Genre: Romantiek / Komedie
Releasedatum: 11 februari 2010
Vanaf 13 februari op Netflix
Bekijk via Prime Video
Plot Valentine's Day
"A Love Story. More or Less."
Verschillende verhalen worden verteld ten tijde van Valentijnsdag. De personen zijn allen afkomstig uit Los Angeles en kampen één voor één met liefdesproblemen. De druk die Valentijnsdag op hun uitoefent, blijkt voor de één gunstig, voor de ander nadelig. Onder de personen vallen een marineofficier (Julia Roberts) die voor haar geliefde een vlucht neemt van Irak naar Los Angeles, een homoseksuele man (Bradley Cooper) die verliefd is op een footballspeler (Eric Dane) die niet uit durft te komen voor zijn geaardheid, een bloemist (Ashton Kutcher) die na een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin (Jessica Alba) ontdekt dat hij verliefd is op een andere vrouw (Jennifer Garner), een getrouwde man (Patrick Dempsey) die een affaire heeft met deze andere vrouw, een oudere vrouw (Shirley MacLaine) die aan haar man (Hector Elizondo) toegeeft dat ze in het verleden een minnaar heeft gehad, een assistente (Anne Hathaway) van 's werelds grootste talentenjager die verliefd wordt op een collega (Topher Grace), een publicist (Jessica Biel) die geen date kan vinden en een tiener (Emma Roberts) die overweegt om voor het eerst naar bed te gaan met haar vriend (Carter Jenkins).
Captain Kate Hazeltine
Kara Monahan
Edgar Paddington
Morley Clarkson
Xen0n
Nou nou, aan die cast zal het zeker niet liggen dacht ik zo! Lijkt me een hele leuke film.
Ben hier heel benieuwd naar.
Katharina
De regisseur moet ook maar eens iets anders gaan proberen. Altijd met zijn zoetsappige romantische sprookjesverhalen.
Alsjeblieft niet zeg! Ik hou van zoetsappige romantische sprookjesverhalen... Laat iedere regisseur z'n ding doen!
Ik kijk iig uit naar deze film, ziet er goed uit! Wat een cast! Hoewel dat wel kan tegenvallen, Love Actually vond ik uiteindelijk ook niets aan.
Kersje26
Deze flim MOET ik zien!! Vooral omdat de meeste acteurs/actrices mijn favoriet zijn
soom
Weer iets zoals He's Just not that into you, aan de trailer te zien, met thema Valentijnsdag.. Hm, ben echt benieuwd wat dit gaat worden.
GastHeer
I feel it in my fingers, i feel it in my toes. Valentine's all around me, come on and let it show
Elineloves
OMG deze film MOET ik zien! Dr McDreamy! Dr McSteamy! Bradley Cooper!
Bring it on, give it to mommy!
Nomak
Laat iedere regisseur z'n ding doen!
Van selectief quoten gesproken.
Je haalt één zin uit mijn bericht zodat totaal onduidelijk wordt wat ik in dat volledige bericht wou aantonen.
Kevin13
Is dit de nieuwe Love Actually maar nu op Valentijns dag?
Lijkt het wel op jah
Lijkt me een erg leuke feel good movie.
Veruca
Dus half Hollywood is weer naar binnen gehaald, ben benieuwd. Ik vond Love Actually heel leuk, maar He Is Just Not That Into You niet....
Ik ga hem zeker kijken, want de heerlijke Ashton Kutcher op groot scherm wil ik niet missen
Daarnaast zijn Dempsey, Cooper en Dane natuurlijk niet al te min!
timburton
TOPHER GRACE
Maar 't lijkt me wel een beetje quasie "Love Actually".
lis001
Ben erg benieuwd naar deze film
Veel bekende acteurs en actrices dus beloofd veel goeds.
Moest inderdaad ook meteen aan Love Actually denken. Denk dat het inderdaad zo'n film weer word
evadege
The next 'Love Actually'?
Yes please! Erg benieuwd of deze net zo leuk is.
benthe
Ben erg benieuwd nu. Goeie cast, maar dat wil niet zeggen dat het een goede film is (verwijst naar bv. He's Just not That into You).
Pecore
En wat is nou precies de rol van Jamie Foxx in deze He's just not that into you deel 2, alleen dan met nog leukere cast?
Pinoy
gelukkig valt goede cast heb grote verwachtingen van zo'n grootse cast met veel goede en oude bekende. en idd de nieuwe Love Actualy.. hopelijk
jamey
De cast klinkt geweldig!!! ik ga hem zeker kijken
hou wel van die feel good romantische films (A):P ben benieuwd !
Lizardking
deze skip ik denk ik maar ben niet zo dol op dat zoete gewauwel... Maar neemt niet weg dat voor de liefhebber hier een topcast staat.
Misschien als mijn vrouw hem wil zien dat ik met een half oogje meekijk (op DVD) Maar denk dat ze deze eerder in de Bioscoop gaat zien met vriendinnen....
miepke
Ladies Night, here we come.
Als ik dan vrij ben tenminste.
Carolaah
Haha dit wordt vast een chicklit! Heerlijk.. Ben benieuwd of het echt een slechte, cliché, enorm flauwe romkom wordt of dat deze zich weet te onderscheiden.. Ergens heb ik het gevoel dat deze er niet echt bovenuit gaat steken.. Maar hij zal vast vermakelijk zijn..
Sowieso leuk die ladies nights.. Ik heb er zin in
nog 2 daagjes.
Katharina
Hij duurt trouwens maar kort (90 minuten) en in die korte tijd worden ontzettend veel verhaallijnen gestopt...ben benieuwd of ze het boeiend kunnen houden.
Carolaah
Nou, gisteren gezien tijdens de ladies night!
Opzich best een vermakelijke film.
Maar als je love actually hier naast legt (wat al snel gebeurd),
dan is deze film misschien toch een beetje jammer..
Af en toe wat lach en 'Ahhhh'-momentjes, maar verder niet bijzonder.
3 sterren.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'