• 9.374.631 stemmen

Did You Hear about the Morgans? (2009)

Komedie / Romantiek | 103 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Marc Lawrence

Met onder meer: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker en Sam Elliott

Gesproken taal: Spaans, Russisch, Engels, Oekraïens en Italiaans

Releasedatum: 21 januari 2010

Plot Did You Hear about the Morgans?

"We're not in Manhattan anymore."

In New York City, wordt een ongelukkig getrouwd koppel getuige van een moord. Ze zijn daarom noodgedwongen te verhuizen naar een klein dorpje in de cowboystad Wyoming. Hier moeten ze deel nemen aan een speciaal beschermingsprogramma van de overheid.

Paul Morgan

Adam Feller

Jackie Drake

avatar van stan

stan

Wat was Hugh slecht in deze film! My god ik heb in totaal 2 keer moeten lachen.

En wat ook echt alleen maar grappig was was de opmerking van hugh grant aan het einde van de film.

bah bah bah en hier heb ik 9,50 voor betaald..

avatar van Wilderness

Wilderness

Bij vlagen grappige momenten maar daar houd het dan ook bij op. Hugh Grant begint echt vervelend te worden ondertussen en hij blijft hetzelfde kunstje steeds maar weer herhalen. Kan die man niets anders??

avatar van cordiacovens

cordiacovens

waar zal ik beginnen,

ten eerste een slechte casting van sarah jessica parker dat is net een oud lijk in deze film, ze zal vast heel aardig zijn maar ze brengt het niveau en de uitstraling van de film omlaag..sex and the city doet ze aardig maar films heeft ze nooit kunnen dragen..het enige pluspuntje vind ik dan nog hugh grant die wel weet hoe die dat moet doen en doet dat op zijn eigen leuke engelse klunzige manier weer goed..ook zijn de mensen uit het plaatsje waar ze heen gaan wel grappig..alleen het is nergens orgineel deze film..grant doet waar hij goed in is dat is slim om te weten waar je grens ligt..sjp mag het bij sex and the city houden en daar ook blijven..het verhaal is gewoon te dun plus er is gewoon geen chemie tussen de twee het enige geloofwaardige was dat ze elkaar niet uit konden staan en assistenten in dienst hebben, je kan het ze niet kwalijk nemen maar het pakt gewoon niet goed uit..en zo grappig is grant nou ook weer niet om het tot een succes te maken..geen aanrader dus

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

De film deed me ontzettend denken aan For Richer or Poorer en bleek er zelfs ontzettend op te lijken. Twee onuitstaanbare acteurs in een onuitstaanbare film. Ik vond er helemaal niets origineel aan. Erg standaard, erg voorspelbaar. Dat hoeft niet altijd slecht te zijn, maar in dit geval is er geen verrassing of écht leuk element. Geen enkele keer lekker oprecht gelachen. Er zijn vast mensen die dit leuk vinden (zoals Fatti, die het 5 sterren geeft... have you gone mad?!), maar als fervent filmkijker- en genieter is dit niveau me véél te laag.

avatar van DonLeone

DonLeone

werkelijk 1 vd slechtste film gemaakt in de laatste 10 jaar

avatar van barcelonagek

barcelonagek

Lekker film om te kijken, tuurlijk gaat het niet om het verhaal maar was leuk in elkaar gezet! Daar moeten we het ophouden, alleen het einde had ik meer spektakel verwacht en dat vond ik wel minpunt maar leuke kijkfilm niet te veel van verwachten en je verstand op 0 zetten!

avatar van Guidoww

Guidoww

verrassend dat deze film zo slecht scoort, ik ben er heen gegaan in de bios, en heb me erg vermaakt. vond het een leuke film, vond Hugh Grant erg goed. dus zeker een aanrader deze film!

avatar van seantogood

seantogood

De films was best goed.. Er wordt sterk geacteerd in de film en de script is zeer goed. Hugh Grant Is echt geniaal. Aan het verhaal kon wat beter worden gesleuteld. De moordenaar is echt lachwekkend.

Bepaalde dingen waren saai uitgewerkt maar het acteer werk maakt het goed.

Los daar van een film waarvan je wel steeds moet lachen..

In de BIOS gezien.. Best vermakelijk,

Nog een 3,5*

avatar van Mister Onserious

Mister Onserious

ik zeg een ding bagger sarah jessica parker kan totaal niet acteren en wat is ze lelijk hugh grant nooit goed gevonden altijd saai geweest maar het is ieder geval een van ze betere rollen maar er was hier niet echt veel om te lachen eigenlijk niks was grappig

avatar van DonLeone

DonLeone

Mister Onserious, ik deel je mening volledig, parker is een slechte actrice en hugh grant is nooit grappig

avatar van Mister Onserious

Mister Onserious

en je vergeet een ding parker is toch echt lelijk

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Zwakke film,. het enige wat alles toch tot een aangename kijkervaring maakt is de geweldige droge humor van Grant.

Hij had een paar aardige lines in de film die me tot een lach wisten te brengen.

