• 9.374.811 stemmen

Faster (2010)

Actie / Drama | 98 minuten

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: George Tillman Jr.

Met onder meer: Dwayne Johnson, Carla Gugino en Billy Bob Thornton

Plot Faster

"Slow justice is no justice"

'Faster' vertelt het verhaal van Driver (Dwayne Johnson), een man die net vrijkomt na een jarenlange gevangenisstraf. Hij zat vast omdat hij tijdens een bankoverval erin is geluisd. Daarnaast is zijn broer toen vermoord. Nu wil Driver maar één ding; zijn broer wreken.

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

goede film beter dan de meeste van deze meneer!!!

ja als hij in dit soort films blijft spelen ga ik hem zeker meer waarderen

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Dwayne johnsson in een rol die hem op het lijf geschreven is.

Dat hij ook echt kan acteren weten we allang, maar dit soort rollen passen hem beter, gewoon als sloper

Hij is ook flink aan het trainen geslagen want hij is nog breder geworden dan hij al was.

Goede rol ook van de ex van Angelina Jolie

avatar van Zinema

Luchtige actie.

Die deels om zeep wordt geholpen door de verplichte en voorspelbare twist. Toch weten de acteurs het allemaal redelijk goed te doen en helpt het tempo, op een paar kleine inkakkertjes en wat flauwe zijplotjes na, mee aan een prettige zit.

Goed.

avatar van vranque

vranque

En weer zijn metalen plaatje. Haha. Zielig.
Daarom 2.5* Want als film niet onaardig.

avatar van madmax2011

madmax2011

aangenaamde film vond ik deze

avatar van voomzap

voomzap

Beetje een afstandelijke sfeer met een paar goede maar ook mindere acteurs. Billy Bob Thornton tilt de boel wat boven het niveau uit maar hoofdrolspeler Dwayne Johnson met zn spiermassa en bijbehorende apenrots-moves doet karikaturaal aan. Belachelijk ook is het romantische zij-plotje met de uitgekakte huurmoordenaar en zijn liefje. Bovendien zijn er net iets te veel (binnen de context) ongeloofwaardige gebeurtenissen. Da's jammer, want verder best vermakelijk zoals een gemiddelde aflevering van 24.

avatar van finalman

finalman

is het iemand ook niet opgevallen, dat hij in deze film meer gespierder was dan anders?

Man, zo opgepompt zeg.

avatar van Re73

Re73

Lekkere actiefilm met een prima vaart en goed camerawerk kijkt leuk weg met popcorn en een colaatje of biertje.

Als je van eighties aktiefilms houd kun je deze zeker waarderen.

avatar van pindope

pindope

aangenaam verrast

Soms een beetje traag maar de sfeer had ook wel iets

keek goed weg !

avatar van konynewortel

konynewortel

lekkere film om naar te kijken,zeker een aanrader voor de wraak-film-fan

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

Dan kan je beter A Bittersweet Life checken man

De Nederlandse release is komen te vervallen...

avatar van DiDa

DiDa

Vanaf 16 februari wel in Belgie te zien. Op naar Antwerpen!

avatar van stinissen

Redelijke aktiefilm met en groot nadeel, vervelende personages er is er niet een waar je beetje symphatie voor hebt.

avatar van dave

dave

Hersenloos vehikel dat door een prettige cast en overzichtelijke regie van de middenmoot wordt gescheiden. Geen warrige, onduidelijke beelden tijdens achtervolgingen of confrontaties. Au contraire, met gevoel voor ritme en inzicht geschoten, wat een verademing biedt tegenover andere films uit deze stal. De actie wordt gelukkig ook recht voor de raap gebracht. Het verhaal rommelt weliswaar een beetje en het einde komt niet totaal onverwacht aangevlogen, maar een luchtig gebakken script kan blijkbaar evenzeer smaken. Johnson speelt zoals vanouds, met zijn gespierde gezicht op automatische piloot. Thornton kan daarentegen iets meer met zijn personage aanvangen, hetgeen hem zonder meer lukt. Enkel de Britse 'Killer' blijkt een groentje te zijn en wekt eerder ergernis op, terwijl zijn rol tot grotere zaken in staat is.

Lekker borrelhapje.

