Genre: Romantiek / Komedie
Met onder meer: Cameron Diaz, Matt Dillon en Ben Stiller
Releasedatum: 19 november 1998
Plot There's Something about Mary
"Love Is In The Hair."
Ted was op de middelbare school een grote nerd, die het toch voor elkaar kreeg om met Mary, een populair meisje, naar het eindbal te gaan. De date is nooit doorgegaan aangezien Ted een pijnlijk ongelukje kreeg. Dertien jaar later realiseert Ted zich dat hij nog steeds verliefd is op Mary, en huurt hij een privé-detective in om haar op te zoeken.
Mary Jensen
Sheila Jensen
Charlie Jensen
Warren Jensen
BoordAppel
Die scenes met het hondje zijn echt geweldig, maar het grappigste vond ik het politieverhoor. Overall net iets minder dan dumb and dumber maar toch blijven mn 4 sterren na de 3e x kijken staan.
EmDee
Ik heb precies twee keer gelachen
narva77 (crew films)
Precies, blijft leuk ja. En op welk moment 'The Sweet Hereafter' wordt gespoofd is mij ook een raadsel.
titan
Dat is een leukere grap dan ik in de hele film heb gezien.
yosemite44
heb hem deze week op tv ook niet meer gekeken, zo flauw. ook die sperma/gel grap. terwijl ik van airplane en the naked gun wel kan genieten...
(wel een leuke cameo van brett favre)
BoordAppel
In Airplane en The Naked Gun zit ook totaal andere humor dan hier, je kan die films niet met deze vergelijken.
renske
Moest de tweede keer kijken weer net zo erg lachen als de eerste keer kijken. Vandaar een halve ster hoger. Wat een heerlijke komedie.
sn@ke
- 2077 berichten
Erg leuke en grappige film met een goeie Ben stiller. Pure slapstick maar daarom zeker niet slecht. 3*
Peter
Een topper onder de komedies. Sowieso geen genre waar ik gek op ben. Een aanrader als je van humor houdt dat balanceert op het randje. 4,5 sterren.
nRg
Een echte topper deze film. Heel grappig. Er zit ook een goed verhaal in en natuurlijk ook een happy end. Cameron Diaz is hot!!!
magnolia_
geweldige film (vooral Diaz
klag verschillende keren plat van het lachen , vooral die scene met de hond en op het politiebureau zijn superhillarisch
Newbie
4.5*, goeie film, en een pracht van een actrice. Ze (cameron)staat op één voor mij.
U-96
- 2064 stemmen
Leuk om eens te zien, maar verder niet goed ofzo. Het einde is te zwak, en nogal overdreven dat meerdere mannen jagen op dezelfde vrouw. 2,5
jester
Hij viel me toch wat tegen, de tweede keer. Ik heb minder gelachen dan ik in mijn herinnering had, 0,5* eraf: 3 ***.
MaTtIeBoY
Zo grappig vond ik deze film helemaal niet. Op een paar aardige stukjes na is de film heel erg flauw. Het acteerwerk is trouwens wel in orde. 2,5 ster
De_Filmpoëet
Veel simpele humor (slapstickachtig) die voor het grootse deel geen effect op mij had. Soms een glimlach, enkele keren gelachen, maar dat was het ook wel. Echter was het geen straf om naar te kijken, wat te wijten was aan de charmante cast. Luchtige hilarische film met bijbehorend feelgood einde, weinig verrassend. 2.5*
Hans69
Deze komedie klopt aan alle kanten. Goede cast en grappen. Gisteren weer dubbel gelegen tijdens de film. Onbegrijpelijk als je om deze humor niet kunt lachen. 4* minimaal.
hans vd togt
heb hem net weer gezien en ik doe hem een halve * omhoog, heb weer dubbel gelegen
renske
Tja, wat let mij eigenlijk om deze film geen 5 te geven? Ook deze keer had ik weer een geweldige avond.
Enige minpuntje dat me dit keer opviel was dat Mary braaf enthousiast werd met de andere meiden toen Dillon vertelde over zijn medische ontdekkingen. Ze is toch dokter ofzoiets? Heeft ze dan geen lessen gehad in de geschiedenis van de medische wetenschap? Nou ja, goed, dat is dan het enige suffige.
Voor de rest een topfilm. Wat een lieve en grappige film is dit toch.
Muldertje
Humorrrrrrrrrrrrr, de beste comedy na dumb and dumber
Tha Flow
Best leuk maar ook wel heel erg flauw. Voor in de goede bui een perfecte film. Maar zeker niet blijvend leuk. 3 sterren
DaaaNtje
aaaaah..echt een geweldige film..op het moment dat zijn lul vast zat tussen zijn gulp..wist ik het helemaal zeker! 1 van mijn favo's!
Ook niet te vergete Cameron en zijn sperma...:D
Elke keer weer lig ik in een deuk..
En laat het een beetje overdreven zijn dat alle mannen achter haar aan zitten..
Maar me lekker niets uit..:P

Komedie-klassieker 'There’s Something About Mary' met Cameron Diaz en Ben Stiller vanavond op televisie

Slumdog Millionaire

The Hangover
Komedie, 2009

Cast Away
Drama, 2000
surgeonstalkerromantische komediedream girltabooscrewball-komediefrisbeetroubadourgross out comedy intellectual disability