Genre: Actie / Avontuur
Met onder meer: Jason Momoa, Rachel Nichols en Ron Perlman
Releasedatum: 8 september 2011
Bekijk via Videoland
Plot Conan the Barbarian
"Enter an age undreamed of"
Conan (Momoa) is de laatste van zijn volk. Hij zag zijn vader sterven en is vastbesloten om zijn vader te wreken. Hij zal iedereen doden die verantwoordelijk was voor de dood van zijn volk. Maar hij heeft een erg gevaarlijke vijand: de almachtige Khalar Sing.
Conan
Lucius
Artus
Fassir - High Priest
tal1b
teveel overdreven bloed naar mijn mening. Ook Conan's onoverwinnelijke status was zo overduidelijk, dat het nergens spannend werd. Effecten waren opzich wel aardig, ok voor tussendoor.
Le Professionnel
Niet echt eerlijk om je oordeel te vellen zonder alles te weten. Los daarvan is het wel een bagger film
dus volgens mij ben je een soort Chuck Norris 2.
Bij elkaar heb ik zo,n driekwart van de film gezien en dat is meer dan genoeg om een oordeel te vellen
N23
Ik blijf erbij, je hebt een 3e oog 'All Hail to Chuck Norris 2'
xD
davey
Het is jammer dat ik de versie uit 1982 heel goed ken , de remake komt niet eens in de buurt.
TheThirdMark
verschrikkelijk zeg een rol als conan de barbaar,en dan zo n glamor boy vol gespoten anabole homo achtige dandy die nog net ff zijn nagels wil laten doen (anders breken ze af) voor hij de rol gaat wegzetten.heren in hollywood als je iemand als een barbaar wil weg zetten laat hem er dan ook als een echte barbaar uit zien ongure kop littekens in zn smoel en lelijk en geen playboy
Duidelijk geen kennis van de hoofdrolspeler _O-
Geen fantastische film (het is immers een remake) maar wel vermakelijk genoeg voor een avondje film.
Jazzthieve
Vrij domme en erg saaie film. Kan nergens tippen aan het origineel en de hoofdrolspeler ziet er uit als een playboy.
what is truth
nou nou wat kritisch zeg, de film is prima gemaakt met een overdosis actie. Dus houd je van actie dan is dit een heerlijke film.
brujeria
mijn god, en die was al zo genant, onkijkbaar slecht..........
chandor013
vanavond maar eens na deze film kijken. De voorstukjes gezien en hij ziet er enorm bruut uit. Dit gaat hem helemaal worden.
de recensies zijn zo wisselend dus ach ff kijken zal erg wel meevallen.
chandor013
U zal het wel weten als filmexpert u heeft immers in uw top 10 Dawn of the dead op nr.1 staan
So what iedereen heeft toch een eigen smaak. Daarom word deze website ook vaak snel en verkeerd beoordeeld over bepaalde films. wie bepaald of The Godfather nou zo'n goede film is.
IK nietr.. Ik haat die film is niet mijn soort film. Moet ik dan al dit soort films aflopen kraken.
kijken als je het aanspreekt anders laat je maar lekker links van je liggen.
gauke
Brute, clichématige film vol met kitsch, waarbij je wordt ondergedompeld in zo veel mogelijk gapende wonden en spuitend bloed. Het verhaal is slap, flinterdun, zonder fantasie, ontwikkeling van personages of geslepen dialogen en gaat van het ene gevecht naar de volgende kloppartij. Jason Momoa beschikt over de benodigde spiermassa, een donkere blik en een donderstem en overtuigt in de spectaculaire gevechtsscènes. De landschapsbeelden zijn adembenemend mooi.
deGVR
mijn god, en die was al zo genant, onkijkbaar slecht..........
MAAR er werd een kameel geslagen!! Dat is het belangrijkste. En ook dat missen we in deze remake... En dat met dat paard en die ketting telt niet!!
(Overigens was het origineel gênant en slecht, maar zeker niet onkijkbaar: Eerder komisch.)
INCTRL
Wat slecht deze film zeg!
