Genre: Misdaad / Drama
Bekijk via CineMember
Bekijk via CANAL+
Plot The Killer inside Me
"Nobody Sees It Coming"
Hulpsheriff Lou Ford (Casey Affleck) wordt in het rustige Central City beschouwd als een goede man. Hij leidt een onopvallend leven in dit stadje in het westen van Texas, maar zijn ontmoeting met het mooie hoertje Joyce Lakeland (Jessica Alba) zal daar voorgoed verandering in brengen. Hij moet haar voor een ander overtuigen om de stad te verlaten, maar het bezoek pakt heel anders uit en brengt het slechtste in Lou naar boven. Zijn vriendin Amy (Kate Hudson) weet echter nog van niets.
Lou Ford
Joe Rothman
Johnnie Pappas
Bum
Hankieh
Op dumpert.nl staat een filmpje hier over.
www.dumpert.nl - Jessica Alba krijgt billenkoek
Vraag me af hoe goed deze film word.
TheRisingSun
Geen film waar je de dames Alba en Hudson snel in verwacht!
Ben daarom wel benieuwd naar hoe zij zich in dit soort films weten te presenteren.
De (erg lange) trailer maakt me trouwens ook wel nieuwsgierig naar de film!
kArIzMa_Movie
. is dat een trailer, je ziet de hele film al.
"Zo hoeft u die kutfilm ook niet meer te zien" staat er bij als commentaar trouwens.
Filmkriebel
Uit de pers :
Nieuwe film Winterbottom schokt Berlinale
De Engelse regisseur Michael Winterbottom, die op de Berlinale van 2003 voor 'In This World' de Gouden Beer kreeg, werd met zijn nieuwe film 'The Killer Inside Me' op boegeroep onthaald. De thriller is een van de laatste films in de lopende competitie.
In deze ruwe thriller wordt het verhaal geschetst van een psychopathische moordenaar. Winterbottom schokt de toeschouwers met ontaarde gewelddadige taferelen.
Minutenlang brutaal geweld
Zo wordt minutenlang van dichtbij getoond hoe een vrouw brutaal in elkaar wordt geslagen en vermoord. De manier waarop wekt de funeste indruk dat hij genoegen schept in bloederige sequenties.
De regisseur zei in Berlijn over zijn film: "Ik vind het een spannend verhaal. Het laat me nadenken over welke vormen van menselijk gedrag er zijn". Over het geweld vulde hij aan: "Vele boeken of films geven geweld onderhoudend weer. Hier choqueert het geweld. Ik wil afstotend geweld op afstotende wijze tonen". (belga/mvdb)
Jaxxx
Haha, in de trailer zie je alles al en die billenkoekscene is een beetje ongeloofwaardig. Het blijft wel een genot om naar Jessica Alba te kijken. Maar het publiek moet nu niet overdrijven met het boe-geroep, uiteindelijk valt het reuzemee.
DwarreI
Wil de eerste stemmer zijn waardering eventueel toelichten?
Zero
natuurlijk... het grootste probleem waren voor mij de zeer matig uitgewerkte personages, hun motivatie wordt nergens duidelijk en als kijker kreeg ik er absoluut geen binding mee. de hoofdrolspeler lijkt aanvankelijk op geld uit te zijn, maar ontpopt zich later in de film als psychopaat - een wending die in een enkele bijzin met een vage referentie naar zijn moeilijke jeugd wordt verklaard. er gebeurt heel veel en er zijn heel wat belangrijke personages, maar wat ze precies willen - geen idee. de film duurt eigenlijk ook te lang, en is esthetisch ook niks bijzonders.
ik heb 'm bij de berlinale gezien en een deel van 't publiek onthaalde 'm inderdaad op boegeroep.
schram101
De film trok me persoonlijk al niet, maar na het zien van de trailer wordt dat alleen maar minder. Casey Affleck kon mij totaal niet bekoren in Gone Baby Gone, en zijn zeikerige stem doet mij in deze 2 minuten trailer al irriteren.
Kortom, hier ga ik niet aan beginnen.
ghostman
Ah , het is maar waar je op let . Wat is Jessica Alba toch een fotogenieke / filmgenieke vrouw . In het echt vind ik haar niet zo bijzonder . Michael Winterbottom is m’n held en wat een soundtrack !!!
Xx_se7en_xX
Ik vind de poster niet zo mooi. Vind het er een beetje goedkoop uitzien. Lijkt echt op zo'n jaren tachtig B-film of zo.
moontje1980
Vandaar dat er voor Nederland een veel mooiere poster is...
Meneer Bungel
Dan heb ik liever de 'lelijke' poster...
tboezem
Als ik het zo lees doet het verhaal me een beetje aan Dexter denken. Op het oog ook een simpele medewerker van de politie, maar stiekem een sociopaat en moordenaar.
Ben zeer benieuwd of deze film ook zo goed is.
WanderingStar
@ Filmkriebel..
Pfff .. als ik dat lees, dan hoef ik gelijk de film helemaal al niet meer te zien!!
yeyo
Ach ja, Henry: Portrait of a Serial Killer zal ook wel wat boe-geroep hebben moeten ondergaan op de première. Het is alleszins treffend wat Winterbottom erover te zeggen heeft. Films als Saw en Hostel gebruiken ziekelijk geweld puur als entertainment en geen haan die er om kraait. Maar van zodra een film een realistische weergave van een psychopaat probeert te schetsen, ontstaat er een controverse rond.
Ik ben benieuwd!
Leland Palmer
Totaal niet schokkend, deze Killer Inside Me. Er zitten best een paar brute scénes in, maar hier had ik veel meer van verwacht. Film is voor de rest best wel aardig.
Affleck is prima bezig, Alba redelijk - alleen Hudson vond ik nogal misplaatst. Met de sfeer, muziek en fotografie zit het (grotendeels) wel goed, vond alleen de momenten dat Affleck o.a. Alba en Hudson even een lekker pak slaag gaf matig geschoten. Veel off-screen, nergens expliciet in beeld gebracht; voor de rest zie je Alba ineens met zo'n dik hoofd (zo snel gaat dat niet) en er valt ook helemaal geen naakt te zien, op een blote reet na. Wat dat betreft toch aardig braaf allemaal, en dat had ik niet verwacht na bepaalde commentaren.
Helaas blijven de personages wat te vlak, waardoor het me allemaal ook maar weinig deed. Het verhaaltje zelf kwam soms ook nogal wat vaag en rommelig over.
Filmkriebel
@ Filmkriebel..
Bang van een beetje geweld?
Harmjan geeft aan dat het nog best meevalt. In de pers durven ze nogal vaak van een mug een olifant maken. Die wil ik asap bekijken.
Le Edzel
14 Oktober pas in de bios? In Antwerpen draaide deze gisteren al..
yeyo
Ik heb de blu-ray op play.com al in pre-order (komt uit op 27/09) staan, want in Leuven speelt hij natuurlijk weer niet..
Le Edzel
Misschien toevallig een gecutte versie?
Leland Palmer
Misschien toevallig een gecutte versie?
Raffael77
Zeer matige film dat een hoog tv gehalte heeft.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Blue Velvet