• 9.375.065 stemmen

Met onder meer: Martin Henderson, Ice Cube en Monet Mazur

Releasedatum: 11 maart 2004

Plot Torque

"Circuit of Fire"

Motorrijder Cary Ford keert terug naar zijn woonplaats voor de hereniging met zijn vriendin Shane. Ook heeft hij nog een aantal zaken te regelen. Bij vertrek was hij in bezit van een aantal motoren, die toebehoorden aan Henry. Henry is een nietsontziende drugsdealer en leider van de Hellions motorbende. Nu wil Henry zijn motoren terug, want de motoren hebben iets waardevollers dan benzine in hun tank. Als blijkt dat Ford niet vrijwillig meewerkt, laat Henry hem opdraaien voor de moord op Junior, de jongere broer van Trey (Ice Cube), de beruchte leider van de Reapers motorbende is. Met behulp van zijn vrienden Dalton en Val moet Ford uit handen blijven van Trey en een FBI-agent, die hem op de hielen zit. Racend op zijn motor gaat hij de strijd aan om zijn vijanden voor te blijven. Dit is zijn laatste kans om zijn onschuld te bewijzen....

avatar van Castor Troy

Castor Troy

Heel slecht dit, normaal is de actie nog wel te pruimen waardoor hij wel valt uit te zitten, maar deze is saai, dat kunnen zich de scriptschrijvers en de acteurs aanrekenen.

avatar van Dreamboy

Dreamboy

beetje droge film. alleen leuk als je van motors houdt.

ice cube was wel goed vond k maar het ging egt nergens over.

een 2

avatar van silverfaustx

silverfaustx

over the top onzin, vreselijk !

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Die kleuren..

avatar van volrath

volrath

Te slecht voor woorden dit! Het gaat totaal nergens over en de actie is slecht en overbodig. De nadruk ligt hier duidelijk op het zo ''stoer" mogelijk maken...

avatar van neo

neo

Zoveel van dit soort films zie ik de laatste jaren niet meer, maar dit was toch wel de overtreffende trap van een videoclip speelfilm. Mijn god, het ziet er vaak niet uit en is onvolgbaar. Dat het over the top is maakt nog geen eens zoveel uit, maar overzicht in actiescenes ho maar. 1 ster

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Hahaha, wat een film! In dit geval is je verstand op nul zetten niet genoeg... beneden nul werkt beter

avatar van NanneB

NanneB

verschrikkelijk slecht zeg... 1*

het enige goeie was dat Ice Cube zei 'fuck the police'

avatar van Quentin

Quentin

Ja man was vet stoer van hem!

Je snapt de grap niet .

avatar van Quentin

Quentin

Leg ze dan uit .

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Ice Cube says the line "Fuck The Police", a reference to his song (when he was the rapper from N.W.A. back in 1988) by the same name.

avatar van NanneB

wat een tyfus film zeg!

avatar van otherfool

otherfool

Dreamboy schreef:

beetje droge film. alleen leuk als je van motors houdt.

Ik val af! Filmpje begon nog wel aardig maar verzandt dan toch in gezapige saaiheid; het is allemaal al eens beter gedaan en de film heeft feitelijk niks dat echt voor zichzelf pleit. Veronica-gids: 'Fast and the Furious met de helft van de wielen en een dubbele dosis bullshit'. Dat somt het inderdaad wel zo'n beetje op.

1,5*.

avatar van cohnuh69

cohnuh69

Gemiddeld 2 sterren??? Ik vond hem supervet!

avatar van shadowman

shadowman

Even serieus, ik ben een groot motorfan, maar deze film? wat bagger ! Zeer neppe "special effects" ! Als je echt een vette motorfilm wil zien, raad ik je Biker Boyz aan, die pas pas vet !

avatar van hell300

hell300

ik schaam me er diep voor...zooooo'n stomme film, maar ik heb me vermaakt, schaam schaam 4*

avatar van mr_erp

mr_erp

De poster is mooier dan de film

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Ongelofelijk slechte film waar het achtelijke het debiele heeft ingehaald. Wat een slecht lulkoek verhaal en dramatisch special effects. Dit is echt het slechtste van het slechtste.

avatar van melissa[L]

melissa[L]

Leuke film:D

avatar van Shinobi

Shinobi

Man wat een saaie film was dit toch zeg, het verhaal stelt niks voor, humor was ook niet echt aanwezig, de actie vond ik ook niet al te boeiend let vooral maar op die laatste scène met die snelle motor. Deze film vooral niet kijken als je dat van plan bent, want je wordt zwaar teleurgesteld.

Ik geef 'm 1, 0 sterren.

Vinco schreef:

Ik vond het duidelijk wel een aardige film en absoluut geen slechte film!

Jammer dat alleen het laatste stuk van de film met da soort heli motor zo ongelooflijk nep en lelijk eruit ziet!

Overgens die motor die je op het laatst ziet met die heli motor erin bestaat echt dat is een productiemotor in Amerika. Dat is de y2k bike.

Heb de film lang geleden in de bioscoop gezien, had er al een slechte verwachting van, het verhaal is ook echt bagger slecht. Ben er naartoe gegaan omdat ik van motoren hou en daarom heb ik me toch wel vermaakt. Mooie motoren en vrouwen! Maar kijk deze film alleen als je van motoren houdt! dan kan ik je eerder biker boyz aanraden, want bij torque gaat het nergens over. 1,5 ster voor de motoren en leuke vrouwtjes.

avatar van markq1

markq1

Super saai!!

avatar van MrMitch

MrMitch

Paar lkkre wijfen in een film zetten, maakt de film echt nii beter..

Alleen leuk om naar de kijken

Sommige stukjes waren wel sweety, maar daar blijft het dan ook bij.

avatar van oudetonge

oudetonge

je heb bagger en bagger,dit is dus dubbel bagger, jezus wat een bagger film,jammer dat je geen min punten kan geven,dus helaas geen punt/ster van mijn kant

avatar van dennislaport

dennislaport

zwaar overdreven film, met de nadruk op zwaar

verhaal is wel okee. Standaard maar oke.

de special efects gaan helemaal nergens over en ze hadden de genre fantasy ook wel mogen gebruiken

1.5

avatar van Mr.Crow

Mr.Crow

Tja... Het ging allemaal nog wel tot op het moment dat die super bikes door de straten gingen scheuren. Jezus wat nep, met die snelheid door een explosie van je motor af worden geblazen en dan gewoon overeind staan alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

avatar van DIXI

DIXI

inderdaad en dan met die snelheid, zonder helm. Dan zou je gezicht toch ook wat gaan wapperen haha.

Niet te spreken over de scene tussen de 2 chicks.

Allemaal zwaar overdreven die film, nu the last ride kijke met dennis hopper

1,5* meer kan ik er echt nie van maken

avatar van gotti

Wat een keurige stemmen allemaal. Vond het allemaal wel meevallen namelijk. Tuurlijk kent de film een bijzonder matig plot, maar wanneer je met een knipoog weet te kijken (en gelukkig kan de film dat soms zelf ook wel) naar de ene oneliner na de andere, dan is ie best vermakelijk. De races zelf zien er ook uitstekend uit, op de laatste na, die de race zelf enigzins verliest van de net-niet visual effects.