Genre: Romantiek / Komedie
Releasedatum: 11 februari 2010
Vanaf 13 februari op Netflix
Bekijk via Prime Video
Plot Valentine's Day
"A Love Story. More or Less."
Verschillende verhalen worden verteld ten tijde van Valentijnsdag. De personen zijn allen afkomstig uit Los Angeles en kampen één voor één met liefdesproblemen. De druk die Valentijnsdag op hun uitoefent, blijkt voor de één gunstig, voor de ander nadelig. Onder de personen vallen een marineofficier (Julia Roberts) die voor haar geliefde een vlucht neemt van Irak naar Los Angeles, een homoseksuele man (Bradley Cooper) die verliefd is op een footballspeler (Eric Dane) die niet uit durft te komen voor zijn geaardheid, een bloemist (Ashton Kutcher) die na een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin (Jessica Alba) ontdekt dat hij verliefd is op een andere vrouw (Jennifer Garner), een getrouwde man (Patrick Dempsey) die een affaire heeft met deze andere vrouw, een oudere vrouw (Shirley MacLaine) die aan haar man (Hector Elizondo) toegeeft dat ze in het verleden een minnaar heeft gehad, een assistente (Anne Hathaway) van 's werelds grootste talentenjager die verliefd wordt op een collega (Topher Grace), een publicist (Jessica Biel) die geen date kan vinden en een tiener (Emma Roberts) die overweegt om voor het eerst naar bed te gaan met haar vriend (Carter Jenkins).
Captain Kate Hazeltine
Grace Smart
Kara Monahan
Edgar Paddington
Morley Clarkson
Was toch redelijk opvallend, ze hadden het er nota bene over in de film.
Elineloves
Dat is bij mij dan niet blijven hangen sinds 3,5 [permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 13:05 uur.
Binnenkort maar weer eens herzien dan. Zonder dat ik alleen maar naar de mooie mannen kijk.
Veruca
De film was niet geweldig, maar ik ben zo dol op Ashton Kutcher.
(hij speelde in Dude, Where's My Car? ook al het vriendje van Jennifer Garner, besef ik net..)
Leland Palmer
Dikke meevaller. Vond dit erg vermakelijk. De aanwezigheid van de (vele) bekende sterren pakt goed uit en de meeste acteurs/actrices zijn prima op hun plaats.
Ashton Kutcher is bijv. zo'n acteur die ik prima vond spelen - mag hem eigenlijk altijd wel graag zien in films. Leuke acteur. Voor de rest is het wat voorspelbaar, clichématig en niet bijzonder allemaal, maar het kijkt wel lekker weg.
Oké, de film kent ook echt van die momenten waarop ik dacht van;
en het is ook wel eens totaal ongrappig, maar vaak wist een scéne daarop het wel weer goed te maken.
taborano
Niet zo leuk als Love Actually, maar toch wel een zeer vermakelijke film.
We hebben nu Kerst, Sinterklaas (Alles is liefde), en Valentijnsdag op deze manier verfilmd, welke volgt?
Ik vond ze alle 3 het aanzien zeker waard.
maxo922
Oude/nieuwe-jaars avond mist nog, maar geen zorgen, ik las dat daar ook al een film over komt, volgens mij een vervolg op Valentines day.
igotcrabsatcarls
Ik vond hem leuker dan ik verwacht had maar ik vond het ook weer niet de leukste en beste film die ik ooit gezien heb.
2.5
Let me see it
btje een tegenvaller!..kan me er ook weinig meer van herrinneren..enige puntje wat ik wel origineel vond was: dat de 2 hunks homo bleken te zijn heb leukere romcoms gezien met mindere acteurs!!
erpunited
Ik vond hem wel aardig. Heel voorspellend dat wel. De film keek lekker weg. Ik had ook veel van de film verwacht met zon cast. Ik vond ze niet allemaal even geweldig acteren. Maar al met al een leuke film om een keer te kijken
Elineloves
Hmm.. really? What's next, thanksgiving? The easter bunny?
Captain Pervert
Waardeloze film natuurlijk.
Teveel plotjes met een nieuwe dimensie in oppervlakkigheid en voorspelbaarheid.
Toch onmogelijk echt te haten omdat je om je oren geslagen wordt met een ontelbaar aantal happy ends dat je glazuur barst en je ruiten eruit springen.
De film is dan ook een soort suikerspin: veel zoetigheid maar eigenlijk niet meer dan drie suikerklontjes.
2,5 ster
Hoogepunt(je) van de film is natuurlijk: "Kneel for you queen, Nzunga!!"
Tiepie
Vrij standaard verhaal, alweer, helaas...er zou wat meer opnieuw uitgevonden moeten worden in de filmwereld. Het is iets teveel hetzelfde, het terugvallen op oude concepten. Toch is deze film wel leuk om te zien, desondanks de overvloedige cliche's!
Op een luie vrijdagavond goed kijkvoer! (het liefst rond valentijnsdag natuurlijk)
Tiepie
Hmm.. really? What's next, thanksgiving? The easter bunny?
Nee 'the day after valentine's day; where everything went wrong...'
Waku
Ondanks zeer voorspelbaar verloop toch prettige romantische komedie om naar te kijken. Al moet gezegd worden dat met zo'n gigantische verzameling bekende namen uit zeer succesvolle tv series en speelfilms de film ook bijna niet kan floppen.
2 uur lang zwijmelen met een komische ondertoon.
Aan het eind vallen alle stukjes zowaar samen.
Voor een ontspannende feel good 2 uurtjes zit je goed bij deze"Valentine's Day"...
3*/3.5*
- 1931 stemmen
Onverwachts leuk (al ben ik hier een van de weinigen in).
Vind het leuker dan True Romance (ook qua cast), en de film is ook veel meer richting de grappen gericht dan de meeste romcom's, en dat doet het altijd wel goed voor mij. De velen verhaallijntjes zorgen dat het niet verveelt, de 2 uur vlogen om.
Geweldige cast verders. Alleen Taylor Swift stoorde weleens (alhoewel dat ook het character kan liggen), maar dat is maar een klein spatje op de verder vermakelijke feel-good-film.
+ 0,5* voor Anne Hathaway, dat Russische accent
+ 0,5* voor Jamie Foxx, toen hij boks wou geven
Elineloves
Kijk nou, dát willen we lezen!
Leuk DonOswaldo, al ben ik het niet met je eens betreft Anne Hathaway.
- 1931 stemmen
Leuk DonOswaldo, al ben ik het niet met je eens betreft Anne Hathaway.
Helemaal niet erg, ik vond het wel grappig dat accentje. Ik heb wel iets met die Russische accentjes merk ik, vond het in Orphan ook al zo geweldig.
Elineloves
Nou, heb jij weer een nieuwe fetish ontdekt!
Fijn dat er toch nog mensen zijn die een beetje ''chill'' deze film kijken, en niet zó kritisch naar dingen op zoek gaan om de film maar zo diep mogelijk de grond in te trappen.
Onverwachts leuk (al ben ik hier een van de weinigen in).
+ 0,5* voor Anne Hathaway, dat Russische accent