3,00 (3,25)

avatar van De Knip

De Knip

Zielloze actiefilm. Billy Bob Thornton kan me weer eens niet bekoren. Wat doet zo'n man in deze film? De 'killer' was al net zo slecht. Weinig spanning en de ontknoping, het zal wel. Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar iemand van zijn stoel is gevallen. Het is een actiefilm, geen film met zo'n plot. Om snel te vergeten:

avatar van jeandb

jeandb

wat een slappe hap

avatar van dwid

dwid

Vermakelijke makkelijke film.....Weinig spanning, had wat ruigere actie verwacht, maar dat viel een beetje tegen...

avatar van RJS

RJS

Goeie film met een verrassend einde.

avatar van schip010

schip010

Revenge!, Dat doet het altijd goed. Prima film die lekker wegkijkt

avatar van henkula

henkula

dan wel een slecht opgebouwde revenge. de film liep goed omdat er maar weinig op details is gelet. te weinig naar mijn idee. Thornton moest er bij komen om het acteren in goede banen te zetten. hij zal goed betaald zijn voor zijn aandeel.

avatar van Amercianpie

Amercianpie

WAT een vette film, geweldig!

Dwanye Johnson is wel een beest zeg!

avatar van Macmanus

Macmanus

Jammer.

Weer een film die het maar niet weet door te zetten. Het begint als een vlot actiefilmpje. Wat karakters worden geïntroduceerd en we komen er achter dat Dwayne Johnson wraak gaat nemen op de gasten die zijn broer hebben vermoord. Verre van origineel, maar als de maker het gaspedaal ingedrukt houdt hoor je mij 90 minuten niet klagen.

Helaas neemt hij steeds meer gas terug en is van het Faster waar de titel van spreekt weinig over. Vervelendste was ook vooral dat de rust niet werd gezocht bij Johnson zijn karakter. Dat had nog best kunnen werken. Maar de rust komt van allemaal bijkarakters. Hitman gaat trouwen (niet grappig en saai intermezzo) Agent heeft vrouw/zoon problemen (uiteindelijk zo mager uitgewerkt dat het er beter helemaal uit had moeten blijven.) en zo gaat de film alle kanten op.

Het is jammer, want het had makkelijk met meer power en focus op 1 persoon in de buurt kunnen komen van recente goede USActiefilms.

Nu is er niet meer dan 2.5 sterren. van te maken.

avatar van blurp194

blurp194

De eerste paar minuten zijn geniaal en beloven een meesterwerk van spanning. Maar helaas verslapt het verhaal bij het eerste zijplotje. Toch blijft er nog steeds een goede film over.

Met een paar goeie oneliners, en een paar mooie scenes is dit toch echt wel vakwerk, en een mooie film om te gaan zien als je iets met dit genre hebt.

avatar van guylopez93

guylopez93

wel 1 van zijn betere rollen is dit waarin hij goed acteert!

avatar van chill-ko

chill-ko

Af en toe meer dan gewoon goed... en af en toe minder...

grootste irritatie was denk ik het "hitman" verhaal, met z'n chick, daar hadden ze gewoon wat dieper op in moeten gaan, of gewoon (mischien beter) helemaal kunnen schrappen...

het valt ook niet mee om zoveel verhalen geloofwaardig over te laten komen in anderhalf uur, maar doe het dan ook niet...

Gemiste kansen, want voor de rest was dit weer eens een toffe actie film, waarbij meestal het drama helaas niet helemaal overkwam....

avatar van Raffael77

Raffael77

Simpel maar vermakelijke wraak film. Niet vervelend en er zit een redelijk tempo zodat het niet gaat vervelen. Actie is er wel maar niet te opvallend maar wel doeltreffend.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Goede opening maar daarna vervalt de film in een slap en voorspelbaar vehikel zonder fatsoenlijke actie of spanning. Ze hadden sowieso al die stomme subplotjes van de Killer en de Cop eruit moeten laten, werkten voor geen meter.

avatar van DiDa

DiDa

Mr_White schreef:

Heb hem gister gezien en heb hier niets aan toe te voegen...

avatar van Denny&Melenie

Denny&Melenie

Mooie film van het begin gelijk actie tot het einde van de film kortom ik heb er met alle plezier naar gekeken