Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Mike Mitchell
Met onder meer: Rob Schneider, William Forsythe en Eddie Griffin
Releasedatum: 25 mei 2000
Plot Deuce Bigalow: Male Gigolo
"He charges $10 but he’s willing to negotiate."
Deuce Bigalow is een aquarium-schoonmaker die door een gigolo gevraagd wordt om op z'n vissen te passen als hij weg is. Als hij per ongeluk het huis vernielt, is hij gedwongen om zelf als gigolo aan het werk te gaan om aan geld te komen voor een reparatie.
Deuce Bigalow
Elaine Fowler
Fluisa
Ruth
Jordy
Ik geloof dat ik 1 of 2 keer heb moeten lachen bij deze film. Het is heel, heel erg flauw allemaal. Liefhebbers van Adam Sandler zullen dit misschien nog leuk vinden, en er zit een leuke Matrix-persiflage in, maar verder kun je deze film beter vermijden. 2 sterren.
StuF
Kicken film joh! Maar je moet wel ff de moeite nemen om je in te leven in de situatie waarin Rob zich verkeerd.
azreal
Zeer amusant. Ik kan inderdaad niet zeggen dat ik continu in een deuk lag, maar vond hem toch wel grappig.
BS
Erg komische film.Zeker goed voor een leuke avond gewoon verstand op nul en lachen om onderbroeken-humor.Moest erg lachen.4 sterren.
Sjan
Ik zag m net voor de 2e keer en had een 3 staan. Die stem heb ik verlaagd naar 2* omdat ik echt geen een keer echt moest lachen bij de hele film. Er zitten een paar leuke scenes in die wel om te glimlachen zijn, maar hij is nooit echt grappig. Heeel erg flauw en niet goed uitgevoerd.
raregek
Ik heb bepaald niet op de grond gelegen van het lachen. Wanneer je een film maakt met zo'n prutverhaaltje, zorg er dan in ieder geval voor dat er wat te lachen valt. Helaas blijft het bij standaard onderbroekenlol. 1,5*
Tonyvdb
ichi
Ik had er al wel eens van gehoord, maar dacht dat het bout was. Gisteren toch maar even gekeken. Vanaf het begin toch wel goed voor een paar flinke lachsalvo's. Ach ja, peop en pies grappen doen het bij mij altijd wel goed. 3*
EmDee
dat weet je toch op voorhand als je een film gaat bekijken met die volstrekt ongrappige shithead van een Rob Schneider
Maar deze film is idd van een bedroevend niveau.
movie-freak
De leukste comedy allertijden. Heb af en toe gehuild van het lachen. Cijfer: 10!!!
Chrizzlle
Erg leuke film!
De eerste keer dat het aquarium kapot ging. Toen hij op het rek van Antoine, workouts wilde gaan doen. En eraf wilde- en er uiteindelijk vanaf viel- was zoooooooo grappig. Wel een beetje saai, voorspelbaar einde...
Cheiz
Flauw, saai, voorspelbaar en zo kan ik nog wel een tijdje door gaan. Rob Sneider, evenals acteurs als Martin Lawence, valt bij een heel gering publiek in de smaak, dit is ook typisch zo´n film die je leuk vind, of totaal niet. Voor mij geld het laatste.
Chainsaw
In een hele melige bui, misschien met wat alcohol achter de kiezen, is dit nog best te doen, maar nuchter zou ik niet beginnen aan dit product. De meest puberale en niveauloze humor komt voorbij en het is allemaal te flauw en banaal voor woorden. Maar zoals gezegd, in de juiste bui is een glimlach nog wel verzekerd.
Héle kleine 2,5 sterren. Het moet je humor maar net zijn.
Mischa
Dit waag ik te betwijfelen. Goed, het zijn zeker geen kassa-magneten als bijv. Jim Carrey of Will Smith, maar wij zouden deze jokers hier in Holland niet eens kénnen als hun populariteit zo bescheiden zou zijn als jij hier beweert.
Wat deze film betreft; mwoah.
donnie B.
amsterdam is in trek bij de amerikaanse filmmarkt, want na Oceans Twelve wordt nu deze zomer het vervolg op Deuce Bigalow opgenomen in onze hoofdstad!
donnie B.
in het vervolg Deuce Bigalow: Europian Gigalow rolletjes voor BNN-presentatrice Hanna Verboom, Jeroen Krabbe en Chantal Janzen.
Quentin
Marc Felperlaan gaat het vervolg doen ......misschien de zoveelste overstap van een Nederlandse cameraman naar Hollywood?
Paco Delavega
Werkt Marc Felperlaan onder het pseudoniem Mike Bigelow aan het vervolg?
Grootste gedeelte van de cast bestaat uit Nederlanders las ik eveneens op imdb.....bijna een nederlandse film:)
De casting van de nieuwe film
cornelis
Werkt Marc Felperlaan onder het pseudoniem Mike Bigelow aan het vervolg?
Marc Felperlaan is cameraman, en draait die film. Mike Bigelow is voor zover ik weet een pseudoniem van Schneider zelf. Jean vd Velde (Lek, All Stars) was gevraagd te regisseren, maar werd uiteindelijk associate producer oid.
Paco Delavega
Aha ok thnx, ik zie nu dat ik verder had moeten kijken dan mijn neus langs is
J.Bell
Ik kon hier absoluut wel om lachen, lekker fout allemaal,
Ik geef deze ***
IcU
De beste film van Rob tot nu toe. Leuke humor. Verder niets bijzonders...

Deuce Bigalow: European Gigolo
2005

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

The Gods Must Be Crazy

The Longest Yard
Komedie / Actie, 2005

I Now Pronounce You Chuck & Larry
Komedie / Romantiek, 2007
visaquariumgigolocarnavalhuiscallboy vakantiemale prostitutionprostitutieillegal prostitutionescort