• 9.378.789 stemmen

The Killer inside Me (2010)

Misdaad / Drama | 109 minuten

• CineMember Bekijk via CineMember
  • CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot The Killer inside Me

"Nobody Sees It Coming"

Hulpsheriff Lou Ford (Casey Affleck) wordt in het rustige Central City beschouwd als een goede man. Hij leidt een onopvallend leven in dit stadje in het westen van Texas, maar zijn ontmoeting met het mooie hoertje Joyce Lakeland (Jessica Alba) zal daar voorgoed verandering in brengen. Hij moet haar voor een ander overtuigen om de stad te verlaten, maar het bezoek pakt heel anders uit en brengt het slechtste in Lou naar boven. Zijn vriendin Amy (Kate Hudson) weet echter nog van niets.

Amy Stanton

Joe Rothman

Johnnie Pappas

avatar van Zinema

Sterk misdaad-drama.

Met dank aan een uitstekende cast incluis Affleck. Het verhaal kent een aardig Noir-randje en zit erg goed in elkaar. Vooral vanwege scherpzinnige dialogen blijkt een en ander niet altijd hapklaar maar des te interessanter. Het overdreven einde doet wat afbreuk, doch over de gehele rit genomen is dit een sterke met sfeer overladen film.

Het expliciet in beeld gebrachte geweld is bediscussieerbaar. Al zal juist dit extra kijkers over de streep trekken. Tevens is de soundtrack meer dan in orde en geeft het extra body aan het psychotische plot.

Zeer goed.

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Spannende film, de tijd waarin het zich afspeelt en dan in het zuiden van de VS vind ik altijd wel lekker. De erotische scenes zijn ook echt wel erotisch, dat geldt voor de geweld scenes ook. Snap de kritiek erop niet goed, als je geweld laat zien doe het dan goed.

Uitstekend spel, behalve dan Casey Affleck. Jammer.

Ik lees hier dat wel meer mensen moeite hebben met Casey Affleck. Dat lijzige stemmetje, ik erger me er dood aan.

TragieStar.*

Een film die ik zeker graag wil zien Ben er super benieuwd naar, en vooral naar de geweldige Jessica Alba en Kate Hudson samen. Kan niet wachten.

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Erg spannende film met goede acteer prestaties, al irriteert de stem van affleck wel, maar dat is persoonlijk.

Ik vond alleen het geweld te expliciet in beeld gebracht, en het eind van de film was ronduit belachelijk heo ze dat konden laten gebeuren, en de chi was ook niet al te best.

Ik zou hem 4 sterren geven maar door het eind gaat er 1 ster vanaf.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Eindelijk weer die mooie cover .

avatar van eddyeddy

eddyeddy

Verrassende film in alle opzichten, vanuit een zekere ingetogenheid uitbarsten in een razernij die schrikbarend is en mij op een gegeven moment wel even deed slikken...

avatar van Knisper

Knisper

Naomi Watts schreef:

Eindelijk weer die mooie cover .

Ik vind die andere stijlvoller eigenlijk.

TragieStar.*

Ik vind deze niet eens mooi, die andere was idd veel beter..

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

TragieStar.* schreef:

Ik vind deze niet eens mooi, die andere was idd veel beter..

avatar van Franklin1975

Franklin1975

Jessica Alba in bh klinkt al veelbelovend, tenzij dat het enige pluspunt van de film blijkt te zijn....

avatar van planet_of_death

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

TragieStar.* schreef:

Hoezo +1 ?

Ik sluit me ook bij die uitspraak aan dat die andere poster beter was.

TragieStar.*

Oke, nou dat vind ik fijn om te horen

avatar van Lunith

Lunith

Ik was ook nieuwsgierig geworden door de reviews. Maar ik vond Casey Affleck vreselijk! Zijn stem - ook al persoonlijk - irriteerde me zo mateloos dat ik niet kon wachten tot er iets ergs met hem zou gebeuren. Ook vond ik de seksscènes met Affleck smakeloos, maar ja; dat is ook weer persoonlijk. De film hobbelde voort en er gebeurde weinig. Ik vond Koteas erg goed en zelfs Kate Hudson was te pruimen naast Affleck en dat zegt wat.

Het geweld was schokkend, maar dat was dan ook het enige wat eruit sprong. Ik heb de film afgekeken, maar vond hem dodelijk saai. Een tegenvaller. 1 ster voor de moeite en de rol van Koteas.

avatar van Fortune

Fortune

Andere poster please

avatar van TimZor

TimZor

Die vorige poster was inderdaad veel beter dat is toch ook de poster die je in de bios ziet hangen in NL in ieder geval wel waar ik geweest ben waarom dan nu deze hier ?

avatar van Zinema

Ook een leuke poster.

avatar van TimZor

TimZor

Ook beter dan bovenstaande deze kon ik nog niet thnx

avatar van decicco

decicco

Bovenstaande poster is echt lelijk

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

De vorige poster was gewoon een zwart vlak met halverwege een scénefoto erop geplakt. Dat die toevallig in de NL bioscopen hangt geloof ik graag, maar we plaatsen de US poster bij deze film (1e productieland). Dit is de uiteindelijke theatrical poster (en verreweg de mooiste wat mij betreft). What the hell is wrong with you people!?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Deze poster is echt schitterend Sfeervol!

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

''Some kill for love, some kill for money, but some needs no motive''

Ik verwacht dat Casey Affleck na Assasination of Jesse James & Gone Baby Gone nu een serieuze kans maakt op een Oscar.

avatar van theetje67

theetje67

Ik vond het een goeie film .erotisch,romantisch, heftig ,en hard tot het bittere eind voor mij 4 sterren

avatar van rep_robert

Ik vind dit eigenlijk een lelijke poster, maarja. Ziet er erg amateuristisch uit. Die andere ben ik alweer vergeten overigens.

avatar van Number23

Number23

Pfff wat een film!! Heb hem maandag gezien en weet nog niet wat ik ervan moet denken, maar ga een poging doen.

Zeer aparte film in leuke omgeving en tijd. Casey Affleck moet de film dragen en doet dat met wisselvallig resultaat, al vraag ik me af welke acteur deze rol ook op die aparte manier had kunnen spelen.

Extra aandacht voor de leuke rollen van Bill Pullman en vooral Elias Koteas, die samen verantwoordelijk zijn voor een half punt in mijn eindbeoordeling. De andere 2 zijn voor Casey(jah toch beetje credit), Jessica(rol met risico), de sfeer en de dialogen.

Slechte punten: geloofwaardigheid, het einde, Kate Hudson(ik kan haar maar niet goed vinden, ookal doet ze haar uiterste best) en het(onnodig harde?) geweld.

avatar van Number23

Number23

Sommige scenes blijven wel hangen en komen opeens weer terug in me hoofd bijv als ik naar de plee moet op t werk ofzo. En dit is niet negatief

avatar van garlic senior

garlic senior

Deze poster heeft meer sfeer dan de gemiddelde filmposter als je het mij vraagt. Ook de witte letters passen er goed bij en geven de poster een ietwat mysterieuze uitstraling die mij wel aanspreekt.

avatar van starbright boy

Hoop onzin opgeruimd.

avatar van chevy93

chevy93

De zoveelste film die al ruim 200 keer is bekeken, voordat hij hier in de bioscoop komt. Dit moeten ze zelf toch ook wel in de gaten hebben?