Genre: Romantiek / Komedie
Releasedatum: 11 februari 2010
Vanaf 13 februari op Netflix
Bekijk via Prime Video
Plot Valentine's Day
"A Love Story. More or Less."
Verschillende verhalen worden verteld ten tijde van Valentijnsdag. De personen zijn allen afkomstig uit Los Angeles en kampen één voor één met liefdesproblemen. De druk die Valentijnsdag op hun uitoefent, blijkt voor de één gunstig, voor de ander nadelig. Onder de personen vallen een marineofficier (Julia Roberts) die voor haar geliefde een vlucht neemt van Irak naar Los Angeles, een homoseksuele man (Bradley Cooper) die verliefd is op een footballspeler (Eric Dane) die niet uit durft te komen voor zijn geaardheid, een bloemist (Ashton Kutcher) die na een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin (Jessica Alba) ontdekt dat hij verliefd is op een andere vrouw (Jennifer Garner), een getrouwde man (Patrick Dempsey) die een affaire heeft met deze andere vrouw, een oudere vrouw (Shirley MacLaine) die aan haar man (Hector Elizondo) toegeeft dat ze in het verleden een minnaar heeft gehad, een assistente (Anne Hathaway) van 's werelds grootste talentenjager die verliefd wordt op een collega (Topher Grace), een publicist (Jessica Biel) die geen date kan vinden en een tiener (Emma Roberts) die overweegt om voor het eerst naar bed te gaan met haar vriend (Carter Jenkins).
Captain Kate Hazeltine
Kara Monahan
Edgar Paddington
Morley Clarkson
kobe bryant fan
Gadver, na vijf minuten uitgezet. Valentijn crap.
Je hebt vijf minuten gezien en je stemt?
floorboogerd
leuke film ! je word er spontaan een beetje vrolijk van
ik vind het vooral leuk dat je allemaal verschillende verhaaltjes hebt en niet 1, net zo als de nederlandse film: alles is liefde, maar dan leuker vind ik ! betere acteurs tenminste
t.durden
Nee, je meent het? De film heet ''Valentine's Day'', logisch dat het dan rond valentijnsdag afspeelt.
Ja hij/zij zegt toch ook dat ie dat heel leuk vond? Doe niet zo snugger, joh.
TimZor
ik vindt het romkom genre altijd wel leuk en wat er afgelopen tijd in dat genre is uitgebracht vondt ik over het algemeen minder dan deze heb hier echt van genoten juist ook die hele kleine dingetjes zoals dat de collega van Kutcher maar even ging vissen en standaard een hengel in de bedrijfswagen had liggen
Van mij zeker een dikke 4 hoor
Film Fan
Komt een onofficiële sequel van nl: New Year’s Eve
Mogelijk met Robert De Niro,en Michelle Pfeiffer
Djumbo
Leuke film, goede acteurs, super romantisch, bij tijde komisch ....; maar de film duurt veel te lang....
selientje
Grote teleurstelling, had gehoopt op iets wat op Love Actually leek. Maar dit was niet eens in de goede richting
Toch 3 sterren omdat het zo'n geweldige cast had, en een paar leuke momenten
Seifer
Wel een aardige cast, maar of dat leidt tot succes? Gezien de score hier op MM niet.
Goirle_NL_Bas
Leuke film, er zit bijna geen humor in, maar wel een goed verhaal, en de film kijkt lekker weg.
maxxxie
Heel mooie film! kan hem wel vijf keer bekijken, het verveelt gewoon niet!
blurp194
Suffe film, er gebeurt niets, personages blijven vlak, langdradig. De truc met meerdere verhaallijnen werkt niet. En als trap na nog de bloopers in de aftiteling - dat bevestigt dat de makers echt geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Op een schaal waar iets als Love Actually op 8 komt, mag deze film helemaal niet opgevoerd worden.
Redelijk onderhoudende romcom in de stijl van Love Actually. Helaas wordt het niveau van die film niet gehaald. Vooral omdat het nergens echt romantisch wordt. De vele verhaallijntjes zijn wel aardig en bevatten ook zeker wel een paar grappige momenten, maar dat is het dan wel. Verder een uitgebreide cast met louter bekende namen.
Let ook even op de allerlaatste 'zogenaamde' blooper, waarin Julia Roberts Pretty Woman er nog even bij haalt.
Precies
De goeie cast maakt veel goed. Beetje humor en feel good, maar absoluut geen must see!
Timmy757
Kijkt lekker weg, zeer vermakelijk, gewoon leuk voor tussendoor
3,5*.
sanne12345
Een riem die niet werkt is geen blooper.
Snap niet dat veel mensen 'm mwa vinden en dan toch nog 3-4 sterren geven. Wat geef je dan een leuke film?
martijn011
- 2034 berichten
Een film die teveel hooi op de vork neemt door wel heel veel verschillende verhaallijnen probeert weer te geven.
