• 9.378.932 stemmen

Geregisseerd door: Paul Weitz

Met onder meer: Robert De Niro, Ben Stiller en Dustin Hoffman

Releasedatum: 22 december 2010

Plot Little Fockers

"Kids bring everyone closer, right?"

Na tien jaar lijkt Greg Focker (Ben Stiller) eindelijk geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes (Robert de Niro). Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch weer argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam (Teri Polo). Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken?

Greg Focker

Pam Byrnes-Focker

Dina Byrnes

avatar van tal1b

tal1b

been there done that daar is alles mee gezegd

avatar van AsianFreak

AsianFreak

nprx schreef:

Er werd mij verteld door een medewerker van Utopolis Den Helder dat de film zo gemaakt is.

Dat is de reinste bullsh*t, ik heb dan echt een andere versie gezien...

avatar van NightSpirit

NightSpirit

Jammer, had er zeker meer van verwacht. De remix aan het einde over de schoonvader van Ben Stiller was nog het hoogtepunt van de film. Verder kwam het niet tot wat gegniffel bij mij. 2*

avatar van the new guy

the new guy

Nee, jammer. Zo makkelijk om hier aardige grappen voor te verzinnen, krijg je dit geleur. Dit is niet grappig. Alleen Hoffman en Wilson waren aardig. Rest was dramatisch!

avatar van film88888

film88888

Had hoge verwachtingen, en het is zoals ik had verwacht.

Gelukkig de zelfde cast of dit ging niks worden!

Jammer van Dustin Hoffman, en Barbra Streisand dat ze er niet zo heel lang in mee spelen, maar voor dat probleempje hadden ze een geweldige nieuwkomer, Jessica Alba waar ik me toch even hard mee wist te vermaken als in het 2de deel met Hoffman, en Streisand.

Maar dat geeft de film een volledig andere sfeer wat cast betreft, maar de grappen vond ik toch nog helemaal niets veranderd.

Geweldige De Niro voor de 3de maal als Byrnes, en Stiller dat het stille beest in de eerste 2 delen, nu hier helemaal uit zich laat barsten.

Maar een 4de deel hoeft voor mij zeker niet te komen. Heb me met deze trilogy enorm vermaakt, en zijn ook zeker één van men lievelings komedie's.

4,0

avatar van Sutherland

Sutherland

Allemaal al een keer gezien. De grap dat Jack zijn schoonzoon Greg niet vertrouwd en hem achtervolgd e.d. kennen we nu wel. De personages zijn niet 'gegroeid' en de meesten voegen niks toe aan de film.

Af en toe bevat de film wel grappige momenten, maar die kunnen de hele film niet dragen. Het is klaar met deze reeks over de Fockers.

avatar van GuyB

GuyB

Gezien op weg naar NYC.

Film heeft zijn momenten maar eigenlijk te weinig om te blijven boeien. NIet meteen één van de meest memorabele rollen te noemen van hem, maar hij doet gewoon zijn werk, net als de rest van de cast.

Uiteindelijk te weinig.

avatar van tottenham89

tottenham89

Ondanks de minder goede dialogen, en het niet-al-te-sterke verhaal, is deze film toch enigszins te pruimen. Leuke sterrencast, af en toe wat leuke humor of scenes, maar niet te vergelijken met zijn voorganger, die toch beter was.

avatar van Hectometersnor

Hectometersnor

Ik begrijp niet waarom en hoe een film met zo een sterke cast zo enorm slecht kan zijn, het hoeft geen garantie voor succes te zijn maar het lijkt nu wel alsof er niet eens moeite voor gedaan is. Ik heb hem maar afgezet omdat ik na een klein uur al wist hoe het af ging lopen en ik het echt absoluut niet grappig vind. Wedden...Robert de Niro heeft weer iets gevonden bij Ben Stiller om achterdochtig over te zijn, Word weer een strijd tussen die twee maar op het einde komt het toch allemaal goed en houden ze toch eigenlijk wel een beetje van elkaar. En in de tussentijd is de kijker niet veel verder gekomen dan een verkrampte glimlach bij een scene die moet doorgaan als humorvol.

Drama van een film, in al zijn facetten!

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Heel veel bekende gezichten, meer dan in beide voorgaande films bij elkaar.

