou verwachten dat ze een bijzonder leven leiden.

Het verhaal vond ik zwak, maar desondanks bleef de boel toch vermakelijk. Het zijn ook puur die vechtscenes die heel wat redden. Misschien ooit eens een herkijk waard voor mij.

Ik herkende ook die vrouw uit Kill Bill.

Voorlopig *2.5*

avatar van Yak

Yak

Hersenloos, absoluut, maar daarnaast toch ook gewoon übercool. De scene waar de drie Angels als alpenmeisjes staan te jodelen is volslagen geniaal. Topvermaak! 3,5*

morpheus schreef:

Vond het daar ook stompzinnig en irritant.

Dat is natuurlijk ook een deel van het probleem. Ik bedoelde dat 'vervloeken' ook niet zo serieus als het misschien overkwam hoor.

en CTHD? (...) Niet genoemd geloof ik, misschien als je tussen de regels leest

Nee, sorry, dat haalde ik erbij. Ik nam aan dat je op een specifieke film doelde, en dacht (ten onrechte) dat CTHD ouder was dan The Matrix. Mijn opmerking sloeg dus nergens op.

Redlop

Hilarische film. Het scheelt wel als je de serie gezien hebt. Inderdaad Yak...die jodelscene is geweldig. 3,5*

Queto Yurlunyur schreef:

Weet ik maar je reactie was zo leuk ik moest gewoon ff reageren....

avatar van Angie

Angie

gisteren wist ik het weer waarom ik het nadat ik het in de bioscoop had gezien, me voorgenomen had het niet nog een keer te zien! wat een hersenloze film zeg. het enigste waar ze aandacht aan hebben besteed is aan de spannende pakjes en het swingen met hun haar -geeeeeeeeeeeuw-

Angie schreef:

...wat een hersenloze film zeg...

De originele serie was hersenloos. Deze parodie borduurt heerlijk voort op die haast nostalgische simpelheid. Precies de juiste toon en sfeer. Vergt ook een bepaalde smaak & intelligentie bij de makers.

avatar van Phoenix

Phoenix

En bij de kijker .

Inderdaad ja.

avatar van U-96

U-96

• 2062 stemmen

Idd geweldige grappige scene dat ze voor dat huis gingen zingen, en dan die Murray met die tuba! (of wat het ook was).

De 'Moonwalk' was ook erg grappig.

avatar van Yak

Yak

Neeee, die moonwalk was nep! Had ik er tijdens dat hele gevecht naar toegeleefd, krijg je een neppe moonwalk.

avatar van davidov

davidov

Een heerlijke hersendode film met humor, pakjes, babes, actie, avontuur etc van de bovenste plank.

3.5* (het max wat zo'n popcorn film bij mij kan halen zonder kwaliteit)