• 9.374.245 stemmen

There's Something about Mary (1998)

Romantiek / Komedie | 119 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Bobby Farrelly en Peter Farrelly

Met onder meer: Cameron Diaz, Matt Dillon en Ben Stiller

Releasedatum: 19 november 1998

Plot There's Something about Mary

"Love Is In The Hair."

Ted was op de middelbare school een grote nerd, die het toch voor elkaar kreeg om met Mary, een populair meisje, naar het eindbal te gaan. De date is nooit doorgegaan aangezien Ted een pijnlijk ongelukje kreeg. Dertien jaar later realiseert Ted zich dat hij nog steeds verliefd is op Mary, en huurt hij een privé-detective in om haar op te zoeken.

Mary Jensen

Charlie Jensen

Warren Jensen

avatar van angerona

angerona

Nog nooit heb ik zo'n waardeloze film gezien.

Maar ja met Benn Stiller en Cameron Diaz kun je dat verwachten.

Heb 3 pogingen gedaan en 3x in slaap gevallen....

avatar van J.S.

J.S.

En dat voor iemand die Dude where's my car? op 1 heeft staan...

avatar van El Duderino

El Duderino

J.S. schreef:

En dat voor iemand die Dude where's my car? op 1 heeft staan...

Ja, en Encino Man op nr. 5. Zucht, onvoorstelbaar!

avatar van hannie84

hannie84

Ik heb hem vroeger in de bios gezien met een vriendin en we hebben toen de hele avond nog lopen praten en lachen om deze film, we kwamen niet meer bij.

Jaren later besloten we hem nog een keer samen te kijken en vonden we hem allebei een stuk minder grappig.

Misschien kwam het omdat we die eerste keer een stuk jonger waren en omdat we sowieso toen gewoon heel melig waren. Na twee keer gekeken te hebben geef ik hem 3 sterren, hij is wel grappig maar ik vind de meeste grappen nu wel erg flauw.

avatar van johanm3

johanm3

Wat een leuke film was dit!!

na Me, myself and irene vind ik dit de leukste komedie die ik tot nu toe gezien heb.

4,5 *

avatar van Modar

Modar

Op zich geen slechte film maar heb wel betere gezien de film is het leukste wanneer je in een melige bui bent.

ik geef hem 3 sterren

avatar van Anonymous

Anonymous

Wel een vermakelijke film. Schitterende scene als Ben Stiller een ''ongelukje'' meemaakt op het toilet. Wat Hannie84 ook zegt, de meeste grappen zijn nu wel flauw t.o.v. de eerste keer dat je deze film kijkt.

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

Wat staat deze film laag zeg! Terwijl het toch echt een briljante komedie is. Ik zou geen zwakke punten kunnen noemen.

avatar van PsychoPump

PsychoPump

Inderdaad een film met erg leuke humor. af en toe poep, plas en sex humor maar niet teveel.

avatar van char

char

echt mijn humor, lekker plat!

avatar van aldert007

aldert007

kheb me echt geen moment verveeld tijdens deze film, hij was echt continu grappig , vooral dat stukje met de gehandicapten is lol, ik moet al lachen als ik er alleen al aan denk lol

avatar van gotti

Vanwaar deze poster? Vond de vorige leuker...

avatar van djelle

djelle

Ik herinner me 2 grappen waar ik heel erg heb om moeten lachen en dat is de sperma-aan-oor- scene en het hilarische stukje met dat hondje. Was echt goed gevonden, werkte erg op de lachspieren...

Helaas waren er ook veel flauwe/mislukte grappen en had de prent een concept dat om de één of andere reden begon te vervelen. Dit lag vermoedelijk aan het feit dat er niet zo heel veel variabel in gestoken was. Een beetje flets uitgewerkt ook hier en daar.

Een kleine 2,5*

avatar van Jessicaaa

Jessicaaa

Leuk, maar niet geweldig

avatar van Woutjinho

Woutjinho

de huilscene is dus echt GEWELDIG!

en de rest is ook wel ok, grappig

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Alom beweerd dat dit de grappigste komedie aller tijden zou moeten zijn, maar dat kan ik er toch echt niet uithalen. "The Sweetest thing" bijvoorbeeld vind ik 10x grappiger.

Maar desondaks wel een leuke komedie, met een paar zeer geslaagde scenes.

3,5

avatar van SabineZ.

SabineZ.

Ha, ik vind deze film geweldig!

Een 4.

avatar van soom

soom

vervelende, stomzinnige komedie die niet overtuigt. Poep-pies grappen zijn de Farrelly broertjes niet vreemd, maar eerlijk gezegd is het niet aan mij besteed.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Lang geleden dat ik nog zo hard gelachen heb.Echt een leuke komedie!!

Vooral die ondervragings-scene vind ik echt hilarisch!!

avatar van Eny

Eny

Pieter Montana schreef:

Lang geleden dat ik nog zo hard gelachen heb.Echt een leuke komedie!!

Vooral die ondervragings-scene vind ik echt hilarisch!!

Ow jaaaaaaaaaaa! Toch wel één van mijn favo films. 1 ding wat nou net niet moest:

Dat de vriend van Ted ook verliefd blijkt tezijn op Mary. En dat met die uitslag die zijn vriend kreeg was net iets te veel. Maar verder GEWELDIGE film!! Ik kan niks anders geven dan een 5... ook al haal ik daarmee andere films naar beneden en ook al zijn de andere films waar ik 5 sterretjes voor geef over het algemeen beter beter...

Moet je alleen maar naar die poster kijken

avatar van 93.9

93.9

Uitzonderlijk leuke en grappige film!

avatar van BlueSword

BlueSword

deze film is geweldig!!!

super grappig.

avatar van marcelgg

marcelgg

Kijk, die Farrely's kunnen het wel...

avatar van Werwolf

Werwolf

Geweldige film! Dit vind ik echt de leukste, lekkerste komedie ever! Super grappige stukken erin, en hylarische matt dillon.

Een woord: geweldig!

****

avatar van Puthenaer

Puthenaer

G.E.W.E.L.D.I.G

avatar van Elienekeuuh

Elienekeuuh

Ik vind deze film SUPER !!!!

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Bovengemiddelde komedie, al is het geen meesterwerk in zijn genre. Gewoon lekker onderuit zitten met je verstand op 0, dan kun je je zeker vermaken met deze komedie.

Ben Stiller is natuurlijk geweldig als sukkel. Dat is een rol die hem op z'n lijf is geschreven.

3,5 *

avatar van stowa

stowa

geweldige film

echt mijn soort humor!

avatar van Debje

Debje

Superleuke film. Ik moest zelfs huilen op het eind.

avatar van BlueSword

BlueSword

ik had hem laatst weer gezien, mijn cijfer blijft nog steeds op 3.5*.

ik ging samen met mijn broer kijken en die 2 scene's met die hond was zo grappig, we moeste beide lache met tranen in ogen onze!