Genre: Komedie / Romantiek
Gesproken taal: Duits en Engels
Releasedatum: 17 februari 2011
Vandaag om 00:35 uur op ZDF
Plot Chalet Girl
"How to marry a billionaire."
De vrolijke Kim (Felicity Jones) lijkt een heel gewoon meisje, maar is wel degelijk skateboard kampioene. Vanwege familieomstandigheden moet ze haar sportcarrière inwisselen voor een saai baantje en de zorg voor haar vader. Ze droomt ervan iets nieuws en spannends te gaan doen en besluit een cursus te volgen om hostess te worden. Het avontuur lacht haar toe als ze de kans krijgt om in een prachtig chalet in de Alpen te gaan werken. In haar vrije uren leert Kim snowboarden, ze blijkt er veel talent voor te hebben. Sportief als ze is wil Kim meedoen aan de competitie aan het eind van het seizoen. Ze maakt een goede kans om te gaan winnen met haar spectaculaire boardmoves en het prijzengeld is te mooi om waar te zijn. Maar dan wordt ze stapelverliefd wordt Jonny (Ed Westwick), de zoon van haar baas. Dat maakt het er niet makkelijker op. Hij is mooi, steenrijk… en verloofd.
Kim Matthews
Les
Nigel
Jules
soufyan111
Hier staat 'vanaf 17 februari in de bioscoop' maar zie dat deze film morgen 11 februari al te zien is in de bioscoop?
soom
Lijkt me echt geweldig. Ed Westwick (hoewel ik nooit een aflevering van GG gezien heb) vind ik interessant, en daarbij, sneeuw geeft mooie plaatjes.
Wellicht al hier en daar een voorpremiere deze week. Landelijke release is 17 februari.
tottenham89
Die poster ziet er kwalitatief 'verschrikkelijk' uit...wat mij ook meteen een veel minder optimistische gevoel geeft...
wwelover
Ik hou behoorlijk van romkoms, en ik kan de nodige clichés best hebben, maar Chalet Girl is toch echt too much. Het is allemaal te overdreven voor mij. Daarnaast vind ik de cast niet echt goed, op Sophia Bush en Bill Nighy na. Maar zij konden de film ook niet redden. Af en toe had ik een glimlach, maar het is echt een film voor meisjes van 13 vrees ik.
Omhoog afgerond een 2.5*
Quaest
Ik ben jongen en 19 jaar oud. En toch vind ik gewoon een geweldige film.
het is gewoon een feelgood movie voor mij.
corleone26
In het begin vond ik het best goed met leuke britse humor. Maar daarna werd het verhaal zo voorspelbaar. Ik bedoel wie zag alles wat er gebeurde niet al vanaf kilometers ver aankomen??
soom
Jottem, ik ben wel ergens geweest, merk ik nu. Ik riep/roep/denk/dacht altijd dat mijn vakantie's zó saai zijn/waren (altijd maar naar Frankrijk, Denemarken, Zweden etc), nooit eens met het vliegtuig weg (hoe bedoel je verwend luxe nest? Ik? Welnee...).
En ook skiën, ja, dat heb ik ook gedaan. In Oostenrijk, en ik bewaar de béste herinneringen aan dat soort vakanties. Echt goed was ik niet, nee, dankzij het feit dat ik niet echt motorisch goed ben (hand coördinatie, links en rechts sturen geeft wel eens problemen
), maar toch, ik deed het wel, en ik heb er nog steeds superherinneringen aan.
Dit was dan ook herkenbaar, al deed ik dan niet aan snowboarden, toen ik dit alles zag, wou ik haast naar voren lopen en in het beeld duiken, omdat ik ontzettende zin kreeg om weer te gaan skiën. Alleen was dat wel een beetje een raar gezicht geweest, dus ik hield me in. (okay, aarde aan Soomi?).
Het was natuurlijk niet de beste romantische film die ik ooit gezien heb, en dat proberen ze ook imo te verdoezelen met een hoop mooie plaatjes van sneeuw. Maar dat is ook meteen het meest charmante van deze film, en het liefdesverhaaltje is wel mooi genoeg.
GGG
Wat een heerlijke film! We hebben super genoten van de humor van de geweldige acteurs.
