• 9.374.165 stemmen

Gesproken taal: Italiaans en Engels

Releasedatum: 10 januari 2002

Plot Ocean's Eleven

"Are you in or out?"

De crimineel Danny Ocean komt na een gevangenisstraf van vier jaar eindelijk vrij. Hij besluit zijn herwonnen vrijheid meteen goed te gebruiken door drie casino's in Las Vegas te beroven. Om deze bijna onmogelijke klus te klaren, verzamelt hij een grote crew professionals om zich heen. Al snel blijkt dat er voor Danny meer op het spel staat dan alleen maar geld: zijn ex-vrouw Tess is namelijk de nieuwe vriendin van Terry Benedict, de eigenaar van de casino's die hij wil beroven.

Linus Caldwell

Frank Catton

avatar van PaulieWalnuts

PaulieWalnuts

Lavigne schreef:

Gisteren pas voor de 1e keer gezien.

Had er al vaker over gehoord maar het is echt een heel mooie film!

Ik ben benieuwd naar de andere delen!

Die vallen helaas erg tegen...

avatar van guylopez93

guylopez93

goed onder houden film die me geen moment heeft verveeld

ook mede dankzij de enorme cast. Verder was het verhaal wel leuk maar echt actie kwam er niet in voor

avatar van J. Clouseau

J. Clouseau

Héérlijke film met een geweldige regie, goede acteerprestaties, leuk verhaal en fantastische dialogen en oneliners.

avatar van Berniertje

Berniertje

Stem toch nog verhoogd naar 4**** want je moet wel een briljant brein hebben om zo'n film te maken die zo goed in elkaar zit. Heb hem 3x moeten zien voordat ik helemaal snapte hoe alles in elkaar zat..

avatar van gotti

Ach kom. Dat trucje met die video die al eerder was opgenomen had ik de eerste keer al door. Blijft wel enorm leuk hoor, maar de 4,5 is wat veel.

avatar van Theunissen

Vond dit best een leuke film. En de cast was ook goed. Het verhaal was goed en boeiend en er zat aardig wat humor in. Ze hadden wet echter wel bij deze ene film moeten laten want de vervolgdelen stellen bitter weinig voor.

avatar van erwin1122

erwin1122

ik vind het een grapigge goeie misdaad film zeker een 4.0

avatar van Mr. Olaf

Mr. Olaf

Heerlijke film. Hier wordt lekker geacteerd, plot zit goed in elkaar en knalt van het scherm. Goede re-make.

avatar van joeythebest

joeythebest

Toch nog de beste van de 3.

Een leuk verhaal met allemaal prachtige acteurs.

Echte aanrader.

avatar van maxo922

maxo922

leuke film...vooral het einde was onverwacht...* 3,5

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Iedereen die deze in die tijd was gaan kijken in de cinema zei tegen mij dat dit een film was die ik moest gezien hebben. Het verhaal sprak mij niet zo aan, dus ik heb altijd gewacht tot ze hem eens op tv speelden.

Gisteren eindelijk bekeken. Ik moet zeggen, het is geen slechte film, maar ik vind hem ook niet meteen goed.

Het verhaal is voorspelbaar en tamelijk zwak en on-origineel. Het wordt vooral gedragen door de cast, die wel heel sterk is. Van hier naar daar worden bekende acteurs en actrices naar je kop geslingerd. Zelfs in een kleine scene vind je joshua jackson (bekend als Pacey uit Dawson's Creek) en Holly Marie Combs (bekend als Piper uit Charmed). Daarbuiten heb je dan nog eens de hoofdpersonages: brad pitt, george Clooney, Julia Roberts, ... Die buiten deze film al meermaals bewezen dat het knappe acteurs zijn en ook in deze film niet moeten onderdoen.

Een entertainende film voor een luie avond, maar daarbij blijft het toch voor mij.

avatar van Movsin

Movsin

Up-tempo film over een fantasierijk gegeven, vol verbazende technologische snufjes en die er goed in slaagt de geboeide kijker te overbluffen.

Mag natuurlijk.

Zeer goede beeldvorming.

De denderende cast is uit zich zelve "nice and lovely to look at" en hoeft in dit verhaal niet diep te gaan.

Van karaktertekening is er amper sprake. Kan ook niet aan zo'n vaart en hoeft eigenlijk ook niet in zo'n film.

avatar van bobolinski

bobolinski

Leuke film, ik vind deze persoonlijk de beste van de drie delen.

Veel goede acteurs.

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Goede film, leuk verhaal en blijft boeiend.

Ik vind deze ook de beste van de drie.

Deel 2 wat minder en deel 3 gemiddeld.

avatar van EJV

EJV

Geweldig snelle film waarin alle aspecten aan bod komen, humor, actie, spanning, onverwachte momenten, verassend verhaal,....

Echt een absolute must see.

Daarnaast ook vol met top acteurs wat de film zeker niet slecht doet.

