• 9.374.006 stemmen

Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Mike Mitchell

Met onder meer: Rob Schneider, William Forsythe en Eddie Griffin

Releasedatum: 25 mei 2000

Plot Deuce Bigalow: Male Gigolo

"He charges $10 but he’s willing to negotiate."

Deuce Bigalow is een aquarium-schoonmaker die door een gigolo gevraagd wordt om op z'n vissen te passen als hij weg is. Als hij per ongeluk het huis vernielt, is hij gedwongen om zelf als gigolo aan het werk te gaan om aan geld te komen voor een reparatie.

Deuce Bigalow

Det. Chuck Fowler

Tiberius Jefferson "T.J." Hicks

Antoine Laconte

avatar van Jordy

Jordy

Ik geloof dat ik 1 of 2 keer heb moeten lachen bij deze film. Het is heel, heel erg flauw allemaal. Liefhebbers van Adam Sandler zullen dit misschien nog leuk vinden, en er zit een leuke Matrix-persiflage in, maar verder kun je deze film beter vermijden. 2 sterren.

avatar van StuF

StuF

Kicken film joh! Maar je moet wel ff de moeite nemen om je in te leven in de situatie waarin Rob zich verkeerd.

avatar van azreal

azreal

Zeer amusant. Ik kan inderdaad niet zeggen dat ik continu in een deuk lag, maar vond hem toch wel grappig.

avatar van BS

BS

Erg komische film.Zeker goed voor een leuke avond gewoon verstand op nul en lachen om onderbroeken-humor.Moest erg lachen.4 sterren.

avatar van Sjan

Sjan

Ik zag m net voor de 2e keer en had een 3 staan. Die stem heb ik verlaagd naar 2* omdat ik echt geen een keer echt moest lachen bij de hele film. Er zitten een paar leuke scenes in die wel om te glimlachen zijn, maar hij is nooit echt grappig. Heeel erg flauw en niet goed uitgevoerd.

avatar van (verwijderd)

(verwijderd)

wel

avatar van raregek

raregek

Ik heb bepaald niet op de grond gelegen van het lachen. Wanneer je een film maakt met zo'n prutverhaaltje, zorg er dan in ieder geval voor dat er wat te lachen valt. Helaas blijft het bij standaard onderbroekenlol. 1,5*

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

raregek schreef:

dat weet je toch op voorhand als je een film gaat bekijken met die volstrekt ongrappige shithead van een Rob Schneider

avatar van ichi

ichi

Ik had er al wel eens van gehoord, maar dacht dat het bout was. Gisteren toch maar even gekeken. Vanaf het begin toch wel goed voor een paar flinke lachsalvo's. Ach ja, peop en pies grappen doen het bij mij altijd wel goed. 3*

avatar van EmDee

EmDee

Tonyvdb schreef:

Nou, in It's a mans world en ook in Saturday Night Live vind ik m toch zeker wel komisch.

Maar deze film is idd van een bedroevend niveau.

avatar van movie-freak

movie-freak

De leukste comedy allertijden. Heb af en toe gehuild van het lachen. Cijfer: 10!!!

avatar van mr.Frielink

mr.Frielink

jammer dat we maar tot de 5 gaan...

avatar van Hemdale

Hemdale

Inderdaad een hele leuke film!

avatar van Chrizzlle

Chrizzlle

Erg leuke film!
De eerste keer dat het aquarium kapot ging. Toen hij op het rek van Antoine, workouts wilde gaan doen. En eraf wilde- en er uiteindelijk vanaf viel- was zoooooooo grappig. Wel een beetje saai, voorspelbaar einde...

avatar van Justice4All

Justice4All

En nu wachten op Deel 2.

avatar van SSeagal

SSeagal

De beste van Rob, leuke film. ***

avatar van Cheiz

Cheiz

Flauw, saai, voorspelbaar en zo kan ik nog wel een tijdje door gaan. Rob Sneider, evenals acteurs als Martin Lawence, valt bij een heel gering publiek in de smaak, dit is ook typisch zo´n film die je leuk vind, of totaal niet. Voor mij geld het laatste.

avatar van SSeagal

SSeagal

mr.Frielink schreef:

jammer dat we maar tot de 5 gaan...

Je kan ook overdrijven zeg!!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

In een hele melige bui, misschien met wat alcohol achter de kiezen, is dit nog best te doen, maar nuchter zou ik niet beginnen aan dit product. De meest puberale en niveauloze humor komt voorbij en het is allemaal te flauw en banaal voor woorden. Maar zoals gezegd, in de juiste bui is een glimlach nog wel verzekerd.

Héle kleine 2,5 sterren. Het moet je humor maar net zijn.

avatar van Mischa

Mischa

Cheiz schreef:

Dit waag ik te betwijfelen. Goed, het zijn zeker geen kassa-magneten als bijv. Jim Carrey of Will Smith, maar wij zouden deze jokers hier in Holland niet eens kénnen als hun populariteit zo bescheiden zou zijn als jij hier beweert.

Wat deze film betreft; mwoah.

avatar van donnie B.

donnie B.

amsterdam is in trek bij de amerikaanse filmmarkt, want na Oceans Twelve wordt nu deze zomer het vervolg op Deuce Bigalow opgenomen in onze hoofdstad!

avatar van donnie B.

donnie B.

in het vervolg Deuce Bigalow: Europian Gigalow rolletjes voor BNN-presentatrice Hanna Verboom, Jeroen Krabbe en Chantal Janzen.

avatar van Quentin

Quentin

Marc Felperlaan gaat het vervolg doen ......misschien de zoveelste overstap van een Nederlandse cameraman naar Hollywood?

avatar van Paco Delavega

Paco Delavega

Werkt Marc Felperlaan onder het pseudoniem Mike Bigelow aan het vervolg?

Grootste gedeelte van de cast bestaat uit Nederlanders las ik eveneens op imdb.....bijna een nederlandse film:)

De casting van de nieuwe film

avatar van cornelis

cornelis

Paco Delavega schreef:

Werkt Marc Felperlaan onder het pseudoniem Mike Bigelow aan het vervolg?

Marc Felperlaan is cameraman, en draait die film. Mike Bigelow is voor zover ik weet een pseudoniem van Schneider zelf. Jean vd Velde (Lek, All Stars) was gevraagd te regisseren, maar werd uiteindelijk associate producer oid.

avatar van Paco Delavega

Paco Delavega

Aha ok thnx, ik zie nu dat ik verder had moeten kijken dan mijn neus langs is

avatar van cornelis

cornelis

Schande!

avatar van J.Bell

J.Bell

Ik kon hier absoluut wel om lachen, lekker fout allemaal,

Ik geef deze ***

avatar van IcU

IcU

De beste film van Rob tot nu toe. Leuke humor. Verder niets bijzonders...

avatar van mikoz

mikoz

Enige aaridge film van Rob Schneider.