• 9.374.065 stemmen

Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Mike Mitchell

Met onder meer: Rob Schneider, William Forsythe en Eddie Griffin

Releasedatum: 25 mei 2000

Plot Deuce Bigalow: Male Gigolo

"He charges $10 but he’s willing to negotiate."

Deuce Bigalow is een aquarium-schoonmaker die door een gigolo gevraagd wordt om op z'n vissen te passen als hij weg is. Als hij per ongeluk het huis vernielt, is hij gedwongen om zelf als gigolo aan het werk te gaan om aan geld te komen voor een reparatie.

Deuce Bigalow

Det. Chuck Fowler

Tiberius Jefferson "T.J." Hicks

Antoine Laconte

avatar van Mars18

Mars18

Gister gekeken in de bus terug van veendam naar rotterdam. Erg leuke film vond ik het, met genoeg humor 4

avatar van Lola3

Lola3

Het begon veelbelovend en komisch met 'het oppassen van de vissen' maar toen de film naar de kern van de zaak ging , het worden van de gigolo, ging het steeds bergaf. Enkele komische zaken zoals die geestesgestoorde, vloekende gek, maar ook dingen waarvan ik een reden wil bedenken waarom ze dat erbij geplaatst hebben neem nu die belachelijke 'matrix'-momenten op het einde, echt om van weg te lopen.:NHierdoor werd de toch wel redelijk volwassen komedie echt wel infantiel. De acteerprestaties mochten er wel zijn van Rob Schneider, maar de grootste irritante vent in die film was die politieagent die constant er tussen kwam zagen over zijn kleine pik. Jammer, maar een...

1,5

avatar van M.ike

M.ike

Ik vond deze film zo grappig , heb constant dubbel gelegen.Daarom heb ik het 2e deel ook op dvd gekocht maar die was zo slecht ! jammer .. 3*

avatar van Tun-89

Tun-89

ik heb me zeer vermaakt met deze film, hou wel van Rob Schneider. verveelde geen moment, ook Eddie Griffin was erg grappig. leuk verhaaltje ook. jammer dat deel 2 niet veel aan is. 3.5 voor deze want hij was echt heel grappig.

avatar van mikeh

mikeh

je moet de humor hebben of je hebt hem niet.

ik vond hem wel goed!

3,5 ster

avatar van Sven Vermant

Sven Vermant

Ik vond er niet veel aan. Maar weinig grappen die me konden bekoren. Gaandeweg de film werd het steeds minder interessant.

2* en dan ben ik nog gul.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Vond een aardige grappige film aan het begin.Maar naar het einde toe werd die slechter en slechter. Zeker het einde. 2 sterren

avatar van Wassup !

Wassup !

Begint heel grappig deze film, maar zoals meerdere gebruikers zeggen gaat het bergaf met de humor en soms word het zelfs saai. Aanrader NEEN !!! 1.5/5 .

avatar van veron35

veron35

Wassup ! schreef:

1.5/5 is volgens mij 2*.

avatar van Silvio Dante

Silvio Dante

Heel, heel flauwe humor. Maar oh zo amusant!

3.0* (Dat gemiddelde ligt hier echt veel te laag)

avatar van 1991

1991

Leuk! aardig geacteerd. Leuk als je lichte filmt wilt zien. 3*

avatar van sangha

sangha

ik heb nog wel gelachen bij deze film, maar echt goed was hij niet. beetje platte humor, maarja dat kun je ook wel verwachten met zo'n titel.

gewoon leuk voor een keertje, niks meer, niks minder.

avatar van xenne

xenne

vaak flauwe humor, maar heb er mij toch mee vermaakt. kan je idd beetje vergelijken met Adam Sandler filmpje, die vind ik ook nooit echt slecht, deze minstens een 2½

avatar van Kevin13

Kevin13

nog een mooie komedie, vooral die matrix moves vond ik zo over the top

ook die vrouw met die woudeuitbarstingen, waren echt zo grappig

3.5

avatar van thedudesons

thedudesons

leuke film, echt een gave film. heb flink zitten lachen om rob schneider.....

3,5

avatar van *kelly*

*kelly*

Vond deze film echt wel lachen!

De typische humor waarvoor ik te vinden val!!

Rob Schneider laat hier echt wel het beste van zichzelf zien en dat is de moeite waard!

Kijk ik zeker nog eens een keertje opnieuw!

---->4,5*

avatar van onbekend!

onbekend!

Ik heb me echt dood gelachen om deze film !!

Ik heb hem gisteren op dvd gekocht

top-film--

4,5 **** yeaah!!

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

zalige film, heb genoten van deze film, Rob Schneider is een goede acteur, vond alleen die agent heel vervelend maar voor de rest een zeer vermakelijke film

avatar van NightWolf

NightWolf

Komedie is niet echt mijn genre film en heb er al veel betere gezien als deze. Beetje een flauw verhaal, weinig originaliteit en flauwe grappen.

Voor de glimlach die ze toch op mijn gezicht konden toveren af en toe: 2*

avatar van The Oceanic Six

Ik snap heel goed dat mensen deze film met een 0,5 tot 2* kunnen beoordelen, maar ik doe dat niet.

Ik heb gewoon gelachen met deze film. Verstand op 0 en lachen om de stompzinnige humor. Rob Schneider is dan ook de ideale man voor zon film. Je houdt ervan of je haat het denk ik dan...

Verwacht je niet te veel, dan krijg je een prima wegkijker.

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

het is moeilijk om goede grappen te bedenken die naderant als je de film bekijkt ook nog goed zijn, een groot voorbeeld waar dat vrij vaakt bij mislukt is reclame. daarom haalt hij ook net niet het komedie gemiddelde 3.5(voor mij toch)

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Goeie film, grappige momenten maar vind toch deel 2 net iets beter

avatar van film_kaza

film_kaza

Typische VS komedie. Leuk verhaal, heel flauwe maar kan er erg om lachen en Rob Schneider was de perfecte acteur voor deze rol. Niet speciaal, maar vermaak me er prima mee.

3,5

avatar van Michou

Michou

Erg leuke film! Heel grappig, net als deel 2. Maar ik geef hem ook 3,5*.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Jammer, ik had er meer van verwacht. Rob Schneider deed zijn rol wel aardig acteren, het verhaal ziet er op het eerste gezicht aardig uit maar uiteindelijk viel de uitvoering me erg mee, soms was de film wat saai en had ik echt zin om een andere film te gaan kijken, uiteindelijk heb ik hem afgekeken en het was nou ook weer niet echt een regelrechte ramp of voor mij een flop 100 deelnemer. Schneider zorgt voor een paar goede en leuke scenes maar daar vind ik alles mee gezegd.

avatar van J. Courbois

J. Courbois

Wat een nare film was dit zeg... Zulke slappe humor! Slecht zeg ik!

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Hij viel me nog wel mee, best grappig in zijn ultieme flauwheid.

avatar van Zinema

Nogal clichématige en platvloerse komedie met vaak flauwe grappen. Niet geheel slecht, maar absoluut niet goed. Wel goed voor af en toe een glimlach. Het maatje van Sandler scoorde echter wel enorm (op DVD) met deze film. Er kwam een tenekrommend slecht vervolg wat je maar beter kunt overslaan. Daarmee vergeleken is dit een topper.

avatar van Aapje81

Aapje81

Af en toe best hard kunnen lachen maar alles bijelkaar is het natuurlijk erg flauw. Maar toch een onderhoudend anderhalf uur

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Grappige film, maar alle grappen zijn wel erg flauw. Je moet er wel in de stemming voor zijn.