Toch een zeer lage grapdichtheid en een totale afwezigheid van echte dijenkletsers van grappen. Owen Wilson is niet heel erg irritant maar ook absoluut niet leuk, Hoffman en Streisand zitten er bijna niet in, en De Niro komt amper uit de verf. Alba is vervelend, de rest kleurloos. De knokpartij is zeer flauw maar nog wel een klein hoogtepuntje.

Slecht script met te weinig om te lachen.

avatar van TVFreak

TVFreak

Het eerste uur "gekeken" maar meer uit respect voor mijn medekijker waarvan ik dacht dat die hem misschien leuk vond.... totdat we tegelijkertijd tegen elkaar zeiden "Wat een ROT film"

Oh, ik dacht dat jij hem wel leuk vond, nou, nee, ik dacht dat JIJ hem wel leuk vond

NOT!

Zet maar uit.

Je zou er maar voor naar de BIOS gegaan zijn; of beter nog een DVD van gekocht hebben of het totale Ultimatum: de BLURAY! 5 x zo scherp beeld voor 1,5 uur DRAMA

avatar van riinyosa

riinyosa

Hoewel ik me eigenlijk wel heb vermaakt met de eerste twee delen voelt Litle Fockers nu uitgemolken en zeer geforceerd aan. Flauw en erg herhalend.

The Fockers are history.

avatar van Gabyvon

Gabyvon

1 was leuk 2 was al iets minder leuk maar 3 is echt waardeloos!!

avatar van Number23

Number23

Onnodige shizzle als je t mij vraagt. Toch nog 2* voor de moeite, want echt tenenkrommend slecht was ie ook weer niet. Jammer dat Alba zichzelf zo voor schut zet(net als in the love guru). Keitel maakt er nog wat van(zie bloopers), Hoffmann en Streisand veel te kleine rollen, Wilson op zn irritantst en Stiller, DeNiro, Danner en Polo doen gewoon precies t zelfde als de vorige delen pfff........

Kids voegen ook geen moer toe eigenlijk

Ow wacht ik kon wel lachen om de ballenbakscene haha

avatar van bigwillem

bigwillem

heb werkelijk geen enkele keer moeten lachen . saaie film gebeurt eigelijk helemaal niks.

tijdverspilling.

avatar van handelaar

handelaar

Na al die negatieve berichten dacht ik een oersaai gedrocht te gaan aanschouwen maar niets bleek minder waar. Beslist geen superfilm waar de ene lachsalvo de andere opvolgt maar dat kon ik ook niet van de twee vorige delen zeggen. De film heeft zijn momenten en het was voor mij een blij weerzien van de Fockers en de Byrnes.

avatar van Zinema

Vanouds pijnlijk.

Na een uitstekend eerste deel en een leuk vervolg is het derde deel gelukkig niet echt slecht geworden. Sterker nog, vele grappen zijn weer als vanouds pijnlijk, waarbij Stiller en De Niro de kar met name trekken. Hoffman liet zich bijna volledig uit de film schrijven en ook Streisand voegt weinig toe. De humor, hoe schaamteloos en voorspelbaar soms ook, werkt nog steeds. Inclusief de op de hedendaagse YouTube-hype inspringende eind-remix van Stiller.

Goed.

avatar van erpunited

erpunited

Ik had er meer van verwacht. Wel weer een typische focker film alleen ik vond hem de minste allen ondanks dat jessica alba er weer enorm goed uit zag. Ze acteerde belabberd maar zag er als vanouds goed uit

avatar van Minotaures

Minotaures

''Dad stuck Grandpa Jack in the wee-wee last night. Because he's old.''

Best een laag gemiddelde.

Tot zover waren alle 3 de delen vermakelijk, maar blijf in dit geval deel 1 het leukst vinden. Ookal doet deze het niet slecht.

Best een leuk verhaal en dit keer met meerdere Fockers. Van de tweeling is die jongen grappig, omdat die meer op z'n vader lijkt en is zo z'n opa's minst favoriet. Greg's ruzie met Jack blijft altijd bestaan en er komt geen half uur voorbij zonder dat ze achterdochtig zijn en in de clinch komen. Er zijn ook een aantal leuke scènes wat hilarisch zijn, Greg vs. Jack tijdens een feestje (ballenbak en springkussen als locatie om te vechten) en een interview van Jack en Greg tijdens een open dag op school.

