• 9.374.414 stemmen

Did You Hear about the Morgans? (2009)

Komedie / Romantiek | 103 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Marc Lawrence

Met onder meer: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker en Sam Elliott

Gesproken taal: Spaans, Russisch, Engels, Oekraïens en Italiaans

Releasedatum: 21 januari 2010

Plot Did You Hear about the Morgans?

"We're not in Manhattan anymore."

In New York City, wordt een ongelukkig getrouwd koppel getuige van een moord. Ze zijn daarom noodgedwongen te verhuizen naar een klein dorpje in de cowboystad Wyoming. Hier moeten ze deel nemen aan een speciaal beschermingsprogramma van de overheid.

Paul Morgan

Adam Feller

Jackie Drake

avatar van Billy-Pilgrim

Billy-Pilgrim

Wat een ontzettend matige film. Ik ben geen fan van dit genre, maar soms kan een luchtige romcom best te doen zijn hoor. Zeker met Hugh Grant die ik ook wel kan waarderen op zijn tijd (hoewel hij altijd dezelfde rol speelt). Ik vind hem hier echter vrij anoniem. S.J. Parker speelt zwaar overdreven en gewoon niet goed. Het plot is uiterst zwak en had zoveel meer mee gedaan kunnen worden. Ik heb nergens het gevoel alsof ze echt aan het afzien zijn in hun nieuwe bizarre situatie. Als ze nu op een afrikaans platteland terechtkwamen waar ze tussen hun eigen uitwerpselen moeten leven dan had je echt van afzien kunnen spreken. Nu zitten ze gewoon in een bungalow op de prairie in de V.S. Where do I sign up? Zoals hierboven gezegd ontbreekt elke vorm van chemie tussen Grant en Parker wat natuurlijk essentieel is in dit soort films. Ook de moordenaar zie je al van mijlenver aankomen. Er bestond voor mij in ieder geval geen enkele twijfel toen hij voor het eerst in beeld verscheen. Verder volgt deze film gewoon zeer braaf de formule die in alle romcoms te vinden zijn: Je hebt een vrij slechte beginsituatie, die wordt nog een stapje slechter door een cruciale gebeurtenis, in de loop van de film gaat men wennen aan de nieuwe situatie en het zelfs waarderen, dan komt de grote onthulling van een geheim waardoor de situatie een dieptepunt bereikt, waarna men door een gebeurtenis waarbij men samen dient te werken om te overwinnen, elkaar weer gaat waarderen.

avatar van Miss A

Miss A

Ontzettend slechte film vind ik dit!

Hij is gewoon helemaal niet grappig!

Hugh Grant vind ik normaal altijd grappige met zijn droge humor, maar dat ontbrak nu dus echt helemaal..

Heb deze met moeite afgekeken, had de neiging om in slaap te vallen, maar dat hebben meer mensen zo te lezen haha..

avatar van FMHZ

FMHZ

Billy-Pilgrim schreef:

Gaap.

Sluit ik me volledig bij aan.

Het was zo'n film die niets met je deed. Wat een slappe boel zeg. Super standaard verhaaltje, Hugh Grant die z'n normale ding doet, alleen dan slechter, SjP waar ik niets mee heb. En dan een moordenaar die geen idee heeft hoe hij z'n job moet doen. Niet interessant.

avatar van EveroN

EveroN

1,5* voor deze schaamteloze zakkenvuller.

De punten zijn dan ook bedoeld voor het adembenemende Wyoming en de altijd ubercoole Elliot. Verder snel vergeten !!!!

avatar van Mariejolie

Mariejolie

Hoewel ik hier al niet te beste comments gelezen had, heb ik me toch aan deze film gewaagd....

Saai en voorspelbaar, de hoofdrolspelers in dit geval slecht gekozen, nul chemie te voelen....Mijn god, wat zag SJP er slecht uit! Duidelijk niet de goede haarkleur gekozen....heb de film met moeite kunnen afkijken!

Not my cup of tea, I'm afraid....

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Film voor s'avonds laat lekker lui in bed te kijken.

Humor was inderdaad wat schaars. Best ook niet de trailer bekijken, want dan heb je alles gezien. Heb wel een paar keer kunnen lachen omwille van de gevatte antwoorden van Hugh Grant (het is hier zo stil, dat ik zelfs mijn cellen heb horen delen). Zo ontzettend droog!

Aan Sarah Jessica Parker heb ik me niet gestoord. Vind het niet de beste actrice, maar is wel een aangename vrouw om naar te kijken (heeft veel stijl). De scènes met de twee assistentes waren buitengewoon ergerlijk en irritant! Het einde op de rodeoshow maakt wel veel goed!

