Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Nanette Burstein
Met onder meer: Justin Long, Drew Barrymore en Christina Applegate
Releasedatum: 9 september 2010
Plot Going the Distance
"A comedy about meeting each other halfway."
Wanneer de vrijgevochten Erin (Drew Barrymore) en de kersverse vrijgezel Garrett (Justin Long) elkaar tegenkomen in New York, leidt dit tot een korte maar hartstochtelijke zomeraffaire. Geen van beiden is uit op een vaste relatie, maar wanneer Erin na de vakantie terugkeert naar haar woonplaats San Francisco, missen de twee elkaar eigenlijk meer dan verwacht.
Erin Rankin Langford
Brianna Jutsum
Damon
Phil Berlin
4leafclover
Net gekeken en ik zit nog te grijnzen.
leuke cast, vaak hard op gelachen en gewoon een heerlijke feel good movie
ja, ik vind dit wel een aanrader als je van romcoms houdt!
Apollinisch
Romcom waar ik geen moment naar zou hebben omgekekeken, ware het niet dat regisseuse Burstein verantwoordelijk is voor mijn favoriete documentaire, het verfrissende maar veel te weinig bekeken American teen.
Going the distance begint nog wel met verfrissende openingscredits, maar algauw ontspint zich een weinig verrassend verhaaltje. Barrymore en Long doen het aardig en vormen gelukkig een niet al te sprookjesachtig koppel, maar het zijn vooral de veel geslaagde grappen waar de film het van moet hebben.
Minder goed dan American teen, maar toch vermakelijk.
Redelijke romcom die allemaal vrij standaard is maar toch lekker wegkijkt, Barrymore is goed en ook de rest van de cast had duidelijk zin in deze produktie.
missl
Redelijk grappig, goede muziek. Voorspelbaar maar dat is bijna altijd met dit soort films.
Elizabeth_
Ik hou persoonlijk wel van de typische romcoms maar dee kon me toch niet echt boeien.
Ik heb hem helemaal af gekeken maar dit is een film die je een keer ziet en dan is het genoeg geweest. Er gebeurt niet veel boeiends en alles is me net iets te cliche
xangadix
Haha, de grappen in dit soort films worden steeds ordinairder...
gauke
Niet bijster origineel en voorspelbaar, ordinair flauwe grappen, nauwelijks hoogtepunten en dan duurt een film o zo lang.
FullMoon
Deze film heeft me gegrepen door de soundtracks. O.a. die van The Boxer Rebellion. De film was verder vermakelijker en humoristisch. Ik heb er van kunnen genieten.
Jessen0wnt
Standaard procedure. Leuke film, maar word nergens echt bijzonder. Hoewel ik voor beide hoofdrolspelers een enorme sympathie heb kon ik in deze film alleen maar hun mislukte casting ontdekken. Totaal geen types, vooral Drew, voor zoon romantische komedie. Wel een paar geslaagde flauwe grappen en al met al een erge feel good film. 2,5 ster
Angrod_Pallanén
Aardige film.
Ben deze film gaan kijken omdat ik zelf 1,5 jaar lang een lange-afstand relatie had en het nodig vond om de komische zijde er van in te zien. Helaas raakt 'Going The Distance' alleen de emotionele kant echt goed en weet zelfs met de anders hilarische Christina Applegate geen geslaagde grap uit te halen.
Daartegenover staat dat Justin Long en Drew Barrymore het leuk doen. Ze zijn een lief koppel en hoewel de coole, grofgebekte en stoere Erin de suffe, zeurderige Garrett overtreft, hoop je wel dat het goed komt. Ondertussen maken ze alles mee wat er bij zo'n LAT relatie komt kijken. Helaas worden er stomme situaties in het verhaal geforceerd en doet Garrett flauwe en ongepaste dingen die nergens op slaan. Het doet de film niet ten goede.
Toch zijn de acteerprestaties aardig, zijn veel scènes vermakelijk en kijk je al te graag over de clichés heen.
2,5
Elineloves
Flauw, saai, cliché en met vlagen beschamend vulgair. Niet omdat het zo schokkend is, maar omdat het zo misplaatst en plat is. En dan ben ik normaal gesproken ook nog wel een voorstander van leuke toespelingen wat betreft seks en relatiegrappen, maar dit was ronduit ordinair. De vele scheldkanonnen zijn ook hartstikke overbodig.
Alle bijbehorende clichés worden niet uit de weg gegaan. Een afstandsrelatie? Telefoonseks. Gut gut, wat een lol. Niet dus.
Bij een romantische komedie zou je toch mogen verwachten dat er chemie is tussen de hoofdrolspelers. Ik zag meer chemie tussen Garrett en zijn glas bier, dan tussen hem en Erin. En dan nog te bedenken dat die twee in real life ook nog een stel zijn!
De vele slechte grappen halen het niveau duidelijk omlaag. Veel lust, hevig gemis, maar voornamelijk erg saai en een lange en net iets te vaak een vervelende zit.
RosaRose
Een leuke, gezellige film. Long en barrymore zijn een heel lief stel.
De film heeft een standaard verhaal, met een voorspelbaar eind.
Toch leuk voor een avondje bankhangen, maar meer ook niet.
3,0
_Casper_
Best een standaard film, maar wel een leuk gemaakte standaard film die lekker wegkijkt. Ik heb me er geen seconde mee verveeld en me er gewoon prima mee vermaakt. Gewoon een leuke film om een keer gezien te hebben.
mer1973
Een van de leukere romcom's.
Zitten een paar zeer hilarische stukjes in.
Zelfs de bijrollen van Charlie Day en Jason Sudeikis zijn gewoon hillarisch, en tillen deze romcom tot boven gemiddeld.
vph1272qm
erg leuke film, scherpe humor vond ik, heb me buitengewoon vermaakt met deze film..
ik vond drew nooit zo leuk, maar hier is ze erg grappig.
