Genre: Misdaad / Drama
Bekijk via CineMember
Bekijk via CANAL+
Plot The Killer inside Me
"Nobody Sees It Coming"
Hulpsheriff Lou Ford (Casey Affleck) wordt in het rustige Central City beschouwd als een goede man. Hij leidt een onopvallend leven in dit stadje in het westen van Texas, maar zijn ontmoeting met het mooie hoertje Joyce Lakeland (Jessica Alba) zal daar voorgoed verandering in brengen. Hij moet haar voor een ander overtuigen om de stad te verlaten, maar het bezoek pakt heel anders uit en brengt het slechtste in Lou naar boven. Zijn vriendin Amy (Kate Hudson) weet echter nog van niets.
Lou Ford
Joe Rothman
Johnnie Pappas
Bum
Sterk misdaad-drama.
Met dank aan een uitstekende cast incluis Affleck. Het verhaal kent een aardig Noir-randje en zit erg goed in elkaar. Vooral vanwege scherpzinnige dialogen blijkt een en ander niet altijd hapklaar maar des te interessanter. Het overdreven einde doet wat afbreuk, doch over de gehele rit genomen is dit een sterke met sfeer overladen film.
Het expliciet in beeld gebrachte geweld is bediscussieerbaar. Al zal juist dit extra kijkers over de streep trekken. Tevens is de soundtrack meer dan in orde en geeft het extra body aan het psychotische plot.
Zeer goed.
Leo1954
- 2073 berichten
Spannende film, de tijd waarin het zich afspeelt en dan in het zuiden van de VS vind ik altijd wel lekker. De erotische scenes zijn ook echt wel erotisch, dat geldt voor de geweld scenes ook. Snap de kritiek erop niet goed, als je geweld laat zien doe het dan goed.
Uitstekend spel, behalve dan Casey Affleck. Jammer.
Ik lees hier dat wel meer mensen moeite hebben met Casey Affleck. Dat lijzige stemmetje, ik erger me er dood aan.
TragieStar.*
Een film die ik zeker graag wil zien
Ben er super benieuwd naar, en vooral naar de geweldige Jessica Alba en Kate Hudson samen. Kan niet wachten.
Ricochan38
Erg spannende film met goede acteer prestaties, al irriteert de stem van affleck wel, maar dat is persoonlijk.
Ik vond alleen het geweld te expliciet in beeld gebracht, en het eind van de film was ronduit belachelijk heo ze dat konden laten gebeuren, en de chi was ook niet al te best.
Ik zou hem 4 sterren geven maar door het eind gaat er 1 ster vanaf.
eddyeddy
Verrassende film in alle opzichten, vanuit een zekere ingetogenheid uitbarsten in een razernij die schrikbarend is en mij op een gegeven moment wel even deed slikken...
Knisper
Eindelijk weer die mooie cover
TragieStar.*
Ik vind deze niet eens mooi, die andere was idd veel beter..
Filmkriebel
Ik vind deze niet eens mooi, die andere was idd veel beter..
Franklin1975
Jessica Alba in bh klinkt al veelbelovend, tenzij dat het enige pluspunt van de film blijkt te zijn....
Filmkriebel
Ik sluit me ook bij die uitspraak aan dat die andere poster beter was.
Lunith
Ik was ook nieuwsgierig geworden door de reviews. Maar ik vond Casey Affleck vreselijk! Zijn stem - ook al persoonlijk - irriteerde me zo mateloos dat ik niet kon wachten tot er iets ergs met hem zou gebeuren. Ook vond ik de seksscènes met Affleck smakeloos, maar ja; dat is ook weer persoonlijk. De film hobbelde voort en er gebeurde weinig. Ik vond Koteas erg goed en zelfs Kate Hudson was te pruimen naast Affleck en dat zegt wat.
Het geweld was schokkend, maar dat was dan ook het enige wat eruit sprong. Ik heb de film afgekeken, maar vond hem dodelijk saai. Een tegenvaller. 1 ster voor de moeite en de rol van Koteas.
TimZor
Die vorige poster was inderdaad veel beter dat is toch ook de poster die je in de bios ziet hangen in NL in ieder geval wel waar ik geweest ben waarom dan nu deze hier ?
Leland Palmer
De vorige poster was gewoon een zwart vlak met halverwege een scénefoto erop geplakt. Dat die toevallig in de NL bioscopen hangt geloof ik graag, maar we plaatsen de US poster bij deze film (1e productieland). Dit is de uiteindelijke theatrical poster (en verreweg de mooiste wat mij betreft). What the hell is wrong with you people!?
Al DeNiro
''Some kill for love, some kill for money, but some needs no motive''
Ik verwacht dat Casey Affleck na Assasination of Jesse James & Gone Baby Gone nu een serieuze kans maakt op een Oscar.
theetje67
Ik vond het een goeie film .erotisch,romantisch, heftig ,en hard tot het bittere eind voor mij 4 sterren
Ik vind dit eigenlijk een lelijke poster, maarja. Ziet er erg amateuristisch uit. Die andere ben ik alweer vergeten overigens.
Number23
Pfff wat een film!! Heb hem maandag gezien en weet nog niet wat ik ervan moet denken, maar ga een poging doen.
Zeer aparte film in leuke omgeving en tijd. Casey Affleck moet de film dragen en doet dat met wisselvallig resultaat, al vraag ik me af welke acteur deze rol ook op die aparte manier had kunnen spelen.
Extra aandacht voor de leuke rollen van Bill Pullman en vooral Elias Koteas, die samen verantwoordelijk zijn voor een half punt in mijn eindbeoordeling. De andere 2 zijn voor Casey(jah toch beetje credit), Jessica(rol met risico), de sfeer en de dialogen.
Slechte punten: geloofwaardigheid, het einde, Kate Hudson(ik kan haar maar niet goed vinden, ookal doet ze haar uiterste best) en het(onnodig harde?) geweld.
Number23
Sommige scenes blijven wel hangen en komen opeens weer terug in me hoofd bijv als ik naar de plee moet op t werk ofzo. En dit is niet negatief
garlic senior
Deze poster heeft meer sfeer dan de gemiddelde filmposter als je het mij vraagt. Ook de witte letters passen er goed bij en geven de poster een ietwat mysterieuze uitstraling die mij wel aanspreekt.
chevy93
De zoveelste film die al ruim 200 keer is bekeken, voordat hij hier in de bioscoop komt. Dit moeten ze zelf toch ook wel in de gaten hebben?

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Blue Velvet