Voor de rest een vrij aangenaam filmpje, maar zeker geen verplichting!

avatar van JasonBourne

JasonBourne

Ik werd gedwongen te kijken op de terugvlucht in het vliegtuig, goed om de slaap te vatten. Ik heb misschien 3 keer moeten lachen...erg matig.

avatar van Fast Eddy

Fast Eddy

Billy-Pilgrim schreef:

Gaap.

'k ga me hier ook bij aansluiten.

Zo moet ik er ook geen tijd aan besteden om uit te leggen dat het een ondermaatse film is.

avatar van Spetie

Erg matige film, zoetsappig en voorspelbaar van begin tot eind en met twee matige hoofdrolspelers. Parker heeft sowieso niks leuks toe te voegen en Grant probeert het wel, maar is vaker irritant dan droogkomisch. Gelukkig heeft de film echter goog old Sam Eliott, die met zijn fijne stem en prima spel gelukkig wel wat toevoegd aan deze film. Daarnaast heeft de film echter veels te weinig te bieden.

avatar van zimmerd

zimmerd

Had helaas beter verwacht van deze film....

Weinig verhaal, matige tot zwakke acteerprestatie, ...

avatar van bladerunner2007

bladerunner2007

Ik sluit me bij mijn voorgangers aan. Gaaaaap wat een vermoeiend matige film. Kabbelend op halve snelheid en bijna voorgelezen, kan veel beter, geloof 2 keer moeten lachen.

Had er veel meer van verwacht.

Die killer was zo verschrikkelijk en die 2 assistenten ook idd!

Die hadden ze eruit kunnen laten.

De beerscene was leuk en in de rodeo was leuk.

De show werd gestolen door Sam Elliott, geweldige kerel.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

had deze film in het vliegtuig. Alleen hadden de 1e rijen geen geluid. Dus heb hem niet echt gevolgd. Zal hem eens huren en dan volgt er ook een cijfer,

avatar van Larsco

Larsco

Ik vond hem tegenvallen. Meestal zijn beide acteurs beter. Maar omdat de setting wel leuk was, in een bos, krijgt deze van mij een 2

avatar van wenna89

wenna89

Slecht, slappe komedie, ik had meer van de acteurs verwacht. Ik vond hem helemaal niet zo grappig en ik spoelde vaak door, wou bijna stop zetten maar that's not my style, maar zegt genoeg over de film.

avatar van rep_robert

Pijnlijke komedie.

Vooral in het begin faalt de film hopeloos, alles komt erg geforceerd over en ik ben totaal niet gecharmeerd van SJP, die volgens mij een soort SatC oefeningetje doet in deze film. Ook van Hugh Grant word ik moe, speelt altijd dezelfde soort rollen. Zie jij een Engelsman rondhuppelen in Ray, Wyoming?

Nee, de chemie is ver te zoeken bij deze twee genre acteurs. Gelukkig zijn de dorpelingen onder leiding van Elliott en Steenburgen veel leuker, eigenlijk de enige reden waarom het nog een klein beetje aan te gluren is.

Leuke, kleurrijke figuren die toch nog een paar keer voor een glimlach op het gezicht toveren.

Het verhaal is een beetje corny, van begin tot eind weet je hoe het gaat lopen, opzich niet zo erg in het genre, alleen de andere facetten redden Did You Hear about the Morgans helaas ook niet.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Clichématig werkje.

Opzicht niet een ramp qua verloop, maar ook de grappen zijn ernstig cliché en niet overdreven genoeg gebracht en de pijnlijke pogingen tot grappig uit de hoek komen werken alleen maar in het nadeel.

En de cast, Sarah Jessica Parker.. tja.. een bijrolletje.. misschien. Maar zeker niet zo'n hoofdrol, dat is blijkbaar far out of her league. Ook Hugh Grant ben ik inmiddels wel een beetje zat na de zoveelste romantische komedie (al heeft hij dan wel voor de enige glimlach-momenten gezorgd: waar hij tegen de beer gaat praten, waar hij zichzelf in z'n ogen sprayt). De romantiek van die twee komt helemaal niet aan en die stukken zijn dan ook tergend saai.

Jammer, veel te veel binnen de lijntjes allemaal.

avatar van Tonyline

Tonyline

rep_robert schreef:

Pijnlijke komedie.

Ik kan me wel vinden in jouw mening.

Maar ik geef hem een *2,0!

avatar van mnrk

mnrk

PETA : People eating tasty animals

Deze film viel erg tegen, er had veel meer in kunnen zitten.

Mede door het niet zo sterke acteerwerk van SJP en Hugh Grant komt deze film niet op gang.

De 2 assistenten zijn zelfs nog leuker dan de 2 hoofdