• 9.375.326 stemmen

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Julie Anne Robinson

Met onder meer: Miley Cyrus, Greg Kinnear en Liam Hemsworth

Plot The Last Song

"A story about family, first love, second chances and the moment in life that lead you back home."

Het leven van de 17-jarige Veronica 'Ronnie' Miller wordt ondersteboven gekeerd als haar ouders gaan scheiden. Haar vader verhuisde van New York naar Tybee Island. Veronica is woedend, maar haar moeder vindt het na drie jaar welletjes geweest en vindt dat ze de zomer maar met haar vader moet doorbrengen. Ze hebben bijna niets gemeen, behalve hun liefde voor muziek.

avatar van Metalfist

Metalfist

Hannah Montana sequel?

benthe

Weet ik niet. Weet wel dat het geschreven is met de bedoeling dat Miley Cyrus het ging spelen. Dus eigenlijk voor haar geschreven!

avatar van *Joly*

*Joly*

Even voor de duidelijkheid, deze film heeft niks te maken met 'Hannah Montana'.

benthe

Dan ben ik er wel benieuwd naar. Hopelijk is ie iets meer volwassen en minder Disney

YouTube - The Last Song Trailer

Deze link gevonden voor de geintresseerde, met veel geschreeuw en herie!

avatar van titia

titia

Film is gebaseerd op boek van Nicholas Sparks, die ook The Notebook, A Walk to Remember en Message in a Bottle heeft geschreven. Nou heb ik alleen MiaB gezien...maar die was best aardig

avatar van Luisa

Luisa

Als deze film net zo mooi is,

Als The Notebook en A walk to Remember,

Dan moet dit wel een mooie film zijn.

maar dat is mijn mening

avatar van eefke123

eefke123

Net de trailer gezien, ik denk dat deze film beter zal zijn dan Hannah montana film. ik ben benieuwd en ga hem zeker kijken als hij uit komt !

Naomi Watts

Hier de official video van de titelsong van de film, natuurlijk performed door Miley Cyrus herself. The girl is becoming a woman . Wat een heerlijke stem en snik heeft die meid toch. In de clip zit ook weer wat nieuwe footage van de film.

Het boek heb ik inmiddels binnen dus die ga ik even binnen een paar weken verslinden zodat ik half april klaar ben voor de film. Ik heb er zin in, mijn grootste verwachting van 2010.

avatar van AHWA

AHWA

Critici zijn niet enthousiast over de rol van Cyrus. Niet dat dat onverwacht is natuurlijk.

Naomi Watts

Heerlijk understatement AHWA . Miley is compleet neergesabeld, en zoals je zegt, was dat te verwachten. Nuance is ook ver te zoeken. Al heeft die shitload totaal geen effect op mijn verwachtingen van haar performance.

"As shamelessly manipulative as any Nicholas Sparks production, The Last Song is done no favors by its miscast and overmatched star, Miley Cyrus."

Naomi Watts

Nieuwe poster is wel een vooruitgang.

Naomi Watts

3.3/1774 votes . Moet duidelijk eens wat gesweeped worden in die IMDb user database.

avatar van ExToR

ExToR

heb van amerikaanse vrienden gehoord dat het een redelijke film was, waarbij menig kind/jongvolwassen(?) een traantje moest wegpinken... om eerlijk te zijn zal me dat verbazen, maar verwacht hem morgen of overmorgen gezien te hebben. zal dan mijn eigen mening kunnen geven...

ben benieuwd

Naomi Watts

Na één week heeft de film al $29,462,321 opgebracht, en dan draait hij alleen nog maar in de VS. The Last Song had een production budget van $20,000,000 en aangezien hij nog vele weken draait en ook buite nde VS gaat draaien doet The Last Song het behoorlijk goed.

