Genre: Actie / Misdaad
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: P.J. Pesce
Met onder meer: Vinnie Jones, Tom Berenger en Clayne Crawford
Plot Smokin' Aces 2: Assassins' Ball
"Prepare for Murder, Mayhem & Madness."
Walter Weed is een bescheiden bureaumannetje bij de FBI wanneer het 'Bureau' een plot onthult om hem te vermoorden. Een team van ontaarde, psychotische moordenaars, gezonden door de mysterieuze Hal Leuco, kunnen een reusachtige premie in ontvangst nemen, dit door hun prooi te doden op de meest unieke methode. Het lijkt er op dat de eer zal gaan naar een met powertools zwaaiende psychopaat en tegelijkertijd een dodelijke meester in vermommingen.
Walter Weed
Anthony Vejar
Fritz Tremor
Kaitlyn 'AK-47' Tremor
Finbar McTeague
Zo slecht als iedereen hem hier noemt vind ik de film nou ook weer niet, maar al te best is Smokin' Aces 2 zeker niet. Deel 1 was erg amusant, deel 2 probeert toch wel erg te cashen op de naam van de film heb ik het gevoel.
Eigenlijk deed het hele plot me niks. Lekker verwarrend en warrig met zoveel personages die eigenlijk allemaal niet veel meer deden dan schieten.
Daar zit dan ook de kracht van de film. De schietmomenten zijn wel heel behoorlijk. Wel wat cliche met alle slowmotion en overdreven rondspattend bloed, maar het zag er leuk uit. De grote shootout in de bar vond ik best tof.
Dat geldt overigens niet voor de explosies die er nogal nep uit zagen. Je zag goed dat dat uit de PC kwam.
De aankleding van de film is best oke, de inhoud erg zwak. Het boeide niet echt. Gelukkig duurt de film nog niet eens 1,5 uur dus het was geen ramp om te bekijken. Zeker ook omdat Vinnie Jones meespeelde. Geen geweldig acteur, maar zijn uitstraling is altijd wel top.
hardekern
Ik heb deel 1 nog niet gezien maar dit is echt regelrechte bagger. Na het half uur de film maar uitgezet en dat doe ik niet vaak.
Blood Duster
Ach...... deze Assasins'Ball is best wel om aan te zien, amsusant is ie ook nog.....
Mocht je echter de verglijking trekken naar Deel 1; ja, dan kom je bedrogen uit.
Maar opzichstaand doet ie het wel aardig. Gewoon kijken....;)
hardbass
Mijn dank aan de gene die hem hier zo slecht beoordeelden.
Hier door heb ik extra kunnen genieten van deze film.
Want hij is zeer vermakelijk en heeft gewoon dikke humor.
Raffael77
Deze film bewijst maar weer eens dat je geen deel 2 moet maken als je niet kan regisseren.
Wat een ruk film en dat is nog zacht uitgedrukt.
Edotje
leuke filmpje lekker geschotene nzoo. einde was ook leuk.. niet nadenken gewoon kijken.
usr14112
Niet erg bijzonder deze film. Een flinterdun verhaaltje met een paar overdreven exentrieke moordenaars die elkaar knallend naar de andere wereld helpen. Waar die ontploffende lilieputters nou op sloegen, ik begrijp het nog steeds niet.
RickZ
Stevige misdaadactie met veel bloed, explosies en geschiet, niet zo spannend maar zeker wel onderhoudend.
Grgry
Vond de 1 veel mooier om te zien.. deze verveelde me zelfs een beetje, of er gebeurde toch niet wat ik verwachte dat er ging gebeuren ..
Zij wat fan zijn van dit soort films, met huurmoordenaars enzo, raad ik meer de film "The tournament" aan, beter uitgewerkt, beter verhaal, mooiere actie , en ook een knappe actrice .
patrick17
Het is geen grootste film. De film moet het hebben van een paar momenten. De film begon leuk met de mooie Martha Higareda maar daarna zakte de film iets weg. De schiet scene's waren inderdaad goed te doen. Al was het zoals hierboven al vermeld is soms een beetje overdreven. Het verhaal steekt wel redelijk in elkaar en op het einde valt alles zo'n beetje als verwacht op zijn plaats.
Al met al geen hoogstaande film maar wel een vermakelijke...
2.5 *
The Last
Ben het wel eens met de meeste commentaren hier. Dit deel heeft natuurlijk geen drol met het origineel te maken, maar bevat net genoeg leuke dialogen en shootouts om een kleine anderhalf uur redelijk boeiend te blijven.
O ja, de explosies.
Cheesy fun in elk geval. 2,5*
Nille
Ik had er jammer genoeg meer van verwacht!
het was duidelijk een 2
