• 9.375.867 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Caged

Stella (Chantal Demming) onderdrukt al jaren haar diepgewortelde verlangens. Haar huwelijk kabbelt voort en ze voelt zich niet meer begeerd. Uiteindelijk kan ze haar gevoelens niet langer negeren en begint een dubbelleven. Ze verandert in een "Unicorn", een bijnaam voor vrouwen die in hun eentje parenclubs en erotische feesten bezoeken. Stella bloeit op door al die nieuwe aandacht. Als haar man erachter komt kan hij niet veel meer doen dan haar de vrijheid geven die ze nodig heeft, in de hoop dat het allemaal gewoon een fase is. Op een dag ligt ze bewusteloos in een cel en heeft geen idee hoe ze er terecht gekomen is. Als na dagen nog een tweede vrouw Christine (Babette Holtmann) bij haar in de cel komt, slaat de paniek pas goed toe. Samen proberen ze erachter te komen wie hun ontvoerd heeft. Christine is ervan overtuigd dat het met Stella's lifestyle te maken heeft. Stella ziet zich genoodzaakt haar wilde leven tegen het licht te houden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van the new guy

the new guy

tieten op youtoep?

avatar van the new guy

the new guy

Wanneer kunnen we 'm zien btw?

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Trailer zag er heel leuk uit, de poster is ook wel apart, maar geeft een totaal ander beeld weg dan de trailer. Ben benieuwd

avatar van Fox McCloud

Fox McCloud

Synopsis klinkt interessant, ook de trailer ziet er goed uit.

Ik ben benieuwd.

avatar van Hannes791

Hannes791

Fox McCloud schreef:

Ik ben benieuwd.

Ik ook. Iemand enig idee wanneer de film uitkomt.

avatar van Fox McCloud

Fox McCloud

Dat duurt volgens mij niet lang meer. De film is momenteel in post-productie. Het plan was dat de film in de loop van 2010 uitkwam, dit is nog niet gebeurd, dus ik denk dat het niet lang meer zal duren.

Stephan

Caged is geselecteerd voor het New Yorkse Cinekink festival.

(Vorig jaar won daar de SM-Rechter.)

Nog nooit geweest... NYC. Leuk.

In NL loopt het nog wat traag.

Stephan schreef:

Caged is geselecteerd voor het New Yorkse Cinekink festival.

(Vorig jaar won daar de SM-Rechter.)

Gefeliciteerd!

Is de speelduur van de film al bekend trouwens?

avatar van The Oceanic Six

He, zie deze titel nu pas.

Wel weer een typisch Nederlands product, als ik de trailer op de vorige pagina zie. Veel naakt en wat onnatuurlijk klinkende dialogen. Althans, zo kwam de trailer op me over.

Het concept klinkt wel interessant. Zit er ook een beetje horror a la Saw in, of blijft het meer bij spanning?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Veel naakt gelijk stellen aan typisch Nederlandse cinema snap ik niet zo. Dat is gewoon een wereldwijd fenomeen natuurlijk. Maar dat is wel de tendens bij velen geworden lijkt wel. Bovendien is nudity in films erg ondergewaardeerd, er mag van mij nog meer mee gedaan worden.

The Oceanic Six schreef:

He, zie deze titel nu pas.

Dat klopt. Er zitten geen buitenlanders in. (nou ja... 1 dan)

avatar van canciser

canciser

Ik vind de trailer er wel een beetje matig uitzien. Ook straalt de spanning er niet van af. Ik weet niet of dat de bedoeling is, want ik weet niet zo goed wat voor film het is. Maar goed, ik ben ook niet de doelgroep voor deze film.

avatar van rose

rose

Wat is de doelgroep dan?

avatar van dominion

dominion

Fans van Nederlandse Horror misschien ?

Stephan

Er staat toch echt "Thriller" in de omschrijving.

avatar van dominion

dominion

Het plot is wel erg Horror achtig maar we zullen zien

avatar van melvddonk

melvddonk

De trailer ziet er veelbelovend uit. Ik ben benieuwd!

avatar van Skycrawler

Skycrawler

De trailer doet mij denken aan de film Captivity maar dan met Nederlandse acteurs. Mijn interesse is gewekt!

Dat is ook een door Saw geïnspireerde film, die overigens ook op MM staat en waarvan de originele titel trouwens anders is:

Captifs (2010)

Stephan

Het zou elkaar niet in de weg moeten zitten. Zeker die Engelse niet.

Die Franse heeft in de trailer wel overeenkomsten, maar waar mijn film zich onderscheidt is dat het ergens over gaat en niet enkel op het horror leunt.

Heb je trouwens altijd wel last van, als je een titel hebt die kort en krachtig is. Swingers was veel lastiger omdat de 1996 versie veel bekender was. Er stond nog wel eens een foto van Vince Vaughn in de gids bij "mijn" film.

Dat zal met Caged niet gebeuren denk ik.

avatar van Wouter

Dat denk ik ook niet, hoor.

Stephan schreef:

Het zou elkaar niet in de weg moeten zitten. Zeker die Engelse niet.

Dus je film onderscheidt zich van een horrorfilm omdat hij "ergens over gaat"?

Ik kan tig intellectuele horrorfilms "die ergens over gaan" opnoemen waarvan ik hoop dat Caged zich in dat rijtje mag toevoegen...

Drs. DAJA schreef:

Dus je film onderscheidt zich van een horrorfilm omdat hij "ergens over gaat"?

Hoort Captifs daar ook bij? Want daar vergeleek ik het mee.

Drs. DAJA

Heb Captifs nog niet gezien maar dat je hem daar mee vergeleek neemt nog altijd niet weg dat je hier Thriller bij de genremarkering hebt staan terwijl de synopsis mij een ontzettende horror (zelfs torture-porn) doet vermoeden, en dat dat wél of niet "ergens over gaan" voor de genremarkering geen verschil uit maakt hebben films als Martyrs, Antichrist en Saw mijn inziens zelfs in dat subgenre al aangetoond.

Stephan

Dan heb je mijn opmerking niet goed begrepen. Ik zeg niet dat horror nergens over gaat. Ik vergeleek mijn film met Captifs, dus lees mijn zin zo:

"Die Franse Captifs heeft in de trailer wel overeenkomsten, maar waar mijn film zich onderscheidt van deze Franse film is dat het ergens over gaat en niet enkel op het horror leunt, zoals Captifs wel lijkt te doen."

Drs. DAJA

Nou die opmerking begreep ik nadat je mij er de eerste keer op wees, zodoende boorde ik aan dat dat nog niet wegneemt dat je hier Thriller hebt staan terwijl de synopsis Horror doet vermoeden (sterker zelfs een heel heftig subgenre). Om maar even het punt aan te boren waarom deze film dan een Thriller zou zijn.

avatar van Quido

Quido

Blijven hangen in genre-aanduidingen die (vaak) van buitenaf op een film worden geplakt vind ik sowieso geen al te slimme bezigheid voor een filmkijker.

Stephan

Het feit dat het label en de omschrijving niet is wat je zou verwachten, zou al een indicatie moeten zijn dat het niet een standaard filmpje is.