Roxane
Hele leuke film! Heel grappig en Romantisch... We lagen helemaal in een deuk!
mart o
ingrid87
Lekker voorspelbare romatische komedie, heerlijk om naar te kijken als je dat even weg denkt. Jammer dat Kim er in de film uitziet als een meisje van 14 (en in het echt gewoon al 27 is..), maar dat maakt de film niet minder leuk.
queenie
Leuke romantische komedie. Film verveelt geen moment en kijkt lekker weg. 3,5*
MatthijsGr00t
Chalet Girl is een leuke feel-good movie waar alle denkbare clichés je om de oren komen vliegen. Maar dat neemt niet weg dat het me best wel beviel en dat ik er ook een goed gevoel aan heb overgehouden. Het verhaal is echter verschrikkelijk voorspelbaar en de afloop weet je eigenlijk al binnen 5 minuten waardoor het ook precies aan me verwachtingen voldeed! Leuke film voor met je vriendin op zondagmiddag 3,0*!
Totaal niets van verwacht maar is was aangenaam verrast door deze leuke romantische feel-good movie , Ed Westwick (Gossip Girl) en Felicity Jones hadden een goede chemie al had ik toch voor Felicity Jones een ander meisje genomen ik vond ze namelijk niet echt aantrekkelijk, verder ook nog met Bill Nighy en Brooke Shields .
Jailey
Totaal niks van verwacht maar ik ben aangenaam verrast met deze leuke romantische comedy.
Dominootje
Standaard verhaaltje! Dus lekker achter over zitten en kijken maar
Felicity Jones was juist een goede en bewuste keuze!
Leuk om Shields en Bush weer is in een film terug te zien.
missy85
Leuke film. Kijkt lekker weg, leuk verhaal. Het snowboarden in de sneeuw is ook mooi om naar te kijken:)
m1701
Niet veel aan, erg standaard verhaaltje.
Ook erg weinig chemie tussen die 2.
Leuk voor 1 x maar meer zeker niet
blurp194
Het gaat natuurlijk helemaal nergens over, maar toch is het wel een fijn filmpje om je mee voor te bereiden op het snowboardseizoen. Leuke bijrolletjes voor Brooke Shields en Bill Nighy. En of Felicity Jones nou wel zo'n geschikte keuze is? Niet met deze afloop vind ik, de chemie ontgaat me echt. Misschien wel iets voor de alternative ending. Maar of die er ooit komt?
Elineloves
Nee. Niet mijn ding. Ik heb sowieso een hekel aan sneeuw, kou, snowboarden, skieën, vervelende tieners, clichématige liefdesverhaaltjes en grappen die niet leuk zijn. Nou, dat zijn we al snel klaar. Toch maar uitgekeken, in de hoop dat ik er misschien wat positiefs aan over zou houden, maar helaas. Dit is gewoon niets voor mij. Totaal geen chemie tussen de hoofdrolspelers, de romantiek.. tsja, zou koud als een ijspegel.
Het wordt sowieso al lastig wanneer je bij een film als deze totaal niks voelt voor welk personage dan ook. Je leeft niet met ze mee, wil ze niet leren kennen en het blijft allemaal aan de vlakte. Jammer. Echt een van de mindere romcoms die ik gezien heb. Erg ongeïnspireerd.
xMilennx
Ik had hem slechter verwacht als ik het hier zo las, maar hij viel mij goed mee!
Oké, totaal geen film die je zou markeren als 'geniaal' of 'meesterwerk', maar dat was ook nooit de bedoeling natuurlijk...
Dit is wat het zegt te zijn, een typische romantische komedie die zich afspeelt in een typisch ski-oord. Ik ben zelf nog nooit op wintersport geweest, maar toch vond ik het leuk om te zien. Ik kreeg zin!
Het verhaal is inderdaad voorspelbaar en cliché, maar hey dat wordt zelfs op een bepaald moment letterlijk gezegd in de film zelf.
En had iemand het anders verwacht? Je bent toch op voorhand gewaarschuwd met dit genre. Mij stoorde het niet zo erg, ik vond hem best wel grappig, met leuke personages.
Vooral die echt Britse manier van praten en sarcastische humor van 'Kim' (Felicity Jones) is leuk.
Ritual
Typische feel good movie.
Je weet op de helft van de film al hoe hij gaat aflopen, maar dat maakt hem niet minder leuk.
daphne737
Dat kun je ook verwachten met dit soort films als je dat niet wilt moet je geen feelgood Romcom uitkiezen.
Matige romcom waarin een meisje komt te werken in een luxe chalet bij een rijke familie. Een clichématig verhaaltje dat nog net niet vervelend wordt. Een mooie locatie en de ski-scenes leveren een aantal mooie shots op. Van chemie tussen de twee hoofdrolspelers is geen sprake, maar desondanks doet Felicity Jones het wel leuk.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Greta
Drama, 2009

A Little Bit of Heaven
Drama / Romantiek, 2011
competitieoostenrijksnowboardenbirthday partychaletsnowboarding competition sneeuw skiënalpen bergenski resortengagement party