Genre: Actie / Drama
Geregisseerd door: George Tillman Jr.
Met onder meer: Dwayne Johnson, Carla Gugino en Billy Bob Thornton
Bekijk via Netflix
Plot Faster
"Slow justice is no justice"
'Faster' vertelt het verhaal van Driver (Dwayne Johnson), een man die net vrijkomt na een jarenlange gevangenisstraf. Hij zat vast omdat hij tijdens een bankoverval erin is geluisd. Daarnaast is zijn broer toen vermoord. Nu wil Driver maar één ding; zijn broer wreken.
Driver
Cohort #1
Receptionist
Muyo
Zo zie ik ze graag !
Wat een heerlijke actiefilm is dit, uitzonderlijk vermaakt.
Zeer goed en aantrekkelijk verhaal.
Het mooie is ook dat er nog wat leuke verrassingen tevoorschijn komen tussendoor.
Ook op het einde nog wat leuke verschijningen.
De opbouw van de film is goed, de scenes zijn goed, de special effecten zijn mooi uitgewerkt en de actie en achtervolgingen zijn spectaculair.
Het Acteerwerk is ook erg goed.
Een zekere aanrader !
4 sterren.
olbo
Kon me niet boeien. Billy Bob Thornton kon de film nog een beetje karakter geven.
parcivalis
Titel: -10
Hoofdrolspeler: -1000
Snelheid: 5
Actie: 3
Scenario: 6,5
ken1976
Aardige film, ik had er persoonlijk wel meer van verwacht!
De cast is ook aardig, vond het verhaal te simpel... de aktiescene's hadden wat langer gemogen, en wat meer gevechten zou ook leuker zijn, ipv dat schieten!!
Een film die in mijn ogen , niet de bovenste plank haalt! Alles gaat een beetje te snel..... maar goed, daarom heet het ook faster.... 3,0 sterren!!
Vlotte aktiefilm, visueel indrukwekkend: veel coole shots en een hippe montage. Johnson is prima in de overwegend zwijgzame hoofdrol. Inhoudelijk stelt de film helaas teleur. De makers vonden het blijkbaar nodig om het eenvoudige gegeven op te moeten leuken met allerlei onnodige subplots. Vooral het subplot met de huurmoordenaar die achter Johnson aanzit is op het belachelijke af. Er wordt ook teveel achtergrondinformatie verschaft, zodat er niets aan de verbeelding wordt overgelaten. Jammer, want een wraakfilm als dit werkt doorgaans beter met zo min mogelijk plot. Onderhoudend genoeg, dat wel, maar hier had meer ingezeten. Belachelijke titel, overigens. Dekt de lading absoluut niet.
jollyjoker
Goede actie/payback fim, het verhaal was niet echt bijzonder. Had iets meer originaliteit in mogen zitten. Maar vooral goede en snelle actie, BB en Rock zetten goede acteerprestaties neer. Absoluut geen B-film maar toch na afloop een beetje 13 in een dozijn gevoel.
bobbydigital01
Wat kan jou het schelen wat anderen doen.lekker op je zelf letten vriend.
groot gelijk mug13...........biertje?
skipy05
Ik vond hem wat tegenvallen. Ik weet niet hoe het komt. Normaal toch een film voor mij. Iets te veel van het zelfde. te weinig verschillende actie. Verhaal viel wel mee.
Waku
Exact wat ik eigenlijk ook bedoel.
Valt toch een beetje tegen deze nieuwe actie/wraak film met “The Rock”.
Het is allemaal een beetje voorspelbaar en vooral oppervlakkig.
En spannend wordt het ook niet echt.
Dwayne Johnson gaat van target naar target op de vol automatische piloot.
Maar de executies zijn bijna net zo saai als eentonig zoals de rest van de film is.
Niet veel soeps en nogal teleurstellend.
Jammer, had er meer van verwacht.
M.Goodkat
Vlotte actiefilm met een zeer goeie Dwayne "The Rock" Johnson als Ex con...
Verhaal wordt simpel dat zelfs de personen met een IQ van een aardbei super vinden
Alleen de namen..
Driver,Cop,Killer
Hoe simpel is dat gemaakt..=)
Scenes komen zeer snel op gang, geen trage emotionele scenes (af en toe eentje) maar het merendeel is boem baf...zo heb ik het graag soms...maar het spijtige is dat de twist wel héél erg duidelijk te merken valt...
4/5.0*
RickZ
Actiemisdaadthriller wraakfilm met vlotte en harde actie, snelle auto's en onderhoudend genoeg voor een voldoende
Movielicious
Voorspelbare dertien in een dozijn wraakfilm. De actie had van mij iets spectaculairder gemogen. Verder een aardige film om een keer met het verstand op nul te kijken. Een krappe voldoende, 3*.
Minority_Check
Ik vond dit een leuke verrasing van the rock
Dit vind ik echt films voor hem
Het was wel wat voorspelbaar maar dat maakt totaal niet uit
Er is genoeg actie en spanning in om van de film te genieten
Ik hoop dat the rock meer van zulke films maakt
Mondragon
Verwachtte niet veel met deze hoofdrolspeler maar viel me toch zeer mee ! Prima actie film.
underground
Deze film vond ik persoonlijk mooi.
Het einde wes gewoon spectaculair
Dit is echt een aanrader
Imperial Figure
Langdradig vanwege gebrek aan actie, het voelt aan als een standaard wraakfilm met botte en slome actie (en dat terwijl er slow justice is now justice staat plus de titel Faster), ik had spectakel verwacht omdat Dwayne Johnson de hoofdrol speelt, maar blijkbaar niet dus, teleurstelling en Billy Bob Thornton blijft een irritante dweil.
xaid
Wat een geweldige heerlijke wraak/actie film. Was sceptisch omdat de vorige films met Dwane erg middelmatig waren maar na een paar minuten ben ik er echt goed voor gaan zitten en dat zegt genoeg! Dwane Johnson was echt goed. Lang geleden dat hij in mijn ogen zo uitblink. En wat een wraakblik... Ben het niet eens met anderen die het een B-movie vonden of een script dat rammelde! Film krijgt op IMDB 7 sterren van de 10 en dat zegt echt al genoeg dat je deze film zelf moet zien, ervaren, van genieten en beoordelen net als ik gisteren!
Colombo
Film is niet zo goed als sommige mensen hier beweren, met 4,5 a 5 *.
Film leek eenrichtingsverkeer, best voorspelbaar, een soms niet logisch..Alleen The Rock was cool en paar coole scene's, thats it. Dit dus:
wrist
Het gaat de hoofdrolspeler wel erg makkelijk af en komt blijkbaar overal mee weg, jammer...
nadron
IK vond hem helemaal geweldig en zeker 5 sterren waard, maar dat is mijn mening.
tal1b
zo die dwayne rent als een volgespoten anabole figuur door de film
Verder een eenvoudig verhaal, leuke beelden, prima voor tussendoor.
MrLee
Eindelijk weer een rol waar ik Dwayne serieus kan nemen, hopelijk houdt hij deze lijn aan.

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod