Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Nanette Burstein
Met onder meer: Justin Long, Drew Barrymore en Christina Applegate
Releasedatum: 9 september 2010
Plot Going the Distance
"A comedy about meeting each other halfway."
Wanneer de vrijgevochten Erin (Drew Barrymore) en de kersverse vrijgezel Garrett (Justin Long) elkaar tegenkomen in New York, leidt dit tot een korte maar hartstochtelijke zomeraffaire. Geen van beiden is uit op een vaste relatie, maar wanneer Erin na de vakantie terugkeert naar haar woonplaats San Francisco, missen de twee elkaar eigenlijk meer dan verwacht.
Erin Rankin Langford
Brianna Jutsum
Damon
Phil Berlin
Elineloves
Gisteren de trailer gezien in de bioscoop, en ik moet bekennen.. Hoewel ik Drew een irritante actrice vind, viel ze me in dit (korte) voorproefje erg mee. Actueel thema ook natuurlijk, want je ziet afstandsrelaties steeds vaker, en de komische noot van Applegate maakt me wel nieuwsgierig.
TragieStar.*
Heb eigenlijk nog niks van de film gehoord, maar het klinkt zoiezo leuk, en de cast is zeker prima, dus wil hem graag een keer zien en dat ga ik vast zeker doen
benthe
Ziet er leuk uit
Verrassend onderwerp, ook verrassende afloop? Ik betwijfel het.
Tinuzzz
De film begint matig, maar komt steeds meer op stoom. Humoristische hoofdrollen zijn niet voor Barrymore en Long, maar voor de twee vrienden van Long en in mindere mate Applegate.
comedian-dylan
Net in de sneak gezien. Geweldige film! Ik heb meerdere malen zitten huilen van het lachen en meerdere mensen in de zaal ook.
GastHeer
Na wat mindere recensies ben ik ook met waarschuwing naar de film gegaan, maar hij veel alleszins mee. Ook ik ben slachtoffer geworden van de huillach waar de comedian boven mij het over heeft.
LauraCharlotte
erg standaard, weinig speciaals. Maar daardoor niet minder leuk. Leuke feelgood movie
wwelover
Ik heb een zwak voor romantische komedies, en ook deze wist me weer heerlijk te vermaken. Terwijl het een hele simpele film is, waarin eigenlijk vrij weinig tegenzit. Er heerst een prettige gemoedelijke sfeer, en de chemie tussen Drew en Justin is ook nog eens erg fijn. En het verhaal is voorspelbaar, maar wel erg leuk en natuurlijk met de nodige lading grappen en grollen. En daarbij voegde de rollen van de twee vrienden ook nog veel toe.
Nienke1981
Gisteren in de bios gezien. Erg leuke film. Heeft me aangenaam verrast! Leuk humor, leuke acteurs....
Dikke 3,5*
soom
Jesse vroeg, ergens in de middag van 18 september, welke films ik nog allemaal zou willen zien in de bios. Ik zei dat ik graag naar Going the Distance zou willen (niet naar Grown Ups of Dinner for Schmucks, nee). Ik dacht er verder niet meer aan, dat hij me dat had gevraagd, tot we naar de bioscoop liepen (City/Movies), na heerlijk gegeten te hebben bij de Griek. Ik stond echt met pure verbazing te kijken wat hij ging doen, had niet echt in de gaten dat hij kaartjes ging halen voor deze film
, en dat terwijl ik er nog wel bovenop stond. Ghehe.
Going the Distance is een leuke film, met een paar heerlijke momenten. Ik vind Drew Barrymore echt geweldig! En Justin Long had blijkbaar zin in lichtvoetig. (of heeft 'ie meer gespeeld sinds Drag me to Hell?) Hoe dan ook, de chemistry is volop aanwezig, en Christina Applegate is een toffe actrice. Leuk einde ook.
Aapje81
Vandaag in de bioscoop gezien samen met mijn vriendin en ik moet zeggen dat ik me erg heb vermaakt. Long en Barrymore doen het uitstekend en hebben ontzettend veel chemie. Alles komt heel oprecht over en dat is toch wel de sleutel voor een leuke romantische komedie. Daarnaast waren ook de bijrollen erg goed bezet en de dialogen en muziek erg sterk.
Goed
Aapje81
, en dat terwijl ik er nog wel bovenop stond. Ghehe.
Long zat ook nog in de romantische komedie He's just not that into you en ook in Zack and Miri make a Porno. In beide films zette hij een erg leuke rol neer.
Greeneyelady1
Deze film had zeker geen verassende afloop. Grappige film om een keer gezien te hebben, maar daar blijft het ook bij.
Vond het wel erg mooi om de romantiek tussen die 2 te zien.
En die 2 vrienden van Garrett waren echt hilarisch! Hahahah (+ de zus van Erin!)
andrehoek
Hier en daar goeie scenes en dialogen, maar verder blijft het een oppervlakkig romkommetje. Zeker de tweede helft van de film laat het afweten. De humor-piek is geweest en voelt verder aan als langdradig. Long en Barrymore zijn goed en Applegate speelt een prettige bijrol. De 2 vrienden hebben hun momentjes, maar overtuigen verder niet. Detail nog: De huisband speelt tussendoor leuke deuntjes...
thunderball
Deze gisteren -min of meer verplicht- mee gaan zien.
Long en Drew zijn een leuk koppel, maar verder is deze film niet veel bijzonders. Erg standaard romantische comedy, die je al vanaf begin zelf kunt uittekenen.