En meneer Conan in deze film kan beter in de nwe Mac cleans tandpasta reclame gaan spelen. (Overdreven spierwitte tanden)
hendriks
zwakke film verkeerde conan ze hadden beetje meer strips van conan moeten lezen dan hadden ze zoveel meer ervan kunnen maken maar conan hoort net zo breed te zijn als schwarzenegger en vooral weinig te praten en gevoeloos over te komen
vind dit een mislukking met een kleine conan en te donker om het spannender te maken slaat de plank volledig mis deze film jammer de strips waren geweldig
brujeria
daar heb jij dan weer gelijk in
holamundo
Ik snap ech niet waarom z'on film in de bios draait... de enige scene die ik leuk vind is met die mummie maar d'rest gaat wel... wat een B film
johnhendrikos
hier ben ik het wel mee eens, verder toch een prima actie ding hoor.
johnhendrikos
kijken als je het aanspreekt anders laat je maar lekker links van je liggen.
dawn of the dead op nummer 1 muahahahah hilarisch.
vranque
2.5* is dit simpele maar energieke gebeuren wel waard natuurlijk.
Geen remake van de Schwarzenegger-klassieker uit 1982, meer een nieuwe interpretatie van het originele verhaal. Het levert helaas geen boeiende film op. Het begin is alleszins redelijk te noemen, maar na een half uurtje is de koek reeds op en wordt de film steeds slapper en meer onsamenhangend. Momoa ziet er goed uit in de hoofdrol maar mist het benodigde charisma. De voornaamste bad guy is ook erg nietszeggend. Visueel zit het allemaal netjes in elkaar en de aktiescenes zijn nog wel enigzins opwindend, maar al met al weet regisseur Nispel ook deze film weer grotendeels te verknallen.
schumacher
Sorry mensen, ik vind het gewoon een goeie aktie film, van begin tot het einde goeie aktie, het hield bijna nooit op, love it.
Ik keek niet naar deze film omwille het een goed verhaal is of niet.
evwi
Aan een stuk door alleen maar "hakken en zagen". Dat heb ik na een half uurtje wel gezien, hoor.
Leuk voor 13-jarige jongetjes (of volwassen equivalenten), maar verder zou ik iedereen adviseren deze over te slaan.
Filmpie1
Totale inhoudsloze film.
Had het na 15 min al gehad en met tegenzin de film afgekeken.
Vinco
Prima film, beetje ongbegrijk dat deze film zo slecht gewaardeerd wordt.
En dan sommige reactie's dat het alleen maar "hakken en zagen"is, wat had je dan verwacht, een ballet voorstelling?
Maar back to the point, prima film wat grafisch en qua actie prima in elkaar steekt.
Verhaal tjah dat is meestal wat voorspellend maar daardoor zeker niet slecht uitgewerkt.
sportfan27
Na 60 minuten heb ik hem afgezet.
Er zit helemaal geen lijn in de film, geen chemie, geen binding met personages, alleen maar actie actie en actie, op zich niks mis mee maar het boeide mij na 30 min niet meer en begon zelfs stront vervelend te worden, de enige die de film nog een beetje het kijken waard maakt gaat uiteraard na 10 minuten dood (Ron Perlman red.)
Special effects van het niveau SciFi channel, ...piempschuim rotsblokken die van een helling af stuiteren...
... Die zogenaamde zandsoldaten, half CGI en half acteurs...
) nee , geef mij maar Arnie, die heeft in zijn linker pink meer ''Conan'' zitten dan de hele cast van deze versie.
Aangezien ik de film niet heb uitgekeken zal ik geen stem geven maar wat was dit matig/slecht...
Bagger....
Rednas 2
Weinig diepgang, maar wel lekker hakken en klieven en veel bloed. Conan zoals Conan bedoeld is. Geen topper, maar dat had ik ook niet verwacht. De cast is echter verder prima, evenals de setting en de sfeer(-beelden). 3 punten.
brujeria
ik ga hem vanavond kijken.
ik verwacht er helemaal NIETS van, dan zit ik vast goed.
ik heb gewoon zin in heel erg veel hakken en bloed
dat schijnt wel goed te zitten.
1 geluk:
slechter dan het orgineel is feitelijk onmogelijk.

Jason Momoa kritisch over zijn eigen werk: "'Conan the Barbarian' was een hoop stront"

Warrior
Drama / Sport, 2011