Genre: Actie / Komedie
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Plot Charlie's Angels
"Get some action."
Drie vrouwelijke detectives met een mysterieuze baas worden ingehuurd door Eric Knox. Knox is de ontwerper van een revolutionair stemherkenningsprogramma. De software is gestolen, en de Angels gaan op bezoek bij Roger Corwin, de concurrent van Knox, die de hoofdverdachte is. Remake van de serie uit de jaren 70.
- IMDb (5,7 / 206910)
- Trailer (YouTube)
- Charlie's Angels (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Thin Man
Charlie (stemrol)
Jason Gibbons
K_Republic
Nice movie met goede humor en veel asskickin!! Enne de drie dames zagen er nie verkeerd uit.......
Tha Flow
Niet echt serieus te nemen en allemaal niet echt bijster orgineel. Maar ik moet zegen dat ik me eigenlijk best vermaakt heb met de film. Ik wil deze zelfs nog wel 3 sterren geven.
ik heb deel 2 nog niet gezien, dat maakt me objectiever misschien
dope
- 20135 stemmen
Geweldige aktie-comedy! Lachen en aktie zijn beide ruim aanwezig. Tel daar bij op de drie schone hoofdrolspeelsters en Bill Murray en je hebt een topfilm! 5*
markpennings
Geweldige mooie vrouwen maken nog geen superfilm, wel leuk om er naar te kjjken
Pistons
wat een misselijke film, en die Cameron Diaz is egt een lelijke snol...:| bah...
Hannibal
0,5 ster
Zij is de enige reden om de film te zien
De GeuS
Belabbert verhaal, behoorlijk slechte actiescenes(vooral de "slow-motion" gedeeltes) en op enkele piepkleine stukjes na, totaal niet grappig; 2*....
clairest
Er mankeert overduidelijk van alles aan deze film, maar hij is toch wel geinig en vermakelijk. En toch leuk gemaakt, leuk geknutseld. Ik had hem zeker niet willen missen.
remorz
Vandaag weer eens uit de kast gehaald. Heel erg goed en kunstig in elkaar gezet nonsensfilmpje met hoog vermaakgehalte; halve * erbij
HammerHead
0,5 ster
I'd do her, verder een bezonder slechte film, maar dat terzijde.
leverafronny
Begrijp eigenlijk ook niet echt wat je ermee bedoelt, is dat een uitspraak uit de film mss?
The One Ring
Leuke actiefilm. Het gaat allemaal wel overdreven over de top, maar dat is dan ook het verkooppunt van de film (plus de dames natuurlijk), dus daar klagen we niet over. Klagen over realisme bij zo'n film als deze is hetzelfde als zeggen dat magie niet bestaat en daarom de Harry Potter films te nep zijn.
Flipman
Ik moet 'm weer eens zien, maar ik heb me er destijds wel erg mee vermaakt! 3,5, maar wordt waarschijnlijk minder.
E V
Ongeloofwaardig, maar daardoor leuke en humoristische actie. Veel geld is waarschijnlijk opgegaan aan de de vele kostuums.
AHWA
Aardig filmpje met een lekker hoog tempo en de dames zien er goed uit.
3 sterren voor de film en een halfje voor het Steve Austin-shirt van Drew Barrymore.
Leno
Wat een verschrikking. Tussen de pogingen een verhaal te vertellen zitten compleet belachelijke scenes, tenenkrommend!!
Dankzij Murray nog net 1*
K_Republic
ik vond de film wel een goed verhaal hebben en ook goed actie...en de dames zagen er nie verkeerd uit
Verschrikking,belachelijke scenes, tenenkrommend, 1*, allemaal te overdreven de film was zo slecht nog niet..hoor je jezelf graag praten?
Leno
Ik praatte niet, ik typte. Maar ik zie mezelf graag typen ja, heerlijk!
Komop man, mag ik het een waardeloze film vinden? Ik denk dat meer mensen het met mij eens zijn dan met jou (goed verhaal.. waar?)
Respecteer de mening van een ander.
K_Republic
okey geen probleem iedereen heeft zn eigen mening maar 1* is echt overdreven.....vooral als je Batman&Robin bijv een hogere notering geeft..
gwoon verschil in smaak denk ik...
Leno
Tja dat is inderdaad ook een waardeloze film, maar bij deze film heb ik me gewoon zitten ergeren aan bijvoorbeeld die scene waarin ze zich voordoen als Duitste huppelkutjes en die dansscene van Diaz (ze heeft een lekker kontje, inderdaad). Dat heeft niks meer met film te maken vind ik.
K_Republic
Dat is gwoon om het publiek te amuseren gewoon actie met een beetje humor doorheen;)..ik heb nogal vaak gelachen..vooral bij de scene van Lucy Liu als dominatrix was hilarisch!
Ik had deze film in de bios gezien en de hele zaal lach plat bij sommige scenes die ze deden.
Angrod_Pallanén
Leuke film met de humor op de goede plaatsen en Lucy Liu, Drew Barrymore en Cameron Diaz zijn echt perfect voor deze rollen. Geweldig grappige film met niet eens zo heel verkeerde actie.
Redlop
Gisteren al zappende weer even naar deze heerlijke film zitten kijken.
Helaas heb ik het moment gemist waarop Drew Barrymore heel hard 'Lucy!!!' roept die in de film dus 'Alex' heet.
mikey
3 vrouwen doen cool maar zijn het niet. De originele babes waren dat wel. 2.5 voor de aardige actie.
Redlop
Het is dan ook een parodie Mikey. Inclusief de actie (pijl en boog in vliegtuig en zo...).

Charlie's Angels: Full Throttle
2003

Een greep uit het beste werk van documentairemaker Louis Theroux

'Yellowstone'-spin-off 'Dutton Ranch' over Rip Wheeler en Beth Dutton komt steeds dichterbij

Beklemmend familiedrama ‘Drijfzand’ maakt indruk op kijkers van Videoland: 'Prachtig'

Dit is de trailer van de nieuwe Spielberg-film ‘Disclosure Day’ met Emily Blunt

The Endless Summer