• 9.374.599 stemmen

Gesproken taal: Spaans, Engels en Oekraïens

Releasedatum: 16 september 2010

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Devil

"Bad things happen for a reason."

Bowden (Chris Messina), een politierechercheur die net van de drank af is, onderzoekt een vreemde zelfmoord, als hij plotseling wordt opgeroepen voor een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis; vijf mensen zitten vast in de lift van een enorme wolkenkrabber. Maar het duurt niet lang voordat er een aantal buitengewone dingen beginnen te gebeuren en de mensen in de lift zelfs op onverklaarbare wijze één voor één sterven. Een strijd op leven en dood begint.

Detective Bowden

Young Woman / Sarah Caraway

Jane Kowski

Mechanic / Anthony "Tony" Janekowski

Guard / Ben Larson

Detective Markowitz

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Verhaal van M. Night Shyamalan, toch wel iets om naar uit te kijken dan!

wimnoot

Als hij deze film een paar jaar geleden had uitgebracht, laten we zeggen net na Signs dan had ik nu dol enthousiast geweest. Nu heb ik meer iets van

Trailer

avatar van rep_robert

Trailer belooft wel veel goeds

TimZor

nu ik gehoord heb dat het een verhaal van Shyamalan denk ik eigenlijk wel oow dat is jammer dan zal hij dus tegen vallen

avatar van dutchtuga

dutchtuga

De Dowdles hebben een hoop potentie die er met hun debuut en de remake van [REC] niet helemaal uitkwam. Hopen dat het met dit project wel gaat gebeuren. Het ziet er in ieder geval allemaal veelbelovend uit.

TimZor

met de remake van REC niet helamaal ??? helemaal niet ! zal je bedoelen denk ik haha

avatar van Mescalino

Mescalino

Hier kijk ik wel naar uit. De trailer beloofd inderdaad veel goeds.

avatar van Laoslander

Laoslander

Tonypulp schreef:

Verhaal van M. Night Shyamalan, toch wel iets om naar uit te kijken dan!

van mij mag ie van deze suspensethrillers terug gaan regisseren!

avatar van patjuuh

patjuuh

Na de trailer te hebben bekeken kan ik alleen maar cocluderen dat dit een topper gaat worden. Een 9,3 score op IMDB betekend dat Shyamalan met het verhaal in de buurt van The sixth sense is gekomen. Een must see dus denk ik!

TimZor

De 9,3 is al gedaald naar een 7 na 53 stemmen op het moment.

avatar van Le Edzel

Le Edzel

TimZor schreef:

Dat dus.

avatar van Rizz

Rizz

Hmm, die man is inderdaad niet heel erg geweldig bezig geweest de afgelopen jaren. Toch blijf ik hoop houden

avatar van $pecial

$pecial

Zag net de trailer in de bioscoop voor The Expandables;

Kijk er naar uit... maar ben eigenlijk ook een beetje sceptisch...

M. Night Shyamalan: of ik vind het geweldig, of ik vind het drie keer niks.

We will see at the 16th of septemberrr

avatar van Le Edzel

Le Edzel

6,6 al inmiddels...

Tja; Shyamalan. Verklaart een hoop.

avatar van edjekdetje

edjekdetje

Wel bizar: Momenteel heeft deze film een IMDB score van 6.6

Nou vraag ik me af... als IMDB 2 cijfers achter de komma zou ondersteunen, zou deze film dan een score van 6.66 hebben?

Ik ga 'm binnenkort kijken... ben benieuwd

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Trailer belooft weer erg weinig van onze vriend Shyamalan.

Suspence om de suspence? En alleen maar filmen in die lift en een beetje in het gebouw eromheen? Pfieuw, nou ben weer erg benieuwd. Ik blijf de man kansen geven.

avatar van akira124

akira124

Geweldige trailer. laat maar komen!

avatar van WaytoBlue

WaytoBlue

Is een van hen bezeten? Wie is de duivel? Of is de duivel onzichtbaar en zet hij iedereen tegen elkaar op?

wimnoot

Als ik de film gezien heb zal ik het je vertellen!

avatar van notnotfun

notnotfun

Leuk uitgangspunt, weinig sfeer.

avatar van Reinbo

Leuke trailer, gelukkig is de Regie niet in handen van Shymalan. Kan dus nog wel iets worden. Al vraagt het wel wat van een regisseur on

Dit 15 uur spannend en verrassend te houden.

avatar van Freckles

Freckles

Bowden is de duivel als je het mij vraagt.

Trailer ziet er allesinds wel leuk uit...

avatar van yeyo

yeyo

Leuk concept, laten we hopen dat het niet weer een ridicule Shyamalan fopshow wordt.

avatar van Revolt

Revolt

Shayamalan, trailers zijn altijd interessant, verhaal soms ook nog wel veelbelovend, maar de films zijn ALTIJD slecht.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

WaytoBlue schreef:

Ik denk dat de lift de boosdoener is. Dick Maas eat your heart out!

avatar van rep_robert

Revolt schreef:

Op een slechte trip van the Last Airbender na heb ik me prima vermaakt met zijn films.

avatar van Revolt

Revolt

Nou ja, altijd is een beetje een groot woord, maar zijn laatste projecten zijn toch allemaal verschrikkelijk geweest. Airbender, The Village, The Happening en Lady in the Water waren allemaal grote flops.

Signs was zijn laatste 'aardige' film, in mijn ogen. En die dateert dan alweer uit 2002.

avatar van Mlis

Mlis

Hm.. ben wel nieuwsgierig naar de film.

Horror is niet altijd mijn genre (ik slaap er zo slecht van haha), maar dit concept is wel erg goed!

Vast zitten in een lift zorgt al voor erge claustrofobische situaties. Maar ook nog een duivel aanwezig is wel erg extreem. Er hangt een mysterieus sfeertje in de trailer dat bevalt me wel. Ook het feit dat het een realistische situatie is (los van de duivel die aanwezig is).

Iedereen maakt gebruik van liften op het werk, de hele situatie is een normale situatie waar we allemaal dagelijks gebruik van maken. Juist het idee dat het daar mis gaat wekt mijn interesse.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

80 minuten? Get outta here..