• 9.374.003 stemmen

Gesproken taal: Italiaans en Engels

Releasedatum: 10 januari 2002

Plot Ocean's Eleven

"Are you in or out?"

De crimineel Danny Ocean komt na een gevangenisstraf van vier jaar eindelijk vrij. Hij besluit zijn herwonnen vrijheid meteen goed te gebruiken door drie casino's in Las Vegas te beroven. Om deze bijna onmogelijke klus te klaren, verzamelt hij een grote crew professionals om zich heen. Al snel blijkt dat er voor Danny meer op het spel staat dan alleen maar geld: zijn ex-vrouw Tess is namelijk de nieuwe vriendin van Terry Benedict, de eigenaar van de casino's die hij wil beroven.

Linus Caldwell

Livingston Dell

Frank Catton

avatar van flipsen

flipsen

Nog enkele nachtjes slapen, en een nieuwe film met een hoog gemiddelde verschijnt in de top 250 en je hebt je zin.

mister blonde schreef:

nee, bij cinematografische kwaliteiten denk ik aan veel films, maar niet aan deze.

Cinematografische kwaliteiten bezit deze film misschien niet echt, hoewel ik dat nog wel mee vind vallen. Maar het gaat om het rusultaat. En dat is leuk. En dat is vele malen belangrijker dan of iets goed is en of het knap is om te maken.

Er zijn zat films, waarvan ik niet kan ontkennen dat ze goed gemaakt zijin, maar die mij compleet niet boeien. Dat laatste is voor mij veel belangrijker.

avatar van mister blonde

mister blonde

dat was toch ook niet mijn enige kritiek ik vond hem ook verre van leuk, zoals ik al zei. je gaat me toch niet vertellen dat je hard hebt moeten lachen om de erg gezochte oneliners en flauwe dialogen?

avatar van flipsen

flipsen

mister blonde schreef:

Ja, dat ga ik je wel vertellen

avatar van mister blonde

mister blonde

dan trek ik bij deze je gevoel voor humor in twijfel

avatar van La dormeuse

La dormeuse

Bijna alles wat over deze film te zeggen is is volgens mij al gezegd, dus ik hou me bij 1 opmerking: Brad Pitt die continu zit te eten... grappig effect

avatar van Lotteke

Lotteke

Grappige dialogen, humor,verassing op het einde en 2 heerlijke mannen(pitt en clooney), deze film blijft gewoon leuk om te zien!

avatar van [Preketero]

[Preketero]

ze hadden Terry Benedict goed liggen ! Mooi , 4 sterren !

avatar van Rudie

Rudie

Vond het wel een aardige film, maar erg ingewikkeld en ook heel ver gezocht. ik geef deze film een score van ***. Kijken hoe de opvolger binnenkort hier wordt ontvangen.

Deed me allemaal een beetje denken aan de serie Simon Templar... of was het de dief van Bagdad?

avatar van Tim Burton

Tim Burton

vond het wel een goede film, aardgie ontknoping in ieder geval.

avatar van E V

E V

Heel spannend en verrassend.

Heel veel sterren: George Clooney, Andy Garcia, Julia Roberts, Don Cheadle, Brad Pitt, Matt Damon die allemaal een goede prestatie neerzetten.

avatar van _Casper_

_Casper_

laatst voor Oceans 12 ff gekeken, was wel ok niet super..

avatar van De Knip

De Knip

Weinig spanning in deze film, uitstekende cast en af en toe droge humor redden de film nog enisgszins. Vond het eigenlijk een wegkijkfilmpje voor op een regenachtige zondagmiddag:

***

avatar van Phil Leotardo

Phil Leotardo

De Knip verwoord precies hoe ik er ook over denk. De cast speelt helemaal niet slecht maar niemand springt er echt uit. Misschien Andy Garcia. Het begin is wel goed alleen het einde is echt Hollywood.

Op het einde gaat de overval echt te makkelijk. SWAT busje en spullen blijkbaar zo gevonden of nagemaakt. Okee dat kan ik me nog enigszins voorstellen maar als Terry Benedict naar 911 opbelt dat hij dan de overvallers aan de lijn krijgt, dat lijkt me haast niet mogelijk. Zo zijn er gewoon teveel dingen waaraan ik me ergerde. Ook dat stukje dat Tess weer teruggaat naar Danny Ocean. Bah mij allemaal te Hollywood.

Ik geef de film 2 sterren voor de cast maar voor de rest vond ik het echt niet veel.

avatar van rogierverkaik

rogierverkaik

Een redelijke film: niet bijzonder. Verhaal vind ik standaard, en vooral aan het eind loopt het allemaal wat te makkelijk.

Verder vind ik het castwerk wel aardig, maar wat kan ik me ergeren aan die J. Robert, ze moet eerst leren lopen...vervolgens moet ze leren om net te doen of ze niet acteert, het ziet er allemaal zo gespeeld uit bij haar. En tja...Hollywood vindt haar geweldig.

Verder mis ik de sfeer.

Een 2,5 ster

avatar van Marki_san

Marki_san

Niet vernieuwend, niet bijzonder, niet spannend....

Ik verwachte eigenlijk dat Julia Roberts ook in het complot zat.

avatar van joeri15

joeri15

:S ik vond het juist een topfilm, echt superleuk om naar te kijken en geen moment verveeld, goede acteurs, binnenkort maar es 12 gaan kijken! 4*

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

4 sterren. Erg goede film alleen ontbrak het verhaal ietwat aan originaliteit...

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Keek wel lekker weg, dat wel...

avatar van GuirY Rose

GuirY Rose

jep superleuke film,,, lekker onverwacht einde ook

echt leuk!!!

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Grappig, inventief en erg leuk. Je moet alleen wel goed opletten, anders snap je er op den duur helemaal niks meer van... > 3.5*

avatar van Remi

Remi

Leuke film

Ook inderdaad erg grappig dat Pitt steeds zit te eten

avatar van sequi

sequi

Gewoon een goede film die lekker wegkijkt. Ik heb me er geen moment bij verveeld.

avatar van ~Jewel~

~Jewel~

Goede film met een leuk verhaal en leuke acteurs!

avatar van Edie

Edie

Deze beviel me wel en ik vind George Clooney zowieso altijd leuk... 3,5 sterren.

avatar van Tony Montanja

Tony Montanja

Edie schreef:

Vind je Clooney "leuk" of vind je de manier waarop hij speelt goed? Dit staat een beetje raar

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Ik denk dat laatste.

Je hebt hersens gekregen om ook zélf na te denken, Tony Montanja.

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Ik gok op het eerste

avatar van Snufkin

Snufkin

een echte Hollywood.. vermakelijke film..

3**

avatar van Sproetje

Sproetje

leuke film, goede cast, gewoon erg goede entertainment. 3*5 ster.

avatar van vloedie

vloedie

Redelijk, maar ook absoluut niet meer dan dat. Matig verhaal waarin de boeven met wel erg weinig tegenslag te maken krijgen. Wel leuk om te zien hoe zoiets kan worden voorbereid.