Waar dat bij andere films wel lukt, is deze 'Valentine's day' juist een voorbeeld hoe het niet moet.
De hoeveelheid personen werkt in het nadeel omdat er bij geen enkele acteur ook maar enige diepgang te vinden is. Het zijn en blijven allemaal hele oppervlakkige, emotieloze personages die volgens mij zelf ook amper weten hoe ze hun rol moeten vervullen.
Klap op de vuurpijl is het personage van Julia Roberts, maar ook Jessica Alba en Bradley Cooper zitten er eigenlijk alleen maar voor de vulling.
Ach, laat ik er maar niet teveel woorden aan vuil maken.
Dit was niet best, daar is alles mee gezegd..
BBarbie
Leuk vermaak. Een film die ook qua gevoel recht doet aan de titel. Van alle sterren vond ik Anne Hathaway er uitspringen, omdat zij iedere scene, waarin ze te zien was, moeiteloos stal. Ik vond haar aanvankelijk zo maar een middelmatige actrice, maar ze wordt steeds beter.
nightbreed
De eerste helft van de film vond ik vreselijk, wat een kleffe boel. Gelukkig maakt de tweede helft nog het één en ander goed, al is het wel behoorlijk cliché en nietszeggend allemaal.
caramelietos
Deze film is echt mooi, je moet wel aandachtig zijn want er zijn verschillende verhaallijnen. Ik vind het super dat je op het einde merkt dat alle die losse verhaallijnen aan elkaar verbonden zijn. Voor diegene die de film nog niet hebben gezien, Enjoy!
Queen-Bee
Leker ontspannend. Maar laat dit soort films liever aan de britten over...
Fran
- 1953 berichten
Eerlijk gezegd kunnen dit soort films eigenlijk nooit stuk bij mij. Ik vind het heerlijk om naar te kijken. Al die romantische verhaaltjes die door elkaar heen geweven zijn. En het liefst nog allemaal met een happy end. Misschien suikerzoet maar af en toe is het gewoon lekker om daar eens voor te gaan zitten.
Dit is een film a la Love Actually alhoewel ik vind dat het de magie van die film niet echt kan halen. Misschien komt dat ook omdat die film zich met kerst afspeelde wat het alles een nog kneuteriger en magischer effect geeft. Deze film doet wel zijn best en is ook zeker fijn om naar te kijken. Hij onderscheidt zich echter niet van de andere films dus echt veel spectaculairs of origineels hoef je niet te verwachten maar leuk is hij zeker.
Dennissssss
Echt een ongelooflijke sterrencast in deze film. Het is ook best een leuke film, alleen er zijn teveel verhaallijnen door elkaar. Net als met Love Actually bouw je nu te weinig band op met de 'hoofdrolspelers' vind ik.
Best wel een leuke romantische komedie met heel veel verschillende verhaaltjes en een zeer uitgebreide sterrencast. De verhaaltjes zijn eigenlijk best allemaal leuk en er zit in deze film ongelooflijk veel vrouwelijk schoon met o.a. Jessica Biel, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Jessica Alba en nog veelmeer. Door de vele verhaaltjes blinkt de film natuurlijk nergens in uit en krijg je ook geen echte klik met de vele verschillende karakters, maar kijkt hij wel ongelooflijk lekker weg.
harm1985
Deze film viel me reuze mee. Vooraf vreesde ik het ergste, gezien het feit dat romantische komedies en een sterrencast niet altijd goed samen gaan, maar de opzet is nog redelijk geslaagd ook. Het lijkt een beetje op Alles is Liefde/Love Actually alleen zijn de verhalen minder met elkaar verweven. Dit heeft zo zijn voordelen, niemand krijgt de kans om echt irritant te worden, maar lang niet alle verhalen zijn even interessant om te volgen, dus als je ergens net lekker inzit, gaan we alweer door.
De meeste acteurs/actrices spelen naar verwachtig, Anne Hathaway was veel beter dan bijvoorbeeld in Alice in Wonderland, maar Jennifer Garner heeft altijd zo'n zielig verongelijkt gezicht, of ze nu lacht of niet. Verder leken er uit alle populaire series wel een of twee actreur mee te spelen. Leuk: de rol van Shirley MacLaine en de cameo van Joe Montegna.
teaso
Romantische komedie, maar dan toch al net iets slechter dan de gemiddelde. In tegenstelling tot veel romantische komedies waar 3/4e van de film wel degelijk de nadruk op komedie ligt, had ik hier niet dit gevoel. De (enorm) sterke cast zorgt ervoor dat deze film nog net 2.5 sterren krijgt. Samen met het kleine kippenvel moment dat ik kreeg toen Julia Roberts de moeder bleek van dat jongetje

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen