• 9.381.578 stemmen

Geregisseerd door: Dennis Dugan

Met onder meer: Adam Sandler, Kevin James en Chris Rock

Releasedatum: 9 september 2010

Plot Grown Ups

"Boys will be boys. . . some longer than others."

Vijf goede vrienden en teammaten hebben elkaar sinds hun middelbare school niet meer gezien. Om hun overleden basketbalcoach te herdenken besluiten ze, 35 jaar later tijdens het '4th of July' weekend, allemaal nog eens bij elkaar te komen. Ze ontdekken al snel dat ze allemaal erg veranderd zijn in die 35 jaar.

Lenny Feder

Sally Lamonsoff

Deanne McKenzie

avatar van Joe-K

Joe-K

Leuke film, meteen met de première op 5 september in de bioscoop gezien. De cast zit natuurlijk overvol met komedie acteurs en komen allemaal prima tot hun recht. Verder zijn de grappen niet echt origineel maar wél leuk. Verhaal natuurlijk matig maar dat wil ik bij zo'n film nog wel overzien. Ik vond het zeker een bovengemiddelde komedie film van Adam Sandler, en heeft me de gedurende 102 minuten prima vermaakt. 3,5*

avatar van RedLine

RedLine

Deze wordt helemaal niet gedraaid in Nijmegen:(

avatar van Nycmaffia

Nycmaffia

Toch een redelijke cast en ik moet toegeven sommige scenes waren leuk, maar het merendeel van de film is te cliché. Ook deze film kon veel beter, eindconclusie 2,5 ster.

avatar van rickyboy102

rickyboy102

Als deze mannen niet een enorme bekendheid genoten was deze film absoluut geflopt. Verhaal is slap, humor is oké maar vaak puberaal. Een moraal in een verhaal is leuk en geeft de film karakter, maar het is bij grown ups allemaal zo ontzettend cliché. Als je dan iets wilt overbrengen doe dan alstublieft niet voor de 1000000000000000x family values.

Ik had beter verwacht.

avatar van choller

choller

verschrikkelijke B film ....lach of ik schiet humor ....echt heel slecht ,waste of time!!!

avatar van edmo

edmo

Een 13 in een dozijn film en ik verwachtte er helemaal niks van. Soms voorspelbaar zoals met de kabelbaan bij het zwembad, maar soms onverwachts zoals de badmeester bij het zwembad.

Echt een familiefilm voor het hele gezin. Lekker luchtig, melig en flauw.

Lang geleden dat ik om een komedie ook echt moest lachen.

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

Heb me af en toe stuk gelachen om deze film. Super-cast natuurlijk, maar ik vond het verhaal toch redelijk origineel. De mimiek van Kevin James kwam ook nog eens goed tot zijn recht in zijn personage.

Daarnaast is de opeenvolging van grappen en hilarische scene's ook goed gebracht in de film.

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

@choller

Jonge, je hebt bij elke comedy het zelfde commentaar. Die citaat van 'lach of ik schiet humor' vind je volgens mij maar al te leuk om te gebruiken. Wees even wat inhoudelijker aub. Dat je niet van comedy's houdt, of een hekel heb aan bepaalde acteurs, maar dit is gewoon triest wat je doet.

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

Echt een geweldige film!!:D Al lang niet meer zo'n leuke komedie gezien, heb echt zitten huilen van het lachen bij sommige stukken:D

Adam en Kevin samen moet gewoon een geweldige film worden, en dat is deze film zeker!:D

avatar van Dirksk

Dirksk

Met een cast van een vijftal bekende komedie acteurs vond ik de humor erg matig en flauw . Het aantal momenten waarbij ik moest lachen met zo´n cast maakt voor mij de film matig. Vind dit één van de slechtere A.Sandler films 2.5*

avatar van Less

Wat een ongelooflijk suffe kutfilm, maar we hebben toch wel een aantal keren hard moeten lachen.

avatar van rep_robert

Dus niet zo ongelooflijk suf/kut als je wilt doen beweren lijkt me.

avatar van Film Fan

Film Fan

Een hilarische film waar er meer van zijn gemaakt. Gewoon over je heen laten komen en lachen maar. niets bijzonders maar wel leuk.

avatar van Film Fan

Film Fan

moviemafketel schreef:

Precies, iets leukers bestaat haast niet. Lekker vrij spel krijgen, Hayek de hele dag om je heen en maar elkaar in de zeik nemen.

