Genre: Misdaad / Komedie
Releasedatum: 10 januari 2002
Bekijk via Videoland
Plot Ocean's Eleven
"Are you in or out?"
De crimineel Danny Ocean komt na een gevangenisstraf van vier jaar eindelijk vrij. Hij besluit zijn herwonnen vrijheid meteen goed te gebruiken door drie casino's in Las Vegas te beroven. Om deze bijna onmogelijke klus te klaren, verzamelt hij een grote crew professionals om zich heen. Al snel blijkt dat er voor Danny meer op het spel staat dan alleen maar geld: zijn ex-vrouw Tess is namelijk de nieuwe vriendin van Terry Benedict, de eigenaar van de casino's die hij wil beroven.
- Trailer (YouTube)
- Ocean's Eleven (BoekMeter)
- Ocean's Eleven (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Reuben Tishkoff
Livingston Dell
Frank Catton
flipsen
Nog enkele nachtjes slapen, en een nieuwe film met een hoog gemiddelde verschijnt in de top 250 en je hebt je zin.
nee, bij cinematografische kwaliteiten denk ik aan veel films, maar niet aan deze.
Cinematografische kwaliteiten bezit deze film misschien niet echt, hoewel ik dat nog wel mee vind vallen. Maar het gaat om het rusultaat. En dat is leuk. En dat is vele malen belangrijker dan of iets goed is en of het knap is om te maken.
Er zijn zat films, waarvan ik niet kan ontkennen dat ze goed gemaakt zijin, maar die mij compleet niet boeien. Dat laatste is voor mij veel belangrijker.
mister blonde
dat was toch ook niet mijn enige kritiek
ik vond hem ook verre van leuk, zoals ik al zei. je gaat me toch niet vertellen dat je hard hebt moeten lachen om de erg gezochte oneliners en flauwe dialogen?
flipsen
Ja, dat ga ik je wel vertellen

La dormeuse
Bijna alles wat over deze film te zeggen is is volgens mij al gezegd, dus ik hou me bij 1 opmerking: Brad Pitt die continu zit te eten... grappig effect
Lotteke
Grappige dialogen, humor,verassing op het einde en 2 heerlijke mannen(pitt en clooney), deze film blijft gewoon leuk om te zien!
Rudie
Vond het wel een aardige film, maar erg ingewikkeld en ook heel ver gezocht. ik geef deze film een score van ***. Kijken hoe de opvolger binnenkort hier wordt ontvangen.
Deed me allemaal een beetje denken aan de serie Simon Templar... of was het de dief van Bagdad?
E V
Heel spannend en verrassend.
Heel veel sterren: George Clooney, Andy Garcia, Julia Roberts, Don Cheadle, Brad Pitt, Matt Damon die allemaal een goede prestatie neerzetten.
De Knip
Weinig spanning in deze film, uitstekende cast en af en toe droge humor redden de film nog enisgszins. Vond het eigenlijk een wegkijkfilmpje voor op een regenachtige zondagmiddag:
***
Phil Leotardo
De Knip verwoord precies hoe ik er ook over denk. De cast speelt helemaal niet slecht maar niemand springt er echt uit. Misschien Andy Garcia. Het begin is wel goed alleen het einde is echt Hollywood.
Op het einde gaat de overval echt te makkelijk. SWAT busje en spullen blijkbaar zo gevonden of nagemaakt. Okee dat kan ik me nog enigszins voorstellen maar als Terry Benedict naar 911 opbelt dat hij dan de overvallers aan de lijn krijgt, dat lijkt me haast niet mogelijk. Zo zijn er gewoon teveel dingen waaraan ik me ergerde. Ook dat stukje dat Tess weer teruggaat naar Danny Ocean. Bah mij allemaal te Hollywood.
Ik geef de film 2 sterren voor de cast maar voor de rest vond ik het echt niet veel.
rogierverkaik
Een redelijke film: niet bijzonder. Verhaal vind ik standaard, en vooral aan het eind loopt het allemaal wat te makkelijk.
Verder vind ik het castwerk wel aardig, maar wat kan ik me ergeren aan die J. Robert, ze moet eerst leren lopen...vervolgens moet ze leren om net te doen of ze niet acteert, het ziet er allemaal zo gespeeld uit bij haar. En tja...Hollywood vindt haar geweldig.
Verder mis ik de sfeer.
Een 2,5 ster
Marki_san
Niet vernieuwend, niet bijzonder, niet spannend....
Ik verwachte eigenlijk dat Julia Roberts ook in het complot zat.
joeri15
:S ik vond het juist een topfilm, echt superleuk om naar te kijken en geen moment verveeld, goede acteurs, binnenkort maar es 12 gaan kijken! 4*
us_raider
- 2034 berichten
4 sterren. Erg goede film alleen ontbrak het verhaal ietwat aan originaliteit...
Fangs (crew films)
Grappig, inventief en erg leuk. Je moet alleen wel goed opletten, anders snap je er op den duur helemaal niks meer van... > 3.5*
Remi
Leuke film
Ook inderdaad erg grappig dat Pitt steeds zit te eten
sequi
Gewoon een goede film die lekker wegkijkt. Ik heb me er geen moment bij verveeld.
Edie
Deze beviel me wel
en ik vind George Clooney zowieso altijd leuk... 3,5 sterren.
Tony Montanja
Deze beviel me wel
en ik vind George Clooney zowieso altijd leuk... 3,5 sterren.
Vind je Clooney "leuk" of vind je de manier waarop hij speelt goed? Dit staat een beetje raar
Soeperman87
Ik denk dat laatste.
Je hebt hersens gekregen om ook zélf na te denken, Tony Montanja.
Snufkin
een echte Hollywood.. vermakelijke film..
3**
vloedie
Redelijk, maar ook absoluut niet meer dan dat. Matig verhaal waarin de boeven met wel erg weinig tegenslag te maken krijgen. Wel leuk om te zien hoe zoiets kan worden voorbereid.

Ocean's Thirteen
2007

Ocean's Twelve
2004

Komische misdaadfilm 'Ocean's Eleven' en zijn vervolgen zijn nu te zien op HBO Max

Dat hebben we al eens gezien: Enkele van de best beoordeelde remakes ooit

Online casino spellen die ook in films voorkomen

Geprezen misdaadkomedie 'Ocean's Eleven' van Steven Soderbergh zondagavond 12 mei te zien op televisie

Snatch

The Hangover
Komedie, 2009

Taken
Actie / Thriller, 2008
gevangeniscasinopickpocketstripclubdiefcaperovervaloplichteratlantic citysalt lake city, utahlas vegascard dealerexplosives expert exhilarated