Genre: Actie / Komedie
Bekijk via NLZIET
Bekijk via Viaplay
Plot Charlie's Angels
"Get some action."
Drie vrouwelijke detectives met een mysterieuze baas worden ingehuurd door Eric Knox. Knox is de ontwerper van een revolutionair stemherkenningsprogramma. De software is gestolen, en de Angels gaan op bezoek bij Roger Corwin, de concurrent van Knox, die de hoofdverdachte is. Remake van de serie uit de jaren 70.
- IMDb (5,6 / 206092)
- Trailer (YouTube)
- Charlie's Angels (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Thin Man
Charlie (stemrol)
Jason Gibbons
Near_Dark
Heb deze nog eens herbekeken en het was weer lachen met deze superintelligente maar uiterst naieve meiden
Zo komt bijvoorbeeld de postbode aanbellen om een pakje af te geven bij tuttebel Natalie. in haar wit-rode sponzen onderbroekje komt ze opendoen en zegt tegen de facteur: "Hey, you don't have to ring. I signed that release form,so you can just feel free to stick things in my slot.", yeah right
Vervolgens loopt ze met haar hoofd tegen de deur en wandeld de verbouwereerde postbode weg met een gezichtsuitdrukking die geld waard is
Het 1e gevecht van de Angels met de "Thin Man" is ook super, op de tonen van The Prodigy's hitsong: "Smack My Bitch Up" vliegen ze door de lucht en halen acrobatische gevechtsbewegingen uit.
Er zit zo'n rotvaart in het afwisselen van de verschillende scènes en filmlocaties dat je als kijker de kans niet krijgt om je te beginnen vervelen.
Om nog maar te zwijgen over die drie verrukkelijke dames die constant in beeld zijn, de ene keer al sexy'er gekleed dan de andere
Hier zijn de vrouwen de sterke actiehelden en lijken de mannen stuk voor stuk stuntelige loosers, I like it
6/10.
Een typische no-brainer die je achterlaat met een brede grijns op je gezicht
Ik herinnerde me hem als zijnde veel beter, maar blijkbaar hebben de jaren hun tol geëist...
Aazhyd
Volkomen leeghoofdige film met mooie, maar ongeloofwaardige beelden en een imbeciel script. De dames zien er leuk uit, maar ik vond Diaz nou juist heel overdreven en nep overkomen. Dan was Lui als strenge meesteres beter op dreef. Ook al sloeg dat nergens op.
Dat er niets van de film klopt, blijkt bijvoorbeeld uit die scene in de kluis: Op alle mogelijke manieren zit er beveiliging in die kluis en moeten de dames de raarste trucs uithalen om niet gedetecteerd te worden, maar achter het openen van de daadwerkelijke kluis en het toegang krijgen tot de systemen hangt nix, nog geen belletje gaat rinkelen, nog geen lampje gaat branden.
Voor de beelden 1 punt en vooruit, vanwege Drew een half puntje erbij. En oh ja: ik heb naderhand met mijn vrouw ook geweldige seks gehad, dus nog een half puntje erbij. Slaat ook nergens op, maar wel lekker.
SnakeDoc
Nee .... potje bagger dit!
Hoop onzin aan elkaar geplakt. Het is dat er 3 lekkere wijfen in spelen, anders had ik er een 0,5 van gemaakt
movie acteurs
Ik vond dit een vreselijke film. Irritant slecht geacteerd door Cameron Diaz, Slecht verhaal. Een 1,0 voor Lucy Liu dan.
Near_Dark
Komaan mensen, het plezier spat van deze film af, hoe kan je die nu een 1/10 geven...? Of is het dan toch waar wat ze zeggen over de verzuring van onze maatschappij....?
TragieStar.*
Een hele goede film is het niet maar wel leuk voor een keertje.
De 3 vrouwen doen het fantastisch en ook de actie scenes zijn heel overdreven en nep maar toch gaaf.
Verder stelt het verhaal niet veel voor maar als ik al gezegd heb, leuk voor een keertje gezien te hebben.
Zeker wel de moeite waard hoor.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Blijft leuk
Gewoon sit-back relax, en nog het meest van allen: niet kritisch kijken..