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Indertijd was dit een bekende film en was er een hele hype rond. Ik heb deze nu voor 't eerst gezien en begrijp ik waar de hele hype rond draaide: celibrities. Een soort van standaard verhaaltje met een ontspannend deuntje eromheen geweven. Eigenlijk niets speciaals ware het niet dat praktisch elke bekende kop van hollywood in deze film meedoet. Het acteerwerk is dan ook grandioos. Voor de rest kon de film me net blijven boeien al had ik na afloop iets van "was dit het?". Leuke popcornprent voor pulpjournalistiek liefhebbers; maar ook niet veel meer dan dat.

avatar van nacbreda076

nacbreda076

Berniertje schreef:

Goede vermakelijke film die goed in elkaar steekt. Voor mij een echt klassiekertje die me blijft boeien en goed in elkaar steekt. Samen met vele topacteurs + een goed verhaal + goed camera werk een goede film. Ik raad ook iedereen aan deze een keer te kijken.

Helemaal mee eens!

avatar van plorp

plorp

Waarom trekt Matt Damon altijd zo'n gezicht alsof ie moet poepen?

avatar van SubzeroX

SubzeroX

leuke film met top acteurs en 'n intressant verhaal leuk om te kijken

de beste van de 3 moet ik zeggen

hij valt mij zeker niet tegen

avatar van koendv

koendv

Ocean''s Films

Ik had deze film trilogie in de verkeerde volgorde bekeken. Ik begon met oceans 12. Dit was een aanrader van een vriend hij had hem al te vaak gezien enz. Eerst snapte ik hem niet hemaal maar aan het einde stond ik te stuiteren van de ammusement. Gelijk de dag erna vroeg ik ook of er nog andere delen waren. Hij zij dat hij nog 11 had liggen en 13 binne kort uit kwam. Dus de volgende avond zat ik 11 te kijken tot mijn teleurstelling was deze in vergeleken met 12 toch iets slechter. Na dat 13 uit kwam en hem had gezien was ik zo blij het was een van de geniaalst films die ik heb gezien. Het is het zelfde idee als van Inside man. Een perfecte roof.

Ciao Koen

avatar van Wouter

Zit in mijn herinnering toch een halfje te laag. Goed, de plot is een zooitje, maar de acteurs maken er wel wat leuks van. Naar de drie sterren, dus.

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Ik hou wel van dit soort films, films over de 'perfecte' kraak. Daarom vond ik laatst dat het weer eens tijd was voor Ocean's Eleven.

Het opvallendste aan deze film is echt de cast, voor elke rol is een bekende acteur uitgekozen die erg leuk op elkaar inspelen en er duidelijk veel lol in hebben. Vooral de dialogen tussen George Clooney en Brad Pitt zijn erg grappig. Ook moet ik steeds lachen om Elliot Gould met z'n opvallende pakken en veel te grote bril.

Verder is de kraak erg leuk bedacht en is in tegenstelling tot veel andere films, zowel de voorbereiding als de uitvoering goed uitgewerkt. Het verhaaltje over Ocean en zijn ex-vrouw hadden ze van mij wel mogen weglaten, dit is eerder irritant dan charmant en zorgt voor de mindere scènes in de film.

De hele film is stijlvol gefilmd wat ook perfect past bij de Ocean's films. Iedereen heeft een pak aan, er worden geen wapens gebruikt, het geheel is strak gefilmd en er zit een soundtrack onder die dit perfect ondersteund.

4 ster.

Verhoogt naar 4'5.

Briljant!

avatar van Fingquality

Fingquality

Erg leuke kraakfilm met een behoorlijk indrukwekkende sterrencast.

De kraak zelf en met name de voorbereiding zijn erg origineel en zeer vermakelijk om naar te kijken. Verder krijgt de film nergens een al te serieus karakter door de goed gedoseerde hoeveelheid humor. De verhaallijn met de ex-vrouw van Danny Ocean voelde in mijn ogen dan wel weer wat overbodig aan.

Uiteindelijk een erg geslaagde misdaadkomedie en absoluut de beste van de reeks.

avatar van Djarune

Djarune

absoluut geen goede film, maar wel absoluut leuk om te kijken. Gewoon topvermaak!

avatar van skipy05

skipy05

heel toffe film. ik heb deze al meermaals gezien en hij blijft suppergoed. het is een verhaal dat je niet veel tegen komt. zeer sterk verhaal. het zijn allemaal goede en bekende acteurs dit maakt de film nog beter. af en toe zit er eens iets grappig in en das wel tof.

avatar van medansavamhel

medansavamhel

Een ontzettend amuserende film. Waarschijnlijk de beste film omtrent een diefstal die ik heb gezien. Ook leuke, vrij subtiele humor.

avatar van DiCapo

DiCapo

skipy05 schreef:

Je kan deze film inderdaad vaker zien, de acteurs zijn goed uitgekozen, veel leuke types.

Dit is het genre waar ik van hou, ik vond alle oceans goed, jammer dat er niet veel van dit soort film zijn...

avatar van dikkop

dikkop

Super film dit. Wat wil je ook met zulke acteurs en een geweldig verhaal. O ja en het zonnige Vegas...