Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Jason Statham, Ben Foster en Donald Sutherland
Releasedatum: 17 maart 2011
Bekijk via Videoland
Plot The Mechanic
"Someone has to fix the problems."
Arthur Bishop (Jason Statham) is de beste elitemoordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten koelbloedig uit, zonder sporen achter te laten. Als zijn leermeester en vriend Harry (Donald Sutherland) wordt vermoord, besluit hij zijn leven te veranderen. Zijn missie wordt gecompliceerd als Harry’s zoon Steve (Ben Foster) hem benadert met het verzoek de kneepjes van het vak te leren.
Arthur Bishop
Burke
Lara's Guard
Vaughn
Eddie_Edje
prima film! Ben altijd wel onder de indruk van films van Jason Statham.
Heb me dan ook geen minuut verveelt.
Goede,doorlopende actiefilm.
tottenham89
Wat een ongelooflijke bagger! Zwaar B-niveau. Jammer van Statham dat hij nooit meer het niveau haalt van Lock Stock en Snatch. Snel vergeten deze rotzooi.

Jagged Edge
Ouderwetse aktie film Jason en Ben Samen goed duo leuk snel van Bronson ook goed meer 70 , feel to it ik heb lekker avondje gehad
u.alreadyknow
Echt een film voor Statham. Heb deze in de bioscoop gezien, heerlijk. Actie actie actie.
Ik vond het toch wel zielig toen de oude man in de rolstoel dood moest
Sommige scenes vond ik ongeloofwaardig en wat over the top, maar dat vond ik helemaal niet vervelend. Statham is ook niet bepaald vervelend om naar te kijken
Ik herinner me nog dat ik aan het einde dacht van huh is het nu al afgelopen!?
parcivalis
Hahaha
ze zouden wel een goeie mechanic kunnen gebruiken.
Minstens 5x boom in beeld
DiDa
KillahHillah
Je hebt een verkeerde versie gepindakaasd man. Workprint of zo. Ik heb de momenten nagekeken, zitten er in mijn versie niet in.
LOL ik zou net zeggen, in mijn versie waren ook geen microfoons zichtbaar in beeld en dat was in de workprint versie wel zo. Dus diegene die daar over gaan miepen is gewoon een lampenkap. Dan nu de film; tja, verstand op nul en kijken maar. Het verhaal is flinterdun, voorspelbaar en niet origineel, maar het kijkt allemaal wel lekker weg. Een 2.5*
Jawaddedadde
Maar flauw.
Vond er eigenlijk niet zo veel aan. Slappe actie, slordig verhaal, nee, dit was het niet. Goed om een keertje te zien en meteen snel te vergeten, wat kennelijk ook gewoon het geval is aangezien ik 'm slechts een paar dagen geleden gezien heb en nu al grotendeels vergeten ben.
Niet veel soeps dus.
weberanja
Ik heb de film ook gezien, en wat mij mateloos irriteerde waren de microfoons boven in de film,
de film zelf is wel aardig maar ik vind het geen topper.
Thorak
Dan had je het origineel en niet een gedownloade workprint moeten kijken, dan had je daar geen last van gehad!
jipt
Lekkere Statham knallert. De regisseur maakt ook Expendables 2, ben benieuwd. 3,5* voor deze
otherfool
Regisseur West heeft misschien wel mijn favoriete pulp/actie-film op z'n conto staan (het lichtelijk briljante Con Air (1997) natuurlijk), maar dit doorsnee werkje met Statham kan mijn goedkeuring niet verdragen. Er gebeurt hoegenaamd niets wat niet al in 1001 andere films is getoond, de karakters doen er niet toe en echt sterke actie-scenes heb ik ook niet gezien. Met de ogen dicht gemaakt lopende band werkje waar Statham toch wel een beetje een handje naar heeft de afgelopen jaren.
1,5*.
KingJ
Aardige actiefilm, keek lekker weg...
Wel erg grappig dat mensen serieus klagen over microfoons omdat ze de verkeerde versie hebben gepindakaasd......
braake16
Ik heb hem gisteren samen met mijn vrouw bekeken, fantastische akties en een leuk verhaal! Echter...........er kwam meerdere keren plotseling vanuit het niets microfoons vanaf de set het beeld in (duidelijk zichtbaar boven in het beeld!!!!!!) Wat een domper, weg effect, weg spanning, blijkt toch allemaal gespeeld te zijn op een filmset!
Ga nu voordat je een film uitbrengt hem alsjeblieft even checken op dit soort oenige fouten! Kleine moeite en sla je ook geen flater!!!!
Murphyus
Again, mic's zaten er bij mij ook niet in. Voor de rest een moddervette film.
johanm3
Heerlijke aktie film van Jason. Precies zoals ik ze graag zie. Verhaal boeit voldoende en de actie scenes zijn lekker vlot en hard.
diffaroff
de film zelf is wel aardig maar ik vind het geen topper.
1. Vet plaatje van Sawyer
2. Gelukkig heb ik de microfoons niet gezien maar dat is wel heel erg slecht hahaha
3. Ik deel over de film dezelfde mening.. vond hem eigenlijk ook wel aardig.. 3,5*
bladerunner63
Ben Foster valt ook volledig door de mand ....pure rotzooi fast forward and done !
Rouleerder
Goede actie, matig acteerwerk, Jason zorgt voor een nog redelijke film.
Inderdaad zeeer voorspelbaar..
Leuk om een keertje te kijken, niet moeilijk over doen

Mechanic: Resurrection
2016

'The Mechanic' met Jason Statham binnenkort te zien op HBO Max: 'Meer van dit soort films, aub'

Law Abiding Citizen
Drama / Thriller, 2009