Wat leuke momenten en mooie dames en je avond is weer gevuld
MrCinema
Vandaag weer eens bekeken en het is gewoon een lekker wegkijk film met 3 heerlijke exemplaren van het vrouwelijke geslacht.
Boel actie, dun plot, voorspelbaar uiteraard maar leuke actiescenes en best wel humor.
Ik geef deze film een 3 (wel een krappe maar toch...) want onvoldoende is ie gewoon niet in mijn ogen.
Near_Dark
wat een kut film is dit !!!!
En dan nog wel in drievoud...
sofripa
Van bovenstaande slagerij onthoud ik mij maar....
. Ik heb naar een heerlijke no-brainer gekeken. Meer pretendeert de film ook niet. 3 sterren
sharonxx
Is wel een leuke film, maar na 1 keer gezien te hebben is het ook wel genoeg. Ik vond het wel leuk dat er werd terug geblikt op hun verleden,
jumpstylemovie
Redelijke film die niet veel bijzonders bied maar wel vermakelijk is. Ik vond Diaz hier niet veel aan, veel te mager
Drew Barrymore was een stuk beter. Maar goed, de film had een aardig leuk verhaaltje en duurt gelukkig ook niet al te lang.
MyOwnStyle
Lang geleden dat ik deze film heb gezien, maar ik vond hem wel vermakelijk om zien. Weinig speciaals dus een 3
Suleika1
Lucy Liu & Drew Barrymore > mooi.
Cameron Diaz > echt zo'n breedbekkikker-hoofd.
simonvinkie
Wat een supervermakelijk film was dit! Echt een gigantische verrassing. Mijn verwachtingen waren eigenlijk erg laag, maar ondanks dat het verhaal zeker niet hoogstaand was, heb ik toch erg genoten. De Speeltijd vloog voorbij! Acteerprestaties waren niet echt opperbest. Vooral Cameron Diaz overacteerde een beetje, maar haar uiterlijk maakte een hoop goed. Dat goldt ook voor de andere dames trouwens.
Kwalitief was de film niet heel sterk natuurlijk, maar het oogde allemaal wel fris en nogmaal, erg vermakelijk. Ik had nog nooit ook maar één seconde van de serie gezien. Moet ik ook maar niet gaan doen denk ik, aangezien dat denk ik heel anders is dan deze film.
De score die ik nu geef lijkt misschien wat laag vergeleken met mijn bericht. Ik sluit een verhoging in de toekomst dan ook niet uit. Vervolg komt ook zeker op mijn lijstje. Deze was in ieder geval erg vermakelijk, en de dikke voldoende is binnen.
mnrk
Dit is gewoon prima entertainment....
De combinatie van actie/humor en mooie dames is dik in orde.
Dit allemaal aangevuld met een leuke cast en een geweldige score
...
Iceman69
Zelfs na 4 x kijken blijft ie leuk gaat nergens over, maar goeie actie en leuke humor
en een goeie cast
dominion
Erg tof.
Dit is nou een heel simpel filmpje die gewoon heel erg leuk blijft na een paar herzieningen.
Het is een film met veel actie en humor en hij is gewoon gigantisch amusant.
De Angels zien er in deze film ook erg lekker uit vooral Diaz vind ik wel een erg lekker wijf.
Humor in deze film zie je erg veel en is gelukkig niet zo flauw als het vervolg.
Dit is een erg leuk filmpje voor als je je verveelt maar ook niet meer dan dat.
4,0
JTV-kijker
- 2017 stemmen
Deze film hadden we woensdag in bus opgezet nadat we terug naar huis gingen van een excursie. Een belachelijke, domme en typische Hollywoodfilm. Zet een drietal knappe jongedames bij elkaar met wat overdreven actie en je hebt altijd wel genoeg retards die deze film in de bioscoop gaan kijken en de dvd kopen. 98 minuten ergernis!