Eigenlijk niks voor mij dit soort van films (zaal was dan ook verder gevuld met jonge meiden), echt een vrouwenfilm.
Enige grappige voor mij waren soms de opmerkingen van de twee sidekicks.
Helaas ook erg gemakzuchtig einde.
Drew is meestal niet mijn cup of tea, maar toegeven: in deze film is ze wel erg charmant en knap.
Verder wordt vroegere sexpoes Applegate wel heel snel erg oud.
Geen aanrader.
Een vijf, ofwel 2,5 ster.
Merk
Op zich wel een oke film, maar werd op een begeven moment erg saai. Wel goede muziek (The Boxer Rebellion) waar ik al een tijdje fan van was.
fluppebxl
Standaard filmpje dat wordt opgefleurd door enkele hilarische scenes (de tafelscene en de Hitlerlook dan vooral) en een geweldige soundtrack (The Boxer Rebellion, Fanfarlo, Band of Skulls,...). Al bij al wel leuke film, al vond ik Justin Long toch niet geweldig gecast voor deze rol, komt nogal idioot en weinig interessant over. Bij mij dan toch
Shinobi
Afgelopen zaterdag ook min of meer verplicht gesteld om deze te kijken, maar gelukkig was ik in vrouwelijk gezelschap. Dit is echt niet zo een film die je met je vrienden gaat kijken.
Ik moet zeggen dat ik erg verrast werd door de rol van Barrymore, zij zette niet zo een standaard chick neer, maar het was echt een chick met ballen soms. Long was op zich wel oké. De bijrollen waren ook wel dik in orde met Applegate en die vrienden (waren alleen soms iets te overdreven).
Daarnaast moest de film het ook hebben van de vele hilarische situaties: Long die bruin probeert te worden, seks op keukentafel, telefoonseks enz.
Goed voor 3, 0 sterren.
soom
Dit is echt niet zo een film die je met je vrienden gaat kijken.
thunderball
Nou, nee. Dit is niet het soort film waar je als man zin in hebt en vrijwillig voor kiest. Ik zat me de helft van de tijd ook te vervelen.
Ik ben met mijn vriendin mee gegaan, omdat ze hem graag wilde zien en ik haar het afgelopen half jaar meegesleept heb naar films als The Expendables, Machete en The A-team.
Dus ik kon er niet echt onderuit.
soom
. En hij houdt ook van testeron films, heb samen met hem the A-Team en Machete gezien, en Kick-Ass. (Jeetje, wat heb ik eigenlijk veel films met hem samen gezien, ghehe). Dus het klopt op zich maar wel dat mannen over het algemeen genomen niet van romantische films houden, maar mannen kunnen net zo goed genieten van een film als Going the Distance.
thunderball
...maaar een groepje mannen gaan niet vrijwillig, wanneer ze niet hoeven, naar deze film.
Als een vrouw/vriendin dit niet voorstelt gaan ze er echt niet heen.
Ik was trouwens op eentje na (die duidelijk ook samen met vrouw of vriendin er was) de enige man in de zaal.
Dus dat je dit niet met vrienden gaat bekijken spreekt voor zich.
soom
Maaar een groepje mannen gaan niet vrijwillig, wanneer ze niet hoeven, naar deze film.
Als een vrouw/vriendin dit niet voorstelt gaan ze er echt niet heen.
Dus dat je dit niet met vrienden gaat bekijken spreekt voor zich.
Maar goed, back on topic maar
?
Ro_mien
Leuke romcom met veel humor in. Ik heb goed gelachen en zoals een standaard romcom is 'ie voorspelbaar en loopt 'ie goed af... Ideaal !
veeriichan
Ik heb deze film al een paar dagen geleden gezien,en ik vond hem echt heel leuk. Sowieso heb ik altijd al een zwak gehad voor romantische comedy's.
Het was natuurlijk vanaf het begin al duidelijk dat het goed af zou lopen,maar dat maakte voor mij niet uit.
Ik werd wel verdrietig toen hij vond dat ze wel die baan moest nemen en dat ze het beter uit konden maken.
Maarja.
Een erg voorspelbare film,waarbij je wel kan lachen en je voelt je gegarandeerd goed na afloop
! (Als je van feelgood-films houd tenminste)
unexpected_faith
ik vond dit een hele leuke film.....
ze hebben van een toch niet zo'n orgine verhaallijn, wat heel leuks kunnen maken
ik had al een groot zwak voor barrymore, vooral in dit soort films, ik vind haar natuurlijk mooi, super komisch en gewoon heerlijk om naar te kijken !
De chemie vond ik heel goed zitten tussen die 2....
die vrienden van Garett en de zus van Erin waren geweldig, leuke komische bijrollen...
en ik kon ook geen genoeg krijgen van "Statue"... echt grappig !
Kortom het is een heerlijke romantische, komische feel-good movie die bij mij het altijd heel goed doen ! Want dit soort films kan ik nog wel veeeel vaker zien !
btw Long en Barrymore speelden ook samen in he's just not that into you !! ook zo'n leuke orginele film... die me doet denken aan love actually alleen dan in het amerikaans haha.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

Definitely, Maybe
Komedie / Romantiek, 2008

Dan in Real Life
Drama / Komedie, 2007
new york citysekssan francisco, californiëserveersterkrantbarvliegtuigauteurmasturbatiephone sextext messaging internlong distance relationshipvrouwelijke regisseurrecord companyskype