Helemaal mee eens!

Mooie top tien heb je trouwens.

avatar van ChrisV

ChrisV

Slechte film met nog slechtere humor. Ik had van de combinatie Sandles en James wel wat beters verwacht. Jammer, want uit zo'n verhaal is natuurlijk veel meer te halen.

avatar van Less

rep_robert schreef:

Dus niet zo ongelooflijk suf/kut als je wilt doen beweren lijkt me.

Nou, deze film is echt erg mager hoor. Af en toe kijk je elkaar aan met zo'n blik van; blijven we hem uitkijken of gaan we toch maar voor een andere film. Ondanks dat toch nog wel mee vermaakt en na afloop geconstateerd dat deze film toch wel een nieuw dieptepuntje van de afgelopen maanden was.

avatar van rep_robert

Gezien jou stemmen is 2,5* inderdaad een dieptepunt. Maar ik vind dat niet echt een cijfer waarvan ik zeg "Dat is dramatisch". Denk dat je hem dan beter kunt verlagen.

avatar van angus

angus

vermakelijk filmpje

avatar van rensbreda

rensbreda

ik vond de minst bekende(david spade) nog het grappigste van al deze big shot acteurs

chevy93

Irritante kutreclame op Veronica...

avatar van Zinema

Zoete hap.

Deze komedie met sterrencast kent naast de standaard pies en poepgrappen tevens een hoog Disney-gehalte. De zoetige moraal ligt er duimendik op en de meeste grappen zijn zelfs voor een bijziende niet verrassend. Van mijlenver dus.

Wat de film helpt in zijn voordeel zijn een aantal leuke dialogen, en een behoorlijke vaart. De bekende kinderachtige grappen maken nergens plaats voor onvoorspelbare leuke en qua niveau stijgt de film niet boven het maaiveld der komedies uit. Hap-slik-weg.

Doorsnee.

chevy93 schreef:

Irritante kutreclame op Veronica...

Enlighten me? Moet zeggen dat ik de trailer niet zo sterk vond, hadden ze leukere momenten in kunnen proppen.

Verder wel mooi verwoord van Zinema, kan me daar wel redelijk in vinden.

Voor al die sitcoms:

... wordt mede mogelijk gemaakt door de bioscoopfilm: Grown Ups!

Yeah right..

avatar van rep_robert

LOL, alsof zonder Grown Ups die series er niet zouden zijn haha.

chevy93

Nog erger is misschien dat ik deze film nu al haat daardoor.

avatar van Q Jones

Q Jones

Sandler en Co

Dat is denk ik de beste beschrijving van deze film. Sandler trommelt al zijn matties op om gezellig samen een film te maken met enorm veel improvisatie. Dat levert echt hele grappige scene's op. Je ziet ook wanneer Sandler terplekke iets verzint want dan heeft hij net even een ander lachje, zijn hommies zitten trouwens ook vol improvisatie talent vooral bij James valt het erg goed op. Schneider vind ik altijd geweldig al had hij wel een iets grotere rol mogen hebben.

Het is een typisch Sanler verhaaltje dat betekent alles is lekker luchtig en neemt zich niet te serieus. Het is is bij Sandler films meestal ook of je houd van ze of je haat ze er zit denk ik geen midden moot in en als je niet van hem houd zou ik je de film ook afraden.

De grappen zijn wel geslaagd al zijn ze soms echt te flauw voor worden, maar over het al gemeen valt er genoeg te lachen zeker als je van Sandler humor houd.

Kortom een leuk project van Sandler en Co en ik hoop dat er nog meer films komen waar alle matties in mee doen. Het liefst een keer een actie film, want zeg nou zelf toen ze met zijn vijven in slowmotion aan kwamen lopen voor de revange match zag er dat wel heel stoer uit

avatar van Stephang

Stephang

Heerlijke verstand op nul film, heb zeker gelachen in de bios!

avatar van ockhausen

ockhausen

zoveel goede acteurs met zoveel slappe hap humor!

avatar van Salto

Salto

met zulke grappige mensen zo'n film maken.... hoe krijg je het voor mekaar... :S

avatar van Kosjenot

Kosjenot

Ach leuke film om met een groep vrienden te kijken. Biertje erbij niks mis mee. Gewoon een standaard Sandler film waar je af en toe om moet lachen. 3 punten.