• 9.370.364 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Leah Sturgis

Met onder meer: Tia Carrere, Cameron Richardson en Sophie Monk

Plot Hard Breakers

"The battle of the sexes just got harder."

Gedreven door een geschiedenis van mislukte dates en frustraties met mannen, besluiten Alexis (Richardson) en haar beste vriendin Lindsay (Monk) de rollen om te draaien. Ze bedenken een plan om nietsvermoedende mannen te verleiden om ze vervolgens mee te voeren naar huis en hun lusten te botvieren. Wanneer een verstrooide vader van een obsessief ex-vriendje Alexis confronteert met haar problemen met mannen, valt het plan in duigen en wordt Alexis verliefd op één van haar mannelijke slachtoffers. Lindsay vervolgt hierna alleen haar mannenjacht.

avatar van Elineloves

Elineloves

Oei, dit is werkelijk niks. Alexis en Lindsay zijn mooie dames, maar daar is alles mee gezegd. Ontiegelijk flauw, slecht geacteerd (kun je op voorhand natuurlijk wel verwachten), en pijnlijk niet-grappig. Ik ben normaal gesproken wel in voor een plat 'American Pie' achtig filmpje, maar zelfs dit niveau haalt de film niet, terwijl het echt geen lastige uitdaging is om dat soort film te maken.

De travestiet-achtige 'dame' die een bitchfight wou beginnen, is een verschrikking en dit soort scènes halen de vaart uit de film. En het zijn al 90 lange minuten. Het pretendeert zogenaamd 'realistisch' te zijn, maar als dit de werkelijkheid zou zijn, zou ik spontaan het klooster ingaan en er nooit meer uitkomen.

Snel vergeten.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Dan is 2 sterren nog hoog, aan je review te zien.

avatar van Elineloves

Elineloves

Vanwege de lichaampjes van Alexis en Lindsay. Twijfelde tussen 1,5 en 2,0, maar waarschijnlijk ben ik te gul geweest.

En een aziatische, dikke vent in een roze lingeriesetje die een lapdance geeft.

avatar van RooieBloemkool

RooieBloemkool

Hard Breakers

Een slecht en flinterdun verhaal die zeer matig is uitgewerkt in 90 lange minuten. Tja, ik ga er geen extra woorden vuil aan maken. Er is maar één pluspunt aan deze film, en aangezien iedereen wel kan raden welke dat is laat ik dat maar achterwege .

avatar van Markpsv15

Markpsv15

2 tieten zijn 2 pluspunten groeten van Sniper.

avatar van RickZ

RickZ

Komedie met veel chicks met een verhaal over 2 broekenjagende meiden, slecht acteerwerk en nergens leuk

avatar van patjuuh

patjuuh

3 * leuk filmpie.... keek lekker weg... verstand op 0 en een beetje lol....

avatar van Basso89

Basso89

Waardeloos! Acteerwerk was heel slecht en de rest ook. Het enige pluspunt zijn de mooie dames en soms wat grappige stukjes

avatar van stinissen

Nooit leuke of amusante komedie, eerder een mislukte flauwe over the top getilde productie en de dames Cameron Richardson en Tia Carrere zijn ook niet echt mijn ding.

avatar van NoControl

NoControl

Echt een Slechte film. 1.5 uur van mijn tijd verspilt. ze proberen een beetje een mix te maken van Wild things, american pie en nog wat. Alleen het filmwerk was als slecht, laat staan de casting en het verhaal op zich.

1 woord: S*cks

avatar van Xander

Xander

Anderhalf uur van mijn leven verspild. Dit sloeg nergens op. Rotslecht.

avatar van kristofj

kristofj

Xander schreef:

Anderhalf uur van mijn leven verspild. Dit sloeg nergens op. Rotslecht.

En die tieten dan ?

avatar van komerad

komerad

Als je tieten wil zien kijk dan porno dan heb je tenmiste nog meer dan verwacht

avatar van annakin

annakin

Echt de beste film die ik ooit heb gezien, geweldige cast.... en dan maar niet te beginnen over het piekfijne acteerwerk.

Geweldige film!

avatar van Kondoro

Kondoro

Hard Breakers

Na de eerste keer Hard Breakers te zien vond ik het nog wel een redelijke film. Ik vond de film vermakelijk en grappig. Gister onder het kijken van Hard Breakers viel ik bijna in slaap, dit komt denk ik meer omdat ik ook moe was maar, ook deze film kon mij niet wakker houden. Niet dat een film mij wakker moet houden maar, een film moet me niet slaperiger maken dan dat ik al ben en wat Hard Breakers toch op veel momenten toch aardig lukt.

De film kan dan misschien wel twee knappe meiden bevatten, de humor ontbreekt op grote schaal en als er humor in voor moest komen was hij door en door slecht. Het verhaal van de film is dun en erg saai om te volgen en daarnaast is het concept ook gewoon niet best. De film is te pruimen met een verstand op nul maar ik vond hem nu echt helemaal niks meer.