Deze film had maximaal een 2* gekregen indien ze een andere mannelijke hoofdrol hadden gecast,. maar met Grant.

avatar van queenie

queenie

Leuk om een keer gezien te hebben. Vlotte film die lekker wegkijkt.

avatar van Freckles

Freckles

Mister Onserious schreef:

en je vergeet een ding parker is toch echt lelijk

Wat een domme commentaar

Maar ergens heb je wel gelijk..

avatar van Melvin Udall

Melvin Udall

Weinig onderscheidende film. Wederom vertoond Grant zijn stuntelige karakter (het typerende personage waar hij maar niet vanaf lijkt te komen) maar ipv Roberts of Zellweger nu met Parker als tegenspeelster.

Dat gestuntel werkt meestal prima zolang hij omringd is door overwegend engelse acteurs met dito humor. Echter Parker is gewoon niet grappig waardoor Did you hear about the Morgans beter in het rijtje, Mickey Blue Eyes en Two Weekes notice past dan bijvoorbeeld bij Notting Hill en Love actually.

Jammer dat Grant nooit meer andersoortige rollen speelt/krijgt zoals in Sense and Sensibilty of Extreme Measures.

avatar van sjonnie40

sjonnie40

Je gaat hopelijk niet naar deze film voor een goed verhaal, ik vond het wel aardige film voor dit genre

avatar van wrist

wrist

hmmm twee keer in slaap gevallen tijdens deze film, in de bios.

Nu maar hopen dat niemand last heeft gehad van mijn gesnurk...

avatar van Akkiej

Akkiej

Echt geen aanrader! SJ Parker kan absoluut (!) niet acteren, wat een ergerlijk figuur. Hugh Grant had soms nog leuke opmerkingen, maar daar bleef het ook bij. 2**

avatar van Juneau_

Juneau_

barcelonagek schreef:

Zelfs met verstand op nul zie je alle situaties al van mijlen ver aankomen. In plaats van grappig dan ook vooral ergerlijk.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Beetje irritante film, zoals tante sarah jessica.

En ook nog van dezelfde maker van Two Weeks Notice......nou, die was goed.

Was absoluut afgekeken van "Foor richer, or poorer", die stukken beter was.

Maar, toch uitgekeken.......een kleine 2.

avatar van tal1b

tal1b

dat is niet gek dat de film iritant is.

op de eoa manier is Sarah Jessica Parker sooooooo iritant. trap er nie in, ga niet kijken

avatar van mvdb1982

mvdb1982

Echt heel erg slecht vond ik dit nu ook weer niet. Deze film moet je gewoon met een knipoog bekijken.

Je weet nog voor dat je de film aanzet dat ze weer bij elkaar komen.

avatar van scorepio

scorepio

Had vrije lage verwachtingen van deze film (na al deze negatieve kritieken hier) maar al bij al viel hij best nog mee.

De humor is soms wat ouderwets en de film soms wat langdradig , toch is "Did You Hear about the Morgans? " best het kijken waard.

avatar van Waku

Waku

Did You Hear About the Morgans" heeft een klein probleem, de komedie wil maar niet echt leuk worden.

Ondanks een aantrekkelijke soundtrack en dat het zich afspeelt in een sfeervolle omgeving zorgt de film nauwelijks voor een (glim)lach. Leukste moment is misschien de scene waar Advocaat een lokale beer ontmoet.

Verder weinig vertier. Beste rol wordt neergezet door Sam Elliot als bewakende sherrif van de Morgans.

Vreselijk " Bassie en Adriaan einde" doet de film ook geen goed.

Er lijkt bovendien geen chemie te zitten tussen Parker en Grant.

avatar van DeZjos

DeZjos

Het is dat Hugh Grant een unieke eigen uitstraling en humoristische aanpak heeft. Dat redt de film nog enigszins. Een echte vonk springt er nooit over tussen Parker en Grant.

Elliot zet een geloofwaardige rol neer op zijn eigen manier. Prima bijrol. Steenburgen komt niet geloofwaardig over als "cowgirl" in een achteraf stadje in Wyoming.

Niet de moeite waard om een kaartje voor te kopen bij de bios. Zelfs thuis op de bank is het volgens mij nog een lange zit.

avatar van eppo349

eppo349

Vreselijke film. Slecht verhaal met alleen maar ongeloofwaardige verhaallijntjes. Hugh Grant doet op een erbarmlijke manier z`n kunstje. Jessica Parker ziet er niet uit met haar kromme pootjes. Zelfs de snor van m`n held Sam Elliott is geen porem.

avatar van Sjoppa

Sjoppa

Wat een waardeloze vertoning van Grant en Parker. De film heeft nog geen kleine glimlach tevoorschijn weten te toveren op mijn gezicht.

Grant normaal gesproken grappig vanwege engels accent en lekker droge humor, komt hier niet verder dan geforceerd grappig proberen te zijn. Parker moet het gewoon houden bij Sex and the City ... ben er geen fan van.

avatar van Nasty

Nasty

Tjonge wat een enorme tegevaller .

De film word nergens echt leuk of interessant .

Waste of time .

1,5 *

avatar van domuslucis

domuslucis

Met een boogje er om heen

avatar van RickZ

RickZ

Leuke romcom met A-acteurs over stadsmensen op het platteland, onderhoudend genoeg voor een voldoende.