• 9.378.976 stemmen

Geregisseerd door: Luis Llosa

Met onder meer: Jennifer Lopez, Ice Cube en Jon Voight

Releasedatum: 14 augustus 1997

Plot Anaconda

"When you can't breathe, you can't scream."

Een filmcrew vaart een rivier af om een mysterieuze stam te vinden voor een documentaire. Ze redden een man van een zinkende boot, die aanbiedt om hen te helpen met het zoeken. Hij is echter eigenlijk een slangenjager, die op zoek is naar een legendarische anaconda.

Terri Flores

complimenten daarvoor

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Een bijzonder neppe film met lachwekkende effecten en een verschrikkelijke Jon Voight die de hele tijd op het eerste zicht totaal stoned voor zich uit zit te grijnzen en de slechterik speelt.

avatar van garlic-jr

garlic-jr

Vroeger schijt je in je broek van dit soort films nou lach je er min of meer wel over....Wel stoere film als je gewoon niks te doen heb .

Acteer werk moeten we het maar niet over hebben (zeer slecht behalve ice cube) maar vind altijd wel stoer als hij wordt gekotst

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Erge domme film natuurlijk met een slecht script en slecht acteerwerk. Maar verder wel een mooie setting, leuke kitcheffecten en erg onderhoudend!

avatar van reporterxyz

reporterxyz

Hoe werd deze film geklasseerd ? Avonturen ? Horror ? Griezel ?

Ik zou hem eerder klasseren bij de mislukte kluchten. Ondermaatse acteerprestaties, maar de slang was wel hilarisch. Enfin, we zullen hem maar een 0.5 geven. Vooral uit waardering voor het materiaal waaruit ze dat beest gemaakt hebben, want daar hebben ze echt niet op een paar kubieke meter gekeken.

avatar van 606

een wel te verhappen horror/ thriller

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 3,0. leuke film alleen neppe slang. leuker dan deel 2

avatar van JurassicPark

JurassicPark

dit is wel de allerbeste slangen film die er is

avatar van Wouter

Deze gezien?

Wordt op de hoes echt geadverteerd als een slangenfilm, maar dat is niet helemaal waar. Wel gebruikte ze een echte black mamba. In ieder geval stukken beter dan Ananconda.

En goedkoop op dvd. Denk toch mijn favoriete film met een belangrijke rol voor een slang.

avatar van Wassup !

Wassup !

Toch een vermakelijke film 3***

Ik vind dit een harstikke leuke en vermakelijke film!

Ik ben zelfs van plan deze op dvd te kopen, zo leuk vond ik die...

De anaconda kon nog wel wat mooier, maar deze film kan zeker voor mij een plaatsje krijgen in m'n top 10.

score: 5,0*

avatar van Harschi

Harschi

Ik vond het best een spannende film. Als hij met Anacondas in een DVD-box uitkomt, koop ik hem.

avatar van Paranoid

Paranoid

Begint goed daarna wordt het een drama

avatar van Mescalino

Mescalino

Zelden zo iets slecht gezien. De special effects waren nep en het acteer werk was al net zo triest.

avatar van ju-julien

ju-julien

is niet echt goed een beetje saai en nep jammer want het was wel een leuk verhaal

avatar van jayytjee

jayytjee

Het is jammer want de film begint inderdaad alleraardigst maar dan word het steeds dramatischer en slechter. J Lopez kon ik echt niet uitstaan maar Ice Cube en Jon Voight deden het wel oke. Verder een slap verhaal maar toch spannende en enge momenten die de film toch redelijk maken.

2,5 *

avatar van rroossiiee

rroossiiee

Mescalino schreef:

idd maar desondanks vond ik het wel een beetje enge film.

avatar van BlueSword

BlueSword

verlaagt naar 2.5* de slang ziet er steeds belachelijker uit maar toch vermakelijk.

avatar van Charles Manson

Charles Manson

slecht acteerwerk,

slecht verhaal,

slechte effecten,

kortom:

GEWELDIG!!

Er is namelijk niets mis met gewoon lekker dom vermaak.

3,5 *

avatar van Gentlepeople

Gentlepeople

Tegenvallende film. JLo kan niet acteren; ook de ex-husband van Jane Fonda viel tegen. In de slang zaten dezelfde personen, die ook wel eens een koe uitbeelden. 'k Had er meer van verwacht.

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

als er bij genre komedie zou staan zou ik een 4 geven; dit is gewoon lachwekkend!!:'D

maar omdat het serieus probeert te zijn is het toch echt één van de slechtste films ooit...

avatar van hollandpride

hollandpride

AddictedToMovies schreef:

0,5

ik ben het wel zo ongeveer met je eens ja, maar ik geef ook weer niet zo snel een 0,5 dus van mij krijgt het nog een 2,5 voor de mooie slang

avatar van P8rb

P8rb

neppe film :s maar toch wel leuk voor 1 keertje.

2,0 dan maar.

avatar van reporterxyz

reporterxyz

AddictedToMovies schreef:

0,5

Ik had je toch gewaarschuwd hé ???

reporterxyz schreef:

Hoe werd deze film geklasseerd ? Avonturen ? Horror ? Griezel ?

avatar van P8rb

P8rb

haha in de tv gids stond een "hilarisch slechte film"

en dat de slang de ene keer langer is en dan weer kleiner:p

avatar van dr channard

dr channard

Ik vond deze film eiglijk wel best te pruimen. ik heb hem gezien op één om 0.50 en ik ben niet in slaap gevallen das toch al iets. Deze film is beter dan flutfilms als house of the dead of alone in the dark en zeker PYTHON, en was soms grappig, maar ja door de neppe effecten geef ik het een 3

avatar van killerfreak

killerfreak

het jeugdsentiment zegt me deze heel hoge punten te geven. (Het is zowaar al 10 jaar geleden dat deze is uitgekomen; niet te geloven!). Maar bij nader inzien moet ik m'n score toch beperken tot een 3*.

Wel raar dat deze nog niet eens aan een gemiddelde van 2,5* komt :s

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Vond deze film erg voorspelbaar.De acteer werk was niet goed.De slang was erg nep.Het verhaal zwakjes.En het einde was ook erg voorspelbaar.Kortom deze film is erg voorspelbaar.En de rest ook wijnig goed.1,5 is wel een aardig weg kijk filmpje

avatar van Wassup !

Wassup !

Harschi schreef:

Die dvd-box heb ik al een keer zien liggen.