+ 0,5* voor Jamie Foxx, toen hij boks wou geven
Erg kritisch ben je ook niet merk ik als ik zon 80 keer een 5* status in jouw statistieken zie.
Deze film kan je best leuk vinden, maar 5*? 5* lijkt mij voor perfectie bedoeld.
- 1931 stemmen
Fetish is misschien wat overdreven, maar inderdaad een fijne verrassing
. Ben het helemaal met je eens verders, van menig mensen gehoord hoe 'slecht' deze film wel niet is. Toch maar lekker gekeken met wat chips en een drankje en een goede vriend erbij zonder ook maar enige gedachtenstroom en dan kan je volop van zoiets genieten (als je er voor open staat)
@Ajax&Litmanen1: mijn stemgedrag ligt sowieso nogal hoog, daarbij ben ik niet zo van een film moet perfect zijn, meer hoe ik me vermaakt heb. Als ik dit op kwaliteit puur moest gaan beoordelen valt me stem natuurlijk veel lager uit, maar ik heb me gewoon volop vermaakt (en verlagen kan altijd nog).
Elineloves
Mja, sommige users geven een film ook een 5* als die film voor een heerlijke avond heeft gezorgd, of als de film na een flinke tijd nog steeds vers in je geheugen zit en je blij wordt als je er aan denkt.
Heb ik bij The A-Team, Ajax&Litmanen1
Al haalde die nog net geen 5.. want ik vind een 5 persoonlijk ook de titel perfectie waard.
Ik bedoelde het overigens niet negatief hoor om je af te kraken. Maar ik ben zelf altijd kritisch en deel niet snel 4,5* uit, laat staan 5*. Ik heb er geloof ik 10 of 11. Waarbij ik denk dat er een paar na herziening misschien die status wel weer verliezen gaan.
Als ik een film 3,5* geef heb ik me er ook heel goed mee vermaakt. Met 4* was het zelfs al een echte topper. De rest gaat naar absoluut geniale films.
Maar dat terzijde
- 1931 stemmen
Bij mij is 4* vaak net bovengemiddeld en 3* eigenlijk al richting de slechte kant. Ieder z'n stemgedrag zullen we maar zeggen?
skullcandygirl94
leuke film, was soms even nadenken van..he? hoe zat dat dan? omdat er weinig uitleg is. maar ik zou mijn geld er niet aan besteden

Angrod_Pallanén
Leuke, frisse film.
Het is geen 'Love Actually', maar de verhaallijntjes zijn simpel en apart. Er is geen koppel waar je niet voor juicht en de gehele film is het heerlijk om al die bekende gezichten te zien. Heerlijk.
3,5
skipy05
Mooie film met goed verhaal. Er spelen paar heel goede bekende acteur in mee waardoor de film wel beter is.
stitch
leuke film... ging hem in eerste instantie kijken vanwege taylor lautner.. maar die bleek er maar 2 scenes ofzo in te zitte en dan ook nog ordi doen met taylor swift.. niet echt mijn vriendin.. maar goed verder alsnog genoten van die film
TragieStar.*
Leuke film, verder wel genoten, en Taylor Lautner zat er maar weinig in, dus waarom dan 5* ?

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

The Notebook
Drama / Romantiek, 2004