• 9.378.606 stemmen

Geregisseerd door: Alexandre Aja

Met onder meer: Steven R. McQueen, Elisabeth Shue en Jerry O'Connell

Releasedatum: 2 september 2010

Plot Piranha 3D

"There's something in the water."

Elk jaar stijgt de populatie van het slaperige dorpje rondom Lake Victoria explosief van 5.000 naar 50.000 mensen, allemaal gekomen om een wild weekend te beleven. Het '4th of July' feest staat garant voor zuipend sextoerisme. Dit jaar echter, zijn katers en geklaag van de lokale bevolking niet de enige zorgen van de tijdelijke bewoners; een aardschok in Lake Victoria heeft een scheur in de bodem gemaakt waardoor een kolonie van prehistorische piranha’s zich in het meer heeft genesteld. Ongekende moordmachines die door hun primitieve instinct maar één doel voor ogen hebben: jagen op alles wat beweegt en schoonstrippen tot het bot. In luttele seconden...

Julie Forester

Derrick Jones

Kelly Driscoll

Deputy Fallon

Paula Montellano

Novak Radzinsky

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Trailer valt me tegen, de 'look' van de piranha's vooral... Is dit dezelfde trailer als die eerdere op YouTube(die is weggehaald) trouwens?

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ja, is dezelfde. Mist alleen het geniale eindstukje waarin Ving Rhames met een kettingzaag het water in gaat; ''Chew on this!''

avatar van boomkat

boomkat

Hmmm. Weinig sfeer, lelijke vissen.

avatar van rep_robert

Lelijke house muziek, lelijke piranhas en slecht acteerwerk

Wat me wel opviel was de cast, toch een aantal bekende gezichten voorbij zien komen(Elisabeth Shue, Jerry O'Connell, Ving Rhames,Eli Roth, Christopher Lloyd en zelfs Richard Dreyfuss in z'n oude jaartjes )

En dat allemaal in 1 trailer van 1:26 minuut.

avatar van Reinoir

Reinoir

Bah, lijkt me niks.

dutchtuga

Aardige trailer. Lijkt me prima pretentieloos b-film vermaak. Altijd welkom .

avatar van Revolt

Revolt

Lekker house muziekje juist joh

Enne, op zich vond ik de trailer er nog niet eens zo heel slecht uitzien. Special effects waren niet heel best, maar ook niet spuuglelijk. Ja, de acteurs zijn een beetje amateuristisch, maar die worden toch opgevreten

Misschien kan dit nog wel leuk uitpakken in 3D.

avatar van rep_robert

Vraag me af of er iets mis is met jullie ogen, die piranhas zien er ongelovelijk nep uit En die house muziek...tsja

avatar van Simon Smith

Simon Smith (crew films)

Ik snap niet waarom die housemuziek ter discussie staat, het is toch een trailer? In de film zelf zal echt niet alleen housemuziek te horen zijn.

avatar van rep_robert

Tsja, een trailer hoort mensen naar de film te lokken toch? Mensen overhalen om een film te gaan kijken...

Deze trailer slaagt daar totaal niet in, als ze die afschuwelijke muziek hadden weggelaten en de piranhas ook(meer een mysterieuze teasertrailer ervan maken) dan pakt zo'n trailer veel beter uit. Nu ziet het er maar cheap uit.

avatar van Revolt

Revolt

Een film over Piranha's zonder Piranha's

Ik zeg alleen maar, ik heb wel eens lelijker gezien

Trailer is uit:

Official PIRANHA 3-D Trailer Churns Up Trouble For Richard Dreyfuss And Christopher Lloyd! -- Ain't It Cool News: The best in movie, TV, DVD, and comic book news. - aintitcool.com

Verwachtingen flink naar beneden bijgesteld, ziet er weer veel te digitaal uit..... Vissen gaan ook veel te snel om voor enige spanning te zorgen.

