• 9.373.666 stemmen

Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Mike Mitchell

Met onder meer: Rob Schneider, William Forsythe en Eddie Griffin

Releasedatum: 25 mei 2000

Plot Deuce Bigalow: Male Gigolo

"He charges $10 but he’s willing to negotiate."

Deuce Bigalow is een aquarium-schoonmaker die door een gigolo gevraagd wordt om op z'n vissen te passen als hij weg is. Als hij per ongeluk het huis vernielt, is hij gedwongen om zelf als gigolo aan het werk te gaan om aan geld te komen voor een reparatie.

Deuce Bigalow

Det. Chuck Fowler

Tiberius Jefferson "T.J." Hicks

Antoine Laconte

avatar van seth gecko

seth gecko

flauwe komedie die ongeloofwaardig is (hoe schneider kan seks hebben met een babe zonder zelf hoeven te betalen is vergezocht at best)

de scary nogal vol van zichzelf zijnde gigolo en eddie griffin als pimp kunnen nog wat gniffels losmaken.

voor de rest een standaard schneiderfilmpje met platte zever die voor humor moet doorgaan.

enkel de gigolo met zijn hey fischie fischie fischie deed me even grinikken

dus toch nog een 1.5

avatar van soom

soom

Die vissen... Waren wel grappig. Rob Schneider is ZO irritant. Ik heb gisteren delen van de Hot Chick gezien, en daar gaat het nog wel redelijk. Als hij maar niet de hoofdrol heeft.. Dan is hij nog wel genietbaar...

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Irritanter dan in Hot Chick kan niet...als ie daar de hoofdrol had gehad was het helemaal een klot-film geweest!

Van deze film kan ik me niet superveel meer herinneren dus ik wacht met een ster geven totdat ik de film weer es gezien heb...gisteren het 2e deel gezien en die was op zich wel lache.

avatar van otherfool

otherfool

Flauwigheid met maar een paar echt hilarische grappen. Deel 2 was nog een stuk platvloerser, maar stiekem toch ietsjes leuker... 1,5* voor deze.

avatar van BlueSword

BlueSword

erg flauwe maar toch wel komische film.

eerste keer had ik me echt kapot om gelache.

deel 2 moet ik nog zien...misschien ooit.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Ik kan af en toe best lachen om die Scheider, maar het niveau van de film is niet al te hoog.

3 *

avatar van Anakin01

Anakin01

Vind hem veel beter dan de eerste.

Ook wel grappiger.

Maar ik vind ze allebei heel goed op elkaar lijken (De Deuce Bigalow films dan eh).

avatar van Beek

Beek

Anakin01 schreef:

Vind hem veel beter dan de eerste.

Ook wel grappiger.

Dit is de eerste..

avatar van Anakin01

Anakin01

Beek schreef:

Dit is de eerste..

Ja weet, was gemist..ik bedoel dat hij veel beter is dan de tweede eh...

avatar van fabbyke

fabbyke

Ik kijk wel graag naar zo'n soort komedies en de tijd ging zoals gewoonlijk voor zo'n films goed vooruit je moet gewoon kijken en je niets aantrekken van het verhaal. Soms kon het mij toch weer niet boeien en het had soms wel wat beter gekund maar al bij al is het toch een redelijk geslaagde komedie want ik heb een paar keer goed gelachen een hele dikke 2*

avatar van pjutter

pjutter

heel veel domme grappen,,,

had deze film nog niet gezien, en heb european gigolo in de bios gezien, en die is wat mij betreft veeel grappiger als deze film..

voorspelbaarder kan NIET.

avatar van Nassira

Nassira

Ik vond hem wel grappig... Eigenlijk niet zo bijzonder, sommige 'grapjes' kwamen zo terug en dat was wat irritant... maar ja --> 3*

avatar van film_kaza

film_kaza

ik heb alleen gehoord van de nieuwe deuce bigalow,

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Male Gigolo, mannelijke gigolo.. Kan een gigolo ook vrouw zijn?

avatar van lowhusky

lowhusky

Pilcrepus schreef:

Male Gigolo, mannelijke gigolo.. Kan een gigolo ook vrouw zijn?

nee

dan zeggen we "hoer" (of "whore" in engels)

het woord "gigolo" is alleen voor mannen

avatar van FillumGek

FillumGek

Ga hem vanavond denk ik wel kijken. Lijkt me wel vermakelijk

avatar van paramount

paramount

Fantastische acteur is het toch die Rob Schneider. Helemaal geweldig. 4*.

avatar van Thomas83

Thomas83

Leuke komedie.

De humor is erg flauw en soms ook wat vreemd vind ik, en het is niet erg hoogstaand allemaal, maar als je een beetje in een lollige bui bent kun je best van deze film genieten.

Rob Scheider doet het leuk als Deuce Bigalow.

Leuke niet aan de hand komedie.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Dit was wel een leuke film zeg, leuk dat hij met allerlei verschillende typetjes uitgaat die allemaal hun eigen probleem hebben, vooral die scène in het honkbalstadion is erg grappig. Bovendien omzeilde de film zelfs wat clichès. *4.

avatar van metaledje

metaledje

inderdaad gewoon een leuke film om naar te kijken, niet te overdreven humor, iedereen zit maar te lullen dat de humor in deze film slap is, dan moet je toch even zeggen welke film kwa humor meer te genieten is, want die ben ik bijna niet tegen gekomen, overdreven humor is pas slap.. 3.5*

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

lowhusky schreef:

nee

dan zeggen we "hoer" (of "whore" in engels)

het woord "gigolo" is alleen voor mannen

De titel is dus een beetje vreemd gekozen, Gigolo of Man-Whore, niet Male Gigolo.

Nouja, verder over de film zelf, er zitten een aantal leuke stukken in maar over het algemeen irriteer ik me vreselijk aan Deuce.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Goeie film

Ik lachte me vaak heel suf echt geniaal

****

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Oke ik weet nu wat Gigolo betekend maar wat betekende het woord GigoHo ook alweer..!!

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Die vrouw met de ziekte van tourette is zo grappig. Moest huilen van het lachen!

avatar van kiriyama

kiriyama

Bagger eerste klas, wat een schijtfilm!!!!!

avatar van ChemicalxNoise

ChemicalxNoise

Tof !

4,0

avatar van illogical

illogical

Ik vond em echt heel grappig!!

4****.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Leuke film waar je van de humor van Schneider moet houden.

Platte en simpele humor waar je geen verhaallijn in moet gaan zoeken.

Toch heb ik me goed vermaakt.

avatar van ellentjah

ellentjah

Grappige film Maar vond Rob Schneider nog beter in de Hot Chick

avatar van Doom

Doom

Deuce Bigalow: Male Gigolo bevat toch duidelijk de humor zoals we in American Pie ook zien. Zet er een onuitstaanbare Rob Schneider bij en je hebt een draak van een film die slechts op een paar momenten grappig kan zijn.