Er zijn ook een aantal acteurs bijgekomen; Jessica Alba als een zakenvrouw en Keitel als een renovatie-deskundige die niet alles op een rijtje heeft. Van de vorige delen is iedereen er nog, met Owen Wilson en z'n goedlopende zaken.

Een grappig einde; Jack op Google. Vind het maar goed zo, de 3 Focker delen. Een 4de zou hoogst onnodig zijn. Een vermakelijke 1,5 uur vullende afsluiting van de Focker-trilogie.

avatar van Angel I's

Angel I's

Niet erg boeiende film, maar zag wel even Mean Streets voor me .

avatar van sweinsteiger

sweinsteiger

queenie schreef:

Na dit deel mogen ze wel stoppen. De film is best leuk om naar te kijken, maar echt veel humor zit er niet in. De rek is er nu wel uit.

Deze film moest (mocht) er ook al niet zijn.

avatar van otherfool

otherfool

Je moet maar durven hier 10 jaar na het prima origineel nog eens mee aan te komen kakken. Het goede nieuws is dat Gaylord's ouders goeddeels uit beeld verdwijnen, maar de plaatsvervangende schaamte scenes worden moeiteloos overgenomen door een echt waardeloos geschreven rol voor de immer bevallige Alba. Voor de rest bovenal een overbodige film.

Niet echt leuk, maar ook niet heel vervelend en daar was ik vooraf eigenlijk wel bang voor. 2*.

avatar van Kelsey16

Kelsey16

Veel negatieve reactie maar was toch nieuwsgierig.

Ik vond hem erg leuk, hou van de andere 2 delen en deze past er ook prima bij.

Mensen hier zijn te kritisch, het is gewoon een film die lekker wegkijkt!

avatar van JerryL

JerryL

Veel negatieve reactie's. Ik raad komedie liefhebbers aan hier niet teveel aandacht aan te schenken. De film was naar mijn mening helemaal nog niet zo slecht.

Uiteraard hebben we de verhaallijnen al eerder gezien. Echter vond ik het ook deze keer weer vermakelijk. De nieuw komer Jessica Alba en een gegroeide Owen Wilson maken deze film voor mij wederom de moeite waard. Een extra pluspunt is toch wel dat de personages ook in deel drie weer door dezelfde acteurs worden ingevuld, dit voorkomt Home Alone-achtige toestanden.

Deze film kijkt lekker weg en heeft mij geen moment verveelt.

De kritische kijker zal bij iedere film wel iets vinden om op af te geven. Ieder zijn smaak.

avatar van mnrk

mnrk

Een leuk 3e deel uit de Focker reeks...

Het verhaal is natuurlijk niet zo heel boeiend, maar de terugkerende cast maakt veel goed. Dit natuurlijk aangevuld met een mooie Jessica Alba.

De humor was redelijk, had wat meer gemogen. Maar de scene's tussen Robert De Niro en Ben Stiller zijn geweldig.

avatar van boemboem27

boemboem27

echt leuke film met een fantastische crew.

met geweldig leuke momenten mn door de altijd wantrouwende De Niro.

aanrader.

avatar van Siem Shady

Siem Shady

Jammer deze film...gewoon jammer

avatar van Kisje

Kisje

Jammer van zo'n sterren-cast en zo'n verschrikkelijke film als resultaat.

Meet the parents was voor mij echt een grappige film, geen origneel verhaal, maar ik vond 'm echt vermakelijk... Dat deze daar uit voortvloeit vind ik jammer, Little fockers is écht verschrikkelijk. Zo geforceerd en cliché, zodat de film gewoon vervelend en heel erg voorspelbaar wordt.

Ik voel me genoodzaakt deze film zo laag te quoteren, gewoon om het feit dat deze, naar mijn mening, niet "Focker" waardig is. Jammer maar helaas...

avatar van Shaky

Shaky

Weinig bijzondere film waarin het zelfde kunstje nogmaals wordt opgevoerd. De film heeft aardige momenten maar daar is ook wel alles mee gezegd.

avatar van edoij2

edoij2

Komt aardig overeen met de andere versies van meet de fockers, maar wel leuk, lekkere humor!