• 9.377.648 stemmen

Smokin' Aces 2: Assassins' Ball (2010)

Actie / Misdaad | 88 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: P.J. Pesce

Met onder meer: Vinnie Jones, Tom Berenger en Clayne Crawford

Plot Smokin' Aces 2: Assassins' Ball

"Prepare for Murder, Mayhem & Madness."

Walter Weed is een bescheiden bureaumannetje bij de FBI wanneer het 'Bureau' een plot onthult om hem te vermoorden. Een team van ontaarde, psychotische moordenaars, gezonden door de mysterieuze Hal Leuco, kunnen een reusachtige premie in ontvangst nemen, dit door hun prooi te doden op de meest unieke methode. Het lijkt er op dat de eer zal gaan naar een met powertools zwaaiende psychopaat en tegelijkertijd een dodelijke meester in vermommingen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Walter Weed

Finbar McTeague

avatar van Lui

Lui (crew films)

• 11900 stemmen

Deel 1 vond ik geweldig, maar dit lijkt me niks!

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Jammer dat er een paar van de originele cast niet meer van de partij is (met name: Keys en Common).

avatar van Montorsi

Montorsi

Genant..

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Trailer.

Ik zou 'm wel willen zien, eerlijk gezegd.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Trailer ziet er goed, actievol uit, maar het kan dus erg tegenvallen. Ze hadden vind ik alleen de naam moeten veranderen. Want smokin' Aces is niet echt van toepassing als de target niet Aces heet.

avatar van aspieren

aspieren

zit leuke actie in voor degene die het leuk vind (ik dus niet)

avatar van louisvf

louisvf

Waar het in deel 1 net niet als irritant overkomt komt het hier vaak wel zo over! Verhaal is weer vrij simpel en word niet speciaal of vernieuwend opgebouwd, enkele camerauitvoeringen en special affects zijn erg goedkoop en gewoonweg slecht gedaan! Deze wil net zoals deel 1 weer origineel uit de hoek komen, doende als een soort weet ik veel, Guy Ritchie/Tarantino achtige aanpak maar het komt hier nog slechter over als in deel 1! Het is op veel momenten zelfs sterk een B-film, vooral de auto/actiescenes en die met het hoofdkwartier of wat dan ook.

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

jammer jammer jammer

Niet kijken verpest nummer 1

avatar van ralfsjam

ralfsjam

beeld-technisch gezien was het allemaal wel okay. nouja de ontploffingen kwamen uit computers, en dat was goed te zien. het verhaal... mwa. slecht wil ik het niet noemen. ik denk dat veel actie fans hier toch wel van smullen, maar voor die gene die meer zoekt dan zomaar actie moeten toch zoeken naar iets anders.

mij kon het niet boeien, en ik was blij dat hij niet meer dan 85 minuten duurde.

2.5 voor de moeite

avatar van Rebel80

Rebel80

de film begint al erg slecht en gedurende de film word het er niet beter op.

het camera werk is bij tijd en wijlen erg irritant, het verhaal is slap, slecht geacteerd en dat gezin is een slap aftreksel van de devils rejects.

waarom dan toch nog 1 hele ster, Vinnie Jones blijft een stoere gast.

avatar van Xen0n

Xen0n

Waar is de sterrenkast? Andere regisseur? Dit gaat 'm dus niet worden... Zo'n filmpje wat probeert mee te liften op het succes van een gelijknamige. Dit ga ik dus niet bekijken, de eerste was zeer vermakelijk, dit wil ik niet verpesten.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Het is duidelijk te zien dat het meeste geld in het ene grote vuurgevecht is gestopt. En het zag er ook wel vet uit. Echter vind ik het wel erg jammer dat Autumn Reeser maar een klein rol heeft gehad.

Niet zo goed als 1, maar toch leuk vooral het eind.

avatar van J-S

J-S

Zeer slecht verhaal, Slecht acteerwerk ( vooral clayne crawford, wat een waardeloze acteur) en Special effects waarover niemand naar huis durft te schrijven, Vond deel 1 opzich best leuk, en bij een deel haden ze het na mijn mening moet houden. Jamer van autumn reeser, kan zoveel beter.

avatar van ken1976

ken1976

Mijn voorgangers maaien letterlijk het gras voor mijn voeten weg.......

ik heb de film na een half uur afgezet!!!