Naomi Watts

Het boek inmiddels al een week uitgelezen. Werkelijk prachtig boek, aandoenlijk, vertederend en hartverscheurend. En dat de schrijver zelf het script onder handen heeft genomen worden mijn al aanwezige hoge verwachtingen nog hoger.

Ik heb er zin in, nog een weekje .

Naomi Watts

Erg fijn dat je biggest expectation of 2010, een week voor de release wordt uitgesteld en met het bericht dat ie ook nog wel eens niet i nde bios kunnen draaien. Ronduit belachelijk dit.

avatar van Marpher

Marpher

aai deze krijgt laag op imdb.....

Naomi Watts

Daar zal ik me niet zoveel van aantrekken, Miles heeft een behoorlijk grote hatebase.

Threeohthree

Vreemd zie dat hij hier vanaf 31 maart al 'officieel' draait maar zie dat hij pas morgen bij cineworld in primiere gaat.

in Nederland draait hij al vanaf 15 april en dan toch nog maar 5 stemmen.

Naomi Watts

Hij draait nog niet in Nederland hoor (al was 15 april wel de releasedatum). Waar zie jij dan dat ie deze week in premiere gaat bij CineWorld? De stemmen bestaan voornamelijk uit mensen die hem of in de states hebben gezien of die slechte camversie. Die 0,5* riekt naar een Miles hater.

Threeohthree

Cineworld Cinemas: Cineworld Cinemas: The Last Song at Dublin: watch movie trailer and book film tickets online

Ik had het verkeerd begrepen, ik vroeg aan mijn baas wanneer deze kwam waarop hij antwoorde vandaag. Dus we hebben hem wel binnen gekregen maar de officiele primiere is dus pas 30 april.

Naomi Watts

Je werkt bij Cineworld? (in Beverwijk of in Ierland?). Een beetej confused door de link. Als je in Beverwijk werkt, kan je dan bevestigen dat ie 30 april gaat draaien? Kijk hier enorm naar uit en draait bijna nergens voor zover ik kan vinden. Dan hoef ik niet speciaal naar de overkant voor namelijk .

avatar van Seifer

Seifer

Naomi Watts schreef:

huh waarom zou je een actrice haten?

Naomi Watts schreef:

Ierland. Vandaar de link . Maar ik kan het wel voor je uitzoeken morgen op het werk.

Naomi Watts

Graag . Anders even een weekendje abroad plannen.

Threeohthree

Vreemd hoor. Bij Cineworld is gewoon een algemene releasedatum besloten voor deze film. Dus zou ervan uitgaan dat hij dan ook in Nederland zou moeten draaien omdat hij officieel de 15de uit zou komen. Nu heb ik contact gehad met één van de managers maar hij kon mij niet met zekerheid zeggen of ze deze film uberhaupt binnenkort op het witte doek vertonen. In de UK weet ik 100% zeker dat hij op 30 april in de bioscoop verschijnt. Vreemd maar helaas dus nog geen duidelijkheid hierover

Naomi Watts

Heel vreemd inderdaad, de BeNeLux slaat hem compleet over lijkt wel. Want als ze The Last Song hadden ingekocht had ie gelijk gedraait de vijftiende volgens mij. Bioscopen hier schijnen hem niet ingekocht hebben en Touchstone geeft ze in juni nog een kans. Erg vreemd.. Bedankt voor de moeite.

avatar van Just_xMe

Just_xMe

Ik woon nu een jaar in Amerika en heb het boek gelezen (wat trouwens geweldig was). En de film is hier alweer uit de bioscoop, heb geen tijd gehad om hem te zien (hij komt binnenkort alweer op DVD uit). Maar vele vrienden van me vonden dit wel een geweldige film.

En wat trouwens ook interessant is, is dat het script eerst is geschreven en daarna het boek. Omdat Miley Cyrus graag in een Nicholas Sparks film wilde spelen en zei goeie vrienden zijn. Normaal gesproken is het altijd eerst het boek en dan de film, nu eens iets anders. Hoop de film snel te zien!