Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Jason Statham, Ben Foster en Donald Sutherland
Releasedatum: 17 maart 2011
Bekijk via Videoland
Plot The Mechanic
"Someone has to fix the problems."
Arthur Bishop (Jason Statham) is de beste elitemoordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten koelbloedig uit, zonder sporen achter te laten. Als zijn leermeester en vriend Harry (Donald Sutherland) wordt vermoord, besluit hij zijn leven te veranderen. Zijn missie wordt gecompliceerd als Harry’s zoon Steve (Ben Foster) hem benadert met het verzoek de kneepjes van het vak te leren.
Arthur Bishop
Lara's Guard
Vaughn
Leland Palmer
10-StepKill
Hmm, eentje om in de gaten te houden. De cast is iig veelbelovend naar mijn mening. Statham speelt alleen iets te vaak in slechte sequels, zoals Transporter 2 en 3. Hopelijk wordt dit een lekkere remake.
dwid
Release date in Amerika is pas 15 December, dus eventjes geduld nog....
Lijkt me wel een toppertje dit !
Jason S. rules...
dwid
Zie net dat de release-date is verlaat tot 28 januari 2011
In rusland gaat deze film nog eerder in premiere, nl. 13 januari 2011 !
eltorro
Film lijkt me wel leuk.
Jason Statham doet het altijd wel goed in actie films, en Ben Foster heeft me nog nooit teleurgesteld. Poster van de film doet me een beetje denken aan de film The Bank Job.
schram101
Officiele trailer.
Eerste officiële trailer van The Mechanic - Video op FilmTotaal
Ben Foster vind ik een geweldige acteur, één van de beste van het moment. Samen met Statham in één film kan het dus bijna niet fout gaan!
eppo349
Of het helemaal de verhaallijn volgt van de gelijknamige film met Charles Bronson betwijfel ik, maar gezien de trailer wordt het wel een stoer filmke.
movie acteurs
Zo denk ik ook. Maar vooral de stijl uit het origineel zal hier zeer anders zijn.
De GeuS
Aan de eerste trailer te zien heeft dit zeer weinig te maken met het originele 'The Mechanic'; vlak, snel en bombastisch zoals we dat van Statham gewend zijn...
movie acteurs
Dat is aan de trailer te zien zeer duidelijk. De actie lijkt echt totaal niet op het origineel.
Kricky
hier kijk zeker naar uit. Hopelijk speelt hij weer sterk zoals in The Bank job.
Red band trailer The Mechanic - Video op FilmTotaal
Zeer interessant. Deze hou ik in de gaten.
Travolta_Jackson
Hmm wie weet. Statham, actie, Simon West. Tijd om een vrije zondagmiddag in te plannen.
balosa
het origineel is een van mijn favorieten van Charles Bronson dus ik hoop niet dat deze remake hetzelfde eindigt want dan weet ik al precies hoe het zit...
ralfsjam
Ten eerste! slechte poster...
En ten tweede was dit een echte Statham film. eentje die goed tussen andere Statham film's past. Een prof die zijn geld kan verdienen met snelle schietpartijen en actiescenes! Kortom een doorsnee actie film die lekker weg kijkt maar niets nieuws wil brengen...
doorsneetje 3**
Dat hij nu op 3.80 staat na 10 stemmen snap ik, maar na dat de fan's hem hebben gezien en het gewone publiek gaat kijken zal de waardering dalen. niet te min toch best te doen.
eppo349
Weinig te maken met de Charles Bronson film (gelukkig). Wat over blijft is een goede, voorspelbare, snelle, geweldadige actiefilm. Gerne topper!
Mythikal
Geweldige actiefilm die lekker wegkijkt! Geen saaie momenten en zo de blijft de vaart er goed in. Alleen het einde was wel voorspelbaar.
romy10.8
Een leuke actiefilm.
Met spectaculaire actie scènes.
Het eind is zeer verrassend en slim bedacht. ik had gedacht dat hij dood zou gaan bij het tankstation, maar hij ontsnapte toch. nooit verwacht dat hij het eigenlijk allemaal al door had en hem terug pakt door de auto waar hij twee jaar aan gewerkt had op te blazen.
eppo349
Goede rollen ook: de koele Statham tegenover de opgefokte Foster.
vluchtheuvel
Een goede actie film, waarvan het plot mij zeer bekend voorkomt, Charles Bronson speelde ook in zo'n film waarvan het eind zeer veel lijkt op deze, dus deze film heeft er wel wat mee te maken Eppo349
Desalniettemin, heb ik zeer genoten van deze film.
Dus een toppertje en het kijken meer dan waard.
movieonly
Net gezien , leuke film.
Einde duurt vijf minuten te lang.
Goede special effects en op de laatst vijf minuten na een goed verhaal.

Mechanic: Resurrection
2016

'The Mechanic' met Jason Statham binnenkort te zien op HBO Max: 'Meer van dit soort films, aub'

Law Abiding Citizen
Drama / Thriller, 2009