Revolt schreef:

Een film over Piranha's zonder Piranha's

Ik zeg alleen maar, ik heb wel eens lelijker gezien

Een teasertrailer zonder piranhas bedoelde ik. Vond het ook allesbehalve een geslaagde teaser, er werd al veel te veel verraden.

Tuurlijk heb ik het ook wel is lelijker gezien, wat niet wegneemt dat dit ook heel erg lelijk is gemaakt Dat het ergens anders slechter is gedaan is nooit een excuus om je het er nu wel makkelijk vanaf te maken.

Reinbo's trailer heeft precies hetzelfde effect bij mij. Dat dit dezelfde regisseur als Haute Tension is zeg

avatar van 606

Jammer, deze regisseur heeft toch 2 goede horror films gemaakt.

Toch lijkt het me wel wat buiten het feit dat de piranha's niet super mooi zijn.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Zwaar geniale nieuwe trailer. Ziet er geweldig uit allemaal, ook de piranha's zelf; al zijn die misschien nog wel niet helemaal ''af'' in de trailer. Wordt vast nog aan gewerkt en anders maar niet. Ik kijk hier nu nog veel meer naar uit. Aja zijn 80's style foute horror/komedie met enorm veel bloed. Laat maar komen!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Die nieuwe trailer beloofd zóooo veel goeds zeg ik kan echt niet meer wachten..

Reinbo schreef:

Zegt degene die Avatar zo geweldig vindt...

Trailer ziet er geweldig uit. Lijkt me prima over de top en cheasy vertier, iets wat jij toch erg zou moeten waarderen? Geweldige cast, trouwens.

avatar van rep_robert

Avatar ziet er wel even wat mooier uit dan deze animatie piranhas

dutchtuga

Maar dit is dan ook pulp, naar wat het lijkt. Dan versterken zulke piranha's gewoon het pulp gehalte. Daarnaast gaat het er niet om wat mooier is. Reinbo lijkt dit puur op het digitale aspect al af te rekenen, terwijl Avatar bijna geheel digitaal is.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11918 berichten

Meesterlijke still

dutchtuga

Die rode gloed in de ogen van de piranha's Erg tof. Denk dat Aja hiermee eindelijk weer eens de goede weg op gaat. Laat die 80's maar lekker herleven, wat mij betreft!

dutchtuga schreef:

't gaat mij om de onnatuurlijke hoge snelheid en beweging van die beesten. Vond de digitale beesten ook het zwakste punt van Avatar.

dutchtuga

Je rekent Alligator toch ook niet af op de onnatuurlijke grootte van de krokodil? In de context van pulp kunnen deze dingen gelukkig allemaal. Misschien zijn deze piranha's ook wel blootgesteld aan een of andere chemische substantie .

avatar van xangadix

xangadix

Ik vind die piranha in dat aquarium er wel mooi uitzien. Mijn interesse is gewekt!

dutchtuga schreef:

We zullen zien, ik werd in ieder geval niet enthousiast van de trailer. Ben ook meer van de trage zombies.

avatar van Bélon

Bélon

Hoop wel dat ze er een 16/18 jaar en ouder filmpje van maken en dat de piranha's gewoon BH's doorknagen en we genoeg bloed en gehaktruggetjes bij de badgasten te zien krijgen net als in 't origineel

Kortom dat het gewoon lekker sleazy & campy wordt, maar goed 't zal wel wat tammer worden. 3D interesseert me niet zo heel veel, heb geen zin om 3 uur met een bril op te zitten, 90 minuten lijkt me lang zat.

avatar van Macmanus

Macmanus

Heb er wel zin in ja. Aja blijft lekker proberen in horror genre, na een minder geslaagde poging in de geestenhorror doet hij een gooi naar de pulphorror. Zal vast niet zo goed worden als Haute Tension, maar wel uiterst vermakelijk met een meesterlijk cast. Christopher Lloyd en Richard Dreyfuss YEAH!

avatar van Quaest

Quaest