Xen0n
Kijkt lekker weg, geen seconde vervelend en meerdere malen erg grappig. Leuk filmpje voor tussendoor
Aangename romcom, vooral de moeite waard door de twee hoofdrolspelers en de vaak erg grappige dialogen. Het script is wel aan de voorspelbare kant en wat het einde betreft maken de makers zich er iets te makkelijk vanaf.
tal1b
eindelijk een romcom met stukken die écht grappig zijn. met name scene op de tafel, en de scene aan de bar met de 'charlie chaplin looks' waren hilarisch
ralfsjam
Tja, wat moet ik hier van zeggen. Niet echt een film voor mij. Echt zo'n vrouwen film.
Het verhaal kon iedereen geschreven hebben, en zat ook weinig leuks aan. zeer voorspellend en weinig grappig (alleen de roommate was wel leuk)
Ik heb hem afgekeken, maar toen hij af was wist ik eigenlijk niet waarom....
Zwak filmpje.
Keane1983
Aardige Rom/Com.
Cast is erg leuk en acteerwerk goed gedaan. Er zitten hier en daar goeie grappen in en de soundtrack is heerlijk in de film verwerkt.
Het verhaal is vermakelijk maar wat aan de voorspelbare kant.
Wat erg jammer is, is dat de film totaal geen vaart heeft....rond de 45min. keek ik eens op de klok om te kijken hoelang hij nog duurde.
De film kent een aantal mooie scenes (daarbij moet ik ook zeggen dat de montage en camera werk van sommige scenes erg mooi gedaan zijn) en ook leuke dialogen tussen de personages maar daar kan de film natuurlijk niet alleen op teren.
Verder blijft het een gewone leuke romcom...niet meer en ook niet minder....
Van mij wel een wel verdiende 3.0*
dvder76
Hele leuke film....lekker samen met mijn vriendin op de bank, in het verleden zelf een LDR gehad en was dus heel herkenbaar.
Ja...echt genoten van Drew, blijft een lieve, komische en sexy meid en met bijzondere acteerprestaties.
Voor alle koppeltjes een aanrader!
Stephanovic
Zoetsappige vertelling van een verhaaltje dat lekker doorloopt maar nooit echt heel intens of geweldig wordt. De 'verrassingen' zijn ook een beetje standaard, gewoon ergens zitten met een stel bloemen. Tsja, verzin dan wat creatiefs. Verder stoorde dat niet al te veel en de film scoort nog altijd wel een voldoende.
Grootste pluspunt vond ik de leuke aankleding van heel de film. Vaak bijzonder vrolijk, kleurrijk en snel waardoor je er in blijft. Nog zo iets, Erin, gespeeld door Drew Barrymore. Haar enthousiasme werkt in deze film extreem aanstekelijk merkte ik wel.
Justin Long vond ik wat minder maar verder leuke personages. Vooral de familie van de kant van Erin vond ik bij vlagen zeer grappig. Grappigste scene vond ik toch het hele 'fake tan'-gebeuren. Niet slecht, niet matig maar ook niet heel goed. Een vrij reguliere voldoende.
benthe
Lekkere romcom, flinterdun maar soepel verhaaltje, leuke grappen, heerlijke soundtrack en goed geacteerd.
my name is bond
Het kan dan wel een" feel good" movie zijn, maar deze film maakt wellicht kans om tot de grootste flop van 2010 te worden gekozen.
Ik heb de laatste tijd niet zo`n slechte film gezien zeg. Zo`n voorspelbaar verhaal en die grappen zijn ook zoooo flauw. Die verhaallijn is zo ontzettend slap ook.
En als het woord pijpen , kut of weet ik dan ook een keer valt...Absoluut geen moeite mee maar het leek wel alsof ze geen andere tekst konden verzinnen voor dit verhaal.
Nee, dan zijn er heel wat betere films in omloop gelukkig.Waarschijnlijk snel in de bak bij het Kruidvat voor 3 euro, en dat is nog teveel.....
nairobi
Leuk 13 in dozijn filmpje, had deze week een aantal zware films (submarino, the dog pound en 13) achter de rug. Dus deze kwam eigenlijk wel aangenaam binnen.
Zitten aantal echt komische momenten in.
En Drew blijft gewoon een aangenaam persoon om naar te kijken.
3**
skipy05
Goede film. Maar wel redelijk standaard. Niet echt speciaal. duurde wel iets te lang vond ik en soms werden er stukken iets wat saai. Justin Long en Drew Barrymore speelden wel goed. zitten wel paar grappige stukken in.
Chatbeest
Hele leuke film. een paar keer echt hard moeten lachen en ook wel echt onroerende stukjes.
Goed geacteerd en geregisseerd. Heb er helemaal geen spijt van dat ik hem heb gekeken.
blurp194
Het eerste stuk van de film is nog wel grappig, zodra het op de lange afstand aankomt vlakt het allemaal nogal uit. De vaker genoemde erg platte humor helpt dan ook niet meer.
Kijkt aardig weg, maar morgen ben ik de hele film volledig kwijt - er gebeurt te weinig dat de moeite waard is om te onthouden. Ene oog in, andere oog uit zeg maar.
Zandadder
Barrymore is wel oud geworden zeg..
Laatste jaren weinig van haar gezien, even wennen dan.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Definitely, Maybe
Komedie / Romantiek, 2008

Dan in Real Life
Drama / Komedie, 2007
new york citysekssan francisco, californiëserveersterkrantbarvliegtuigauteurmasturbatiephone sextext messaging internlong distance relationshipvrouwelijke regisseurrecord companyskype