Deze film mag niet eens in de schaduw staan van deel 1...

Een woord SLECHT!!!! 0,5 sterren..... en zelfs dat is nog te hoog!!!!!

En deze draait in Maart in de bios... ik hou mijn hart vast....

avatar van MB-

MB-

kArIzMa_Movie schreef:

Trailer.

Ik zou 'm wel willen zien, eerlijk gezegd.

Trailer ziet er inderdaad wel goed uit, maar ik krijg toch twijfels als ik de rest hier erover hoor..

avatar van daantje81

daantje81

Beetje raar komt 18 maart in bios en in februari al in de videotheek

volgens mij klopt er iets niet.

avatar van J-S

J-S

daantje81 schreef:

Beetje raar komt 18 maart in bios en in februari al in de videotheek

volgens mij klopt er iets niet.

Pirates

avatar van Swastika

Swastika

Deel 1 en 2 kun je vergelijken als appels met peren.Deel 2 heeft niets op weinig met acteren te maken net als de inhoudt van het verhaal.Qua actie viel het nogal mee.Voor de rest maar gauw vergeten.

avatar van Mood Indigo

Mood Indigo

ben niet de enige zo te zien.

het knappe van deze film is dat ze met zo'n hoop budget

toch helemaal niks op het doek weten te brengen.

t gaat echt nergens over, het spannendste van de hele film

is de filmomschrijving hierboven daar zit 100 keer meer body

in als de film zelf.

0.5 puntjes voor de huur van de rekwisieten

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Dat men het zo slecht durf te maken zeg.

avatar van Roel-

Roel-

• 1978 berichten

Ik wist dat op goed bevallen films tegenwoordig haast standaard een sequel volgt. Maar gaan ze nu ook al ruk films vervolgen?

avatar van TyphOn

TyphOn

Deze regisseur maakt er echt een kunst van om redelijk goede films uit te kiezen, daar een vervolg op te maken om dan vervolgens de boel keihard te verprutsen.

avatar van 606

Onduidelijk verhaal wel goeie actie.

Acteren was ook goed en de special effects soms niet goed

2,5 ster

avatar van The_Game

The_Game

Erg matig vervolg, dat zelfs niet gered kon worden door de aanwezigheid van Vinnie Jones. Saaie personages, slechte special effects en een wazig verhaallijn. Het einde vond ik dan wel strak.

avatar van 070energie

070energie

Al met al geen hele slechte film, maar deel 1 was veel beter!

avatar van Thorak

Thorak

TyphOn schreef:

Hoe kun je een vervolg op die film nou verprutsen?

avatar van skipy05

skipy05

Niet slecht. Evengoed als de 1ste. Ongeveer zelfde verhaal. Wel iets duidelijker dan de 1ste. er zaten goede actie stukken in.

avatar van Artemis

Artemis

Even goed als de eerste? heb je die lelijke cgi explosies niet gezien dan

avatar van AHWA

AHWA

Uiteraard stukken minder dan deel 1, mede door het gebrek aan een goede cast en omdat je natuurlijk verwacht dat er een twist aankomt.
Toch is het best een aardig filmpje geworden. Vinnie Jones en -zucht- Autumn Reeser zijn uitstekende toevoegingen aan de cast, en ook Tom Berenger, die ik niet had herkend, doet het heel goed.
De muziek is weer dik in orde, zelfs Evanescence komt voorbij in een mooie schietscene.

Over de twist, je ziet het natuurlijk al ver van tevoren aankomen dat die Weed niet is wie hij zegt dat hij is maar dat einde vond ik dan wel weer hilarisch. Heerlijk fout hoe die Baker ineens voor die auto loopt, Weed/Leuco neerknalt en dan weer wegloopt. Geweldig, en een lekkere fuck you.

avatar van APPEL68

APPEL68

Mwahh, viel beetje tegen en neigt naar een B-film.

Beetje erg jammer van de laatste scene waar je de auto hoort starten terwijl je een paar seconden eerder al kan zien dat deze al loopt...