Caged (2011)
Met onder meer: Chantal Demming, Babette Holtmann en Joep Sertons
Gesproken taal: Nederlands
Bekijk via Videoland
Plot Caged
Stella (Chantal Demming) onderdrukt al jaren haar diepgewortelde verlangens. Haar huwelijk kabbelt voort en ze voelt zich niet meer begeerd. Uiteindelijk kan ze haar gevoelens niet langer negeren en begint een dubbelleven. Ze verandert in een "Unicorn", een bijnaam voor vrouwen die in hun eentje parenclubs en erotische feesten bezoeken. Stella bloeit op door al die nieuwe aandacht. Als haar man erachter komt kan hij niet veel meer doen dan haar de vrijheid geven die ze nodig heeft, in de hoop dat het allemaal gewoon een fase is. Op een dag ligt ze bewusteloos in een cel en heeft geen idee hoe ze er terecht gekomen is. Als na dagen nog een tweede vrouw Christine (Babette Holtmann) bij haar in de cel komt, slaat de paniek pas goed toe. Samen proberen ze erachter te komen wie hun ontvoerd heeft. Christine is ervan overtuigd dat het met Stella's lifestyle te maken heeft. Stella ziet zich genoodzaakt haar wilde leven tegen het licht te houden.
Stella
Judy
Laura
Gaya
wimnoot
De nieuwe film van Stephan Brenninkmeijer, ( een bekende naam hier op Moviemeter
). Ik moet tot mijn spijt toegeven dat ik nog niet een van zijn films gezien heb.
AHWA
Op FilmTotaal.nl staat een teaser. Ziet er best goed uit.
xangadix
Ik ben pas tevreden als blijkt dat de gemaskerde man niemand minder is dan mijnheer Jaspers.
Sow.. that's a name from the past. Haha
Nou was het hoofd van de lagere school geen fijne man, maar zo diep zit hij nou ook weer niet
Bij jou wel?
Dat men wat durft?
PS Wanneer komt de film uit (ga gewoon elke week dezelfde vraag stellen).
Dat men wat durft?
Okido, dit was niet zo heftig toch? Misschien weet jij wanneer de film gereleased wordt?
rose
Ik hoor net uit betrouwbare bron dat dit eind van dit jaar misschien is.
Elineloves
Zo, dat klinkt nog eens als een interessant werkje van Nederlandse bodem!
xangadix
Sow.. that's a name from the past. Haha
Bij jou wel?
Nee, maar ik weet dat we het er ooit over hebben gehad, vandaar. Mijn zus en ik hebben het nog regelmatig over hem, omdat hij zo (str)eng was.
Stephan
Ja... Jaspers gooide uiteindelijk zijn sleutelbos naar mijn hoofd (ik was 9) Daarna een andere school uiteraard.

wimnoot
Grappig. Maar wat viel er nou in het water? En deed tie het nog?
mikey
HEt lijkt me een saw rip off.
Waarom is deze film gemaakt eigenlijk?
Stephan
En omdat ik er zin in had?
Wat eigenlijk best grappig is te vermelden... ik heb Saw nooit gezien.
mikey
Dan heb je ook geen last van het origineel. Als in: hoe zou dit in die film zijn opgelost en blijf je lekker bij jezelf, dus oorspronkelijk.
Weet je al iets meer over een eventuele releasedatum?
Stephan
Ik heb binnenkort mijn eerste gesprek voor het binnenhalen van distributie. Nog geen datum dus maar einde jaar moet haalbaar zijn.
Okido. Alvast succes en hopelijk hapt men snel toe.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien