Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Mike Mitchell
Met onder meer: Rob Schneider, William Forsythe en Eddie Griffin
Releasedatum: 25 mei 2000
Plot Deuce Bigalow: Male Gigolo
"He charges $10 but he’s willing to negotiate."
Deuce Bigalow is een aquarium-schoonmaker die door een gigolo gevraagd wordt om op z'n vissen te passen als hij weg is. Als hij per ongeluk het huis vernielt, is hij gedwongen om zelf als gigolo aan het werk te gaan om aan geld te komen voor een reparatie.
Deuce Bigalow
Elaine Fowler
Fluisa
Ruth
seth gecko
flauwe komedie die ongeloofwaardig is (hoe schneider kan seks hebben met een babe zonder zelf hoeven te betalen is vergezocht at best)
de scary nogal vol van zichzelf zijnde gigolo en eddie griffin als pimp kunnen nog wat gniffels losmaken.
voor de rest een standaard schneiderfilmpje met platte zever die voor humor moet doorgaan.
enkel de gigolo met zijn hey fischie fischie fischie deed me even grinikken
dus toch nog een 1.5
soom
Die vissen... Waren wel grappig. Rob Schneider is ZO irritant. Ik heb gisteren delen van de Hot Chick gezien, en daar gaat het nog wel redelijk. Als hij maar niet de hoofdrol heeft.. Dan is hij nog wel genietbaar...
us_raider
- 2034 berichten
Irritanter dan in Hot Chick kan niet...als ie daar de hoofdrol had gehad was het helemaal een klot-film geweest!
Van deze film kan ik me niet superveel meer herinneren dus ik wacht met een ster geven totdat ik de film weer es gezien heb...gisteren het 2e deel gezien en die was op zich wel lache.
otherfool
Flauwigheid met maar een paar echt hilarische grappen. Deel 2 was nog een stuk platvloerser, maar stiekem toch ietsjes leuker... 1,5* voor deze.
BlueSword
erg flauwe maar toch wel komische film.
eerste keer had ik me echt kapot om gelache.
deel 2 moet ik nog zien...misschien ooit.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Ik kan af en toe best lachen om die Scheider, maar het niveau van de film is niet al te hoog.
3 *
Anakin01
Vind hem veel beter dan de eerste.
Ook wel grappiger.
Maar ik vind ze allebei heel goed op elkaar lijken (De Deuce Bigalow films dan eh).
Beek
Vind hem veel beter dan de eerste.
Ook wel grappiger.
Dit is de eerste..
Anakin01
Dit is de eerste..
fabbyke
Ik kijk wel graag naar zo'n soort komedies en de tijd ging zoals gewoonlijk voor zo'n films goed vooruit je moet gewoon kijken en je niets aantrekken van het verhaal. Soms kon het mij toch weer niet boeien en het had soms wel wat beter gekund maar al bij al is het toch een redelijk geslaagde komedie want ik heb een paar keer goed gelachen een hele dikke 2*
pjutter
heel veel domme grappen,,,
had deze film nog niet gezien, en heb european gigolo in de bios gezien, en die is wat mij betreft veeel grappiger als deze film..
voorspelbaarder kan NIET.
Nassira
Ik vond hem wel grappig... Eigenlijk niet zo bijzonder, sommige 'grapjes' kwamen zo terug en dat was wat irritant... maar ja --> 3*
film_kaza
ik heb alleen gehoord van de nieuwe deuce bigalow,
Pilcrepus
Male Gigolo, mannelijke gigolo.. Kan een gigolo ook vrouw zijn?
lowhusky
Male Gigolo, mannelijke gigolo.. Kan een gigolo ook vrouw zijn?
nee
dan zeggen we "hoer" (of "whore" in engels)
het woord "gigolo" is alleen voor mannen
paramount
Fantastische acteur is het toch die Rob Schneider. Helemaal geweldig. 4*.
Thomas83
Leuke komedie.
De humor is erg flauw en soms ook wat vreemd vind ik, en het is niet erg hoogstaand allemaal, maar als je een beetje in een lollige bui bent kun je best van deze film genieten.
Rob Scheider doet het leuk als Deuce Bigalow.
Leuke niet aan de hand komedie.
maxcomthrilla
Dit was wel een leuke film zeg, leuk dat hij met allerlei verschillende typetjes uitgaat die allemaal hun eigen probleem hebben, vooral die scène in het honkbalstadion is erg grappig. Bovendien omzeilde de film zelfs wat clichès. *4.
metaledje
inderdaad gewoon een leuke film om naar te kijken, niet te overdreven humor, iedereen zit maar te lullen dat de humor in deze film slap is, dan moet je toch even zeggen welke film kwa humor meer te genieten is, want die ben ik bijna niet tegen gekomen, overdreven humor is pas slap.. 3.5*
Pilcrepus
nee
dan zeggen we "hoer" (of "whore" in engels)
het woord "gigolo" is alleen voor mannen
De titel is dus een beetje vreemd gekozen, Gigolo of Man-Whore, niet Male Gigolo.
Nouja, verder over de film zelf, er zitten een aantal leuke stukken in maar over het algemeen irriteer ik me vreselijk aan Deuce.
kArIzMa_TuRk
Goeie film
Ik lachte me vaak heel suf echt geniaal
****
kArIzMa_TuRk
Oke ik weet nu wat Gigolo betekend maar wat betekende het woord GigoHo ook alweer..!!
matthijs_013
Die vrouw met de ziekte van tourette is zo grappig. Moest huilen van het lachen!
kiriyama
Bagger eerste klas, wat een schijtfilm!!!!!
animalkrullie
Leuke film waar je van de humor van Schneider moet houden.
Platte en simpele humor waar je geen verhaallijn in moet gaan zoeken.
Toch heb ik me goed vermaakt.
ellentjah
Grappige film
Maar vond Rob Schneider nog beter in de Hot Chick
Doom
Deuce Bigalow: Male Gigolo bevat toch duidelijk de humor zoals we in American Pie ook zien. Zet er een onuitstaanbare Rob Schneider bij en je hebt een draak van een film die slechts op een paar momenten grappig kan zijn.

Deuce Bigalow: European Gigolo

The Longest Yard
Komedie / Actie, 2005

I Now Pronounce You Chuck & Larry
Komedie / Romantiek, 2007
visaquariumgigolocarnavalhuiscallboy vakantiemale prostitutionprostitutieillegal prostitutionescort