Eigenlijk een zware kopie van de eerste.
Het orgineel was er ook af!
Echt een no brain film
Gewoon opzetten en kijken.
nick306
Waarom Smokin Aces 2. Heeft er ja niks mee te maken.
The Ripper NL
voorspelbare flop film
...had er veel van verwacht aangezien ik deel 1 geweldig vond...
Mr. Olaf
Huh? Deel 2 van Smokin'Aces?! 1 was wel cool, denk dat ik deze maar mooi skip!
erpunited
Deze film is nix vergeleken met deel 1. Die was beter. Maar he me toch wel vermaakt. Niet nadenken, gewoon lekker de film kijken. Nix aparts maar wel vermakelijk
B_B
- 1969 berichten
Vond het wel weer leuk eigenlijk.
Wel iets minder dan het eerste deel, het geheel was wat minder stijlvol, de cast is iets minder en de personages zijn wat minder cool.
Verhaaltje wordt wat simpeler gebracht maar eigenlijk komt het wel weer op hetzelfde neer. Visueel zitten er wel wat leuke dingen in maar vond de montagetrucjes en SE soms ook erg lelijk. Toch zaten er wel wat aardige shots in, zagen de shoot-outs er best uit en weet de regisseur leuk om te springen met alle filtertjes.
Wel fijne filmpjes als tussendoortje, 3*
nr10micha
Na de beoordelingen en berichten hier had ik er niets meer van verwacht, maar dit viel me nog alles mee. Een goede actiefilm met af en toe geweldige stukjes. In vergelijking met de eerste is hij wel een stuk minder. Een goede beschrijving is misschien dat het een zelfde soort film is als de eerste maar dan allemaal net wat minder. Mindere acteurs, minder verhaal enz.
Sp3kkie
Ik weet niet goed wat ik hier van moet vinden, te beginnen heb ik hem toch maar 3,5 ster gegeven.
Op 1 of andere manier vond ik het verhaal hier best appart en kon ik deze wel waarderen. De "nieuwe" neo nazi's waren ook weer leuk, en dat met die dwergen was echt bruut.
Wederom lekker brute actie en Vinnie Jones komt altijd cool over.
Het einde zag ik niet aankomen en dat in combinatie met dat ik het verhaal om 1 of andere onverklaarbare reden boeiender vond dan in deel 1 maakt dat ik deze film toch hetzelfde beoordeel als Smokin' Aces 1. (wilde hem eerst 3 sterren geven).
Oh ja
Dit is gewoon voor het geld, als ze hem nu bijvoorbeeld Assassins Ball hadden genoemd was er lang niet zoveel geld binnen gekomen
Vermakelijke onzin. Leuke shoot outs en een prettige speelduur.
Dikke 3,5*
schram101
Vreselijk.. Wat een ontzettende troep. Geen idee waarom dit de naam van Smokin' Aces mag dragen. Ging helemaal nergens over.
Het acteerwerk had het niveau van een gemiddelde Sesamstraat aflevering en de special effects leken wel met Powerpoint te zijn gemaakt. Deze rotzooi had waarschijnlijk een bizar laag budget.
De scene's tussen de actiemomenten door waren cinmetografies nog wel in orde, maar zodra er wat geschoten werd, kon je de Paint-werkbalk bijna nog zien staan. De autoscenes waren overigens nog slechter.
Bagger van de bovenste plank.
Bordeel
Deze film ging nergens over. Deel 1 was fantastisch.
Dit deel was gewoon een erg slechte kopie van het eerste. Zelfde idee, zelfde plot, net zo voorspelbaar.
Acteurs waren minder leuk en minder boeiend. Acteren was niet geweldig en de explosies in de film waren bar slecht gemaakt!
Hyperbolic
Ik heb de film vorige week gehuurd, de eerste avond dat ik hem ging kijken viel ik op de helft in slaap. De tweede poging was de avond erop, maar toen was ik dronken dus ik viel weer in slaap. Maar een derde poging was niet nodig want het was helemaal niks speciaals.
tal1b
'niet veel soeps, ze hadden het bij deel 1 moeten laten.
deel 2 heeft het 'n beetje verpest
Triple G
Speciaal gehuurd om simpel te relaxen, geen diepzinnig gedoe maar makkelijk vermaak. Da's best geslaagd. Beetje actie, hoop humor, hier en daar aangename beelden, een enkele strakke scène en vooral niet meer weten hoe goed deel 1 was....
Iets minder dan de vorige film, maar evengoed enkele kleurrijke figuren. Visueel is het nogal druk, niet helemaal mijn stijl. Maar eens de bekende formule begint, zijn we weer vertrokken voor een entertainende film.

Smokin' Aces
2006

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

Traitor