Een actiefilm die enkel probeert om z'n troef van humor uit te spelen. De 'actie' in de film merk je enkel op dankzij het grote budget door snelle auto's en explosieven te laten opdraven. De film moet het vooral van de humor hebben. Visuele 'foute' humor eigenlijk. Daardoor is de film te braaf voor een actiefilm en mikt het op een jonger publiek. Ik ken de originele reeks niet, dus heb geen idee of het dat ietwat benaderd. Al kan ik me deels een vergelijk maken met gelijkaardige tv-reeksen als The Avengers, The A-Team, McGuyver, Magnum PI of Miami Vice. Daarbij werd actie ook maar beperkt tot snelle achtervolging en choreografisch 'gevechten'. Geweld werd zoveel mogelijk geschuwd om ook een jonger publiek te trekken. Zoveel jaren liggen de normen iets anders en krijgen films als The Avengers en Charlie's Angels een veel te braaf beeld met zich mee. Het zijn komedies geworden, in plaats van de actieseries die jongetjes graag zagen. De filmversie van Miami Vice is wel met z'n tijd meegegaan.
De film kent nog wel leuke momenten en flitst gelukkig snel genoeg van de ene scène naar de volgende om te lang te blijven hangen bij foute momenten. Maar de 'oh my god' momenten zijn er net te veel om van een goeie film te kunnen spreken. Leuk om te zien naar 3 meiden in actie, maar het had toch iets steviger gemogen.
Naomi Watts
Die slechte series krijgt een reboot, en geen onverdienstelijke met Minka Kelly. Gaan er qua Angels al op vooruit.
Minotaures
''Mein Sieckenbock ist sexy.''
Een vermakelijke actie/komedie.
De serie ken ik helemaal niet, dus ik ben meteen met de films begonnen. De films is qua verhaal dunnetjes, maar met de actie en de vrouwen was er niets aan de hand.
Hun vijand viel wel wat tegen, want o.a. de 'Thin Man' was geen partij voor de trio en Knox was gewoon een irritant ventje. Toch waren de gevechten netjes en volgbaar. Naast dat zitten er een paar leuke stukjes tussen, zoals bij het circuit en de race wat volgt.
De grappen en quotes van de 3 meiden waren best te doen en ik kreeg zo nu en dan een glimlach. Murray's rol hier was ook meer dan welkom en zorge voor extra humor. Daarnaast is het altijd leuk dat de dames hun uiterlijk en body ook als wapen gebruiken...
Gewoon een leuke vrouwenversie van James Bond, toen Diaz, Liu en Barrymore jong waren.
Lennert
Ik wist van tevoren wel dat het een film met een knipoog zou worden (ik houd van films met knipogen), maar als de knipoog gedurende de hele film in feite gedurende de hele film een dichtgeknepen oog is houd het voor mij toch echt op. Ik bedoel, een actiekomedie als Black Dynamite is ook totaal niet serieus te nemen, maar die film biedt in ieder geval nog wel onderhoudende gevechten, iets wat Charlie's Angels compleet niet heeft.
Ik ben doorgaans al niet zo'n fan van wire fu in Amerikaanse films, omdat de regisseurs geen idee hebben hoe ze tegelijkertijd de vaart in een gevecht moeten houden, maar er ook nog slow motion bij voegen is helemaal een doodzonde. Geen van de dames komt geloofwaardig over in de bijzonder slecht gechoreografeerde gevechten, zelfs Lucy Liu die ik normaal gesproken best hoog heb zitten (ook meteen de enige van de drie die ik wel aantrekkelijk vind, wat mensen in Diaz zien blijft een raadsel voor me) komt nergens overtuigend over.
Gelukkig is daar BIll Murray, die stiekem toch best grappig is. Wel meteen de enige acteur die enigszins memorabele dingen doet, want voor de rest is de film toch een aaneenschakeling van flauwe gebeurtenissen en tenenkrommend acteerwerk. Dat het verhaal verwaarloosbaar is had ik van tevoren nog wel verwacht, maar de manier hoe lol en actie uitgebeeld zouden worden had ik toch echt beter gehoopt. De humor is zo ongelooflijk kinderachtig en de actie zo zouteloos, dat die beoogde lol toch echt uitblijft. Het vermaakt ergens allemaal wel, maar is zo ongelooflijk zinloos tegelijkertijd, dat ik toch echt geen voldoende er van kan maken. Benieuwd of het vervolg wat meer badass in plaats van 'nice ass' is, want met dat laatste redt de film het echt niet voor me.

Charlie's Angels: Full Throttle
2003

Misdaadserie 'Memory of a Killer' wordt massaal gezocht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Travis Scott duikt op in 'The Odyssey' van Christopher Nolan: 'Waarom?'