• 9.379.104 stemmen

Geregisseerd door: Dennis Dugan

Met onder meer: Adam Sandler, Kevin James en Chris Rock

Releasedatum: 9 september 2010

Plot Grown Ups

"Boys will be boys. . . some longer than others."

Vijf goede vrienden en teammaten hebben elkaar sinds hun middelbare school niet meer gezien. Om hun overleden basketbalcoach te herdenken besluiten ze, 35 jaar later tijdens het '4th of July' weekend, allemaal nog eens bij elkaar te komen. Ze ontdekken al snel dat ze allemaal erg veranderd zijn in die 35 jaar.

Lenny Feder

Sally Lamonsoff

Deanne McKenzie

avatar van Fani

Fani

Het begin vond ik erg vlot lopen. Aan het einde was ik de aandacht een beetje kwijt...

avatar van Bees

Bees

06/08/10 is hij al te zien in belgie ( drive in te mechelen)

avatar van sbm

sbm

Een goeie film met een beetje lang verhaal en soms iets te familieachtig!! maar wel een film die goed onderhouden is en heeft tussendoor erg leuke momenten

3.5

avatar van Macmanus

Macmanus

Best aardig.

Leuke van Sandler komedies is eigenlijk dat je weet dat de smaak politie er van walgt. En alleen maar de Coens zien als echte komische geniën. Ooit vond ik het ook wel eens leuk om me elitaire op te stellen tegen Sandler. Maar na tig films te hebben gezien die zichzelf zo serieus nemen dat je er baldadig van wordt. Ben ik Sandler en meer van dit soort komedies gaan waarderen.

Zohan was net iets stompzinniger, wat toch juist een plus is bij Sandler. Hier komt het familie moraal net iets te vaak boven wat het soms net iets te klef maakt. Maar daarvoor en daarna was het goed te doen. Maar nog geen Hangover materiaal helaas. Kan Sandler wel maar Dugan nooit.

avatar van RickZ

RickZ

Overbekende acteurs in een (puberale) komedie met weinig humor en soms behoorlijk flauw (zoals piesen in het zwembad ). Slechts een enkele grap is geslaagd.

avatar van Fortune

Fortune

Slechte film.

Soms wel kunnen lachen maar zo ontzettend puberaal.

En heel veel dezelfde grappen die je al keer op keer hebt gezien.

Erg matig script ook weer een herhalingsoefening.

Hoeveel komedie acteurs je ook in deze film had kunnen proppen het was er niet beter op geworden.

Beetje schandalig gewoon deze commerciële troep.

1.5

avatar van rhiemstra112

rhiemstra112

Opzich geen slechte film.

Paar leuke grappen.

Vond die mensen die tegen hun waren wel heel overdreven neergezet.

Hun waren dan de mannen die het een beetje gemaakt hadden en de tegenstander had niks in het leven bereikt

avatar van luuuuk

luuuuk

rhiemstra112 schreef:

Vond die mensen die tegen hun waren wel heel overdreven neergezet.

Beetje gemaakt hebben? Een schoonmaker, een werkloze en een vrijgezel? In dat opzicht verschillen ze niet zoveel van elkaar, met uitzondering van Lenny dan.

On: Leuke film maar had meer ingezeten met zo'n cast. Vond vooral Chris Rock tegenvallen, als je kijkt hoe goed hij is in 'Bad Company'.

avatar van eppy

eppy

inderdaad een leuke film voor een doordeweekse avond......

maar het had beter gekunnen, misschien in een vervolg.

avatar van larska

larska

Geen slechte film maar ook niet geweldig.

komedie zat er wel in maar niet de echte komedie die je ook daadwerkelijk zou verwachten. Ben toch blij dat ik hem gezien heb, was zeker geen tijdverspilling.

avatar van freekoz

freekoz

Geweldig heerlijk familie filmpje!

avatar van missl

missl

vond het boven verwachting vermakelijk. niet elke grap is even leuk maar er worden voldoende grappen gemaakt waarvan ik moet glimlachen.

avatar van cr_ix

cr_ix

Ik denk dat als je 35+ bent en kids hebt, je de film nog leuker vindt. Een prima comedy overigens, it puts a smile on your face en het is een leuke feel-good comedy. Leuke cast trouwens!

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Een van de weinige grappige komedies, het zijn af en toe echt leuke grappen die voorbij komen. Bijvoorbeeld wanneer ze hun lach niet in kunnen houden tijdens de begrafenis en wanneer ze afwisselen in het kijken naar het achterwerk, van de dame die haar auto aan het fixen is.

Leuke cast ja, vooral Adam Sandler is erg goed. Chris Rock had hier geen erg groot aandeel in maar hij blijft een clownface hebben dus dat geeft in principe niets.
Steve Buscemi heeft hier ook een leuk bijrolletje gekregen in het gips, fantastisch.

Vooral in het eerste uur zat er een lekkere vaart waarin non-stop humor was verwerkt, naarmate het einde dichter bijkwam werd het wat zwakker.

- 3 -

avatar van vaneijck

vaneijck

Ik vind het een leuke comedy met vermakelijke grappen. Prima film om te zien !!

avatar van rhiemstra112

rhiemstra112

luuuuk schreef:

Je moet me toch nageven dat die tegenstanders veel te overdreven neergezet werden.

Ze waren overdreven dom, en hadden dikke vrouwen.

Hun hadden gewoon knappe vrouwen.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Wel een prima film. Hij is vooral sfeervol door de vakantie-setting. Niet alle grappen zijn even geslaagd, maar er valt genoeg te lachen.

avatar van teaser

teaser

Het leukste zat al in de trailer. De film was precies wat ik er van verwacht had: niet veel.

Dit is een stel acteurs die zelf de grootste lol hadden met het maken van de film. Het resultaat was nergens verrassend of grappig.

avatar van MrclS

MrclS

Begin en eind is erg leuk.

Daar tussen in vond ik het wat zoetsappig en niet echt humoristisch.

- 3 -

avatar van amanda22

amanda22

Leuk, lache, echt een feel good zondagavond film.

Niet zoooo grappig dat ik van mijn stoel viel maar moest toch soms wel aardig lachen.

Adam Sandler is leuk, Chris Rock is leuk, Kevin James is leuk en Rob Schneider is leuk...

Al met al een leuke film!

avatar van Pinoy

Pinoy

niets bijzonders. ik moet zeggen het puberale van de film was nou net de parodie en wat ook echt grappig.. maar verder kwam het niet

avatar van senseoaddict

senseoaddict

Wat een bagger! Ik dacht gaan we ff lachen maar dit was echt te flauw. Hier en daar wel heel even gelachen.Maar misschien was deze film op een ander moment beter gevallen? 1*

avatar van xaid

xaid

wel leuke film paar leuke geslaagde grappen

avatar van Sabjarno

Sabjarno

Super film!

avatar van Joera

Joera

Wel leuke film. Niet super bijzonder. Heb wel kunnen lachen om bepaalde stukken.

avatar van Ninto

Ninto

Vermakelijke film. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Oh nee, nog één ding: Kevin James is nog steeds de man! Geniale komedie-acteur.

avatar van MissJJ

MissJJ

Aardige film, al vind ik de film niet bioscoopwaadig. Je kunt de film beter op dvd kopen.

Zitten een paar komische stukken in. Het einde duurde net iets te lang.

Al met al een 3.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Phoe lekker uitgekauwd verhaal zeg

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Leuke film! 3,5

avatar van Mevrouwtje04.

Mevrouwtje04.

Leuke film, leuke grappen, en goed geacteerd!