Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Marc Lawrence
Met onder meer: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker en Sam Elliott
Gesproken taal: Spaans, Russisch, Engels, Oekraïens en Italiaans
Releasedatum: 21 januari 2010
Plot Did You Hear about the Morgans?
"We're not in Manhattan anymore."
In New York City, wordt een ongelukkig getrouwd koppel getuige van een moord. Ze zijn daarom noodgedwongen te verhuizen naar een klein dorpje in de cowboystad Wyoming. Hier moeten ze deel nemen aan een speciaal beschermingsprogramma van de overheid.
Paul Morgan
Adam Feller
Jackie Drake
Vincent
jumpstylemovie
Trailer is nou niet bepaald fantastisch al doet Grant het wel leuk zoals ik al zei.
benthe
Lijkt me leuk. Hugh Grant is zo lekker Brits
Ik ben geen fan van Sarah Jessica Parker, maar het verhaal lijkt me ook wel leuk. Poster is wel super lelijk!
Dat beschermings progamma doet me denken aan Princess Protection Program (die film!)!
biosmovie
De nieuwe hugh grant comedy. Lijkt me wel weer lachen. Hugh's vorige films waar hij met Marc Lawrence samen werkte waren ook leuk.
Molman
Ik heb de film niet gezien, maar het krijgt werkelijk hilarische reviews online. Komt in meerdere overzichten voor als de slechtste film van de afgelopen tien jaar.
Mooiste commentaar vind ik: I've seen more regard for humanity in the "Saw" series
tommykonijn
Ai! 3.9/10 gemiddeld op IMDB met 424 stemmen.
Ik had niet verwacht dat deze zo'n slechte reviews zou krijgen. Lawrence maakte de vorige films met Grant erg leuk vond ik.
Elineloves
Wat is onze SATC-girl oud geworden zeg! Op de trailer ziet ze echt uit als 60. Nouja, Grant, die ik meestal erg overdreven en fake vind, in combinatie met Parker, die ik ook niet kan uitstaan..
We zullen het zien.
missl
wat ziet parker er anders uit zeg!
leuke meidenfilm voor een avondje op de bank maar dit hoef ik niet perse in de bioscoop te zien.
RemyD
Heb hem 2 weken geleden in de VS gezien,
ondanks de kritische reviews, een leuke film!
Katharina
Wat is onze SATC-girl oud geworden zeg! Op de trailer ziet ze echt uit als 60.
Wow, echt wel!
Maar hij lijkt me toch wel erg grappig...het verhaal klinkt iig leuk.
mandy7
Gister gezien, best een leuke film.
Geen geniaal plot ofzo, maar ja, het is dan ook een rom-com.
Drikkert
Gisteren in de sneak gehad.
Ik had van tevoren nog geen trailer gezien en verwachtte een ontzettend kleffe vrouwenfilm, maar dat viel 100% mee.
Ik vond het zelfs wel een leuke film, die makkelijk wegkijkt met flauwe, maar (in mijn ogen) wel leuke humor!
Al met al, tik ik hier 3 sterren af!
Artemis
Hugh Grant kan volgens echt niks anders dan het verschijnen in romantic comedies.
tommykonijn
Behalve Extreme Measures.. En waarschijnlijk ook Bitter Moon.
mroffbeat
Damn.. wat was ie slecht.. Hugh Grant moet stoppen met acteren in amerikaanse bagger productie's. Sarah (looks like a horse) Parker moet gewoon stoppen..
Kan er echt niets meer van maken dan 1 1/2 ster
Katharina
Opzich wel leuke film, maar het einde verknalde het een beetje voor mij. Maar wel een aanrader als je van romcoms hou.
En Grant is geweldig
alleen al om hoe hij praat!
DwergjeK
Matige film, over het al gemeen vind ik de fims met Hugh Grant geweldig, maar deze viel dus een beetje tegen. Niet zozeer door Hugh, maar de film in het algemeen. Had er meer van verwacht.
Fixi88
Zeer saaie film. Een enkele grap is geslaagd en voor de rest is de film totaal niet boeiend. Het verhaal is zeer ongeloofwaardig. Een paar voorbeelden. Als Hugh Grant op het laatste pepperspray in zijn ogen spuit heeft hij totaal geen last blijkbaar. Dit lijkt me noga raar. Verder als de huurmoordenaar op is gepakt gaan ze weer gewoon door met hun leven. De opdrachtgever van de huurmoordenaar zal dan wel iemand ander inschakelen. Maar nee, hier word volledig over heen gestapt. Conclusie: Slechte film waarin alleen Hugh Grant nog voor de twee sterren zorgt.
Me22
Hele saaie film. Hugh Grand heeft zijn hoogtepunten wel gehad in de film wereld. Af en toe was het lachen maar over het algemeen heel slecht.
wwelover
Zo slecht is hij niet, maar om te zeggen dat de film er alles uit heeft gehaald nee, De film moet het hebben van de one-liners van verscheidene personages, maar echte dialogen zijn geen succes. Het concept is niet slecht, alleen niet heel goed uitgewerkt. Maar ja het is redelijk vermakelijk.
Hugh Grant is gewoon weer leuk en geestig. En ook de twee ''oudjes' zijn erg geestig en een paar van de locals zijn af en toe grappig. Maar de grote stoorzender is Sarah Jessica Parker, ik kan haar niet uitstaan. Ze ziet er niet uit en kan niet acteren.
MissyNador
Had veel meer verwacht. Maar hij was niet slecht. Redelijke film. Heb sarah jessica parker beter zien acteren in andere films moet ik zeggen.
PsvPride
Ik keek deze film met mijn vriendin en ik vond hem wel goed, je moet er niet te diep op ingaan, erg vermakelijke film!
tommykonijn
De verwachtingen van Did You Hear about the Morgans? werden bij mij omlaag gehaald door de score op IMDB, totdat ik van velen hoorde dat hij helemaal niet zo slecht is. Toen wou ik deze film toch eens graag zien, en hij is me dus echt 100% meegevallen. Het acteerwerk van Hugh Grant is heel leuk en ook aan Sarah Jessica Parker kon ik me niet storen. De humor was ook wel leuk, vooral bij de scene met die beer heb ik moeten lachen
. De film wist me prima te vermaken, en heeft bovendien ook best een leuk einde. Prima film.
mirrie
een paar keer lekker moeten lachen om hugh grant leuke film om weg tekijken.

Sense and Sensibility

Miss Potter
Drama / Romantiek, 2006

It's Complicated
Romantiek / Komedie, 2009
new york cityplattelandrodeogrizzly bearwitness protectionvis op het drogewitness to murderduringcreditsstingerstrained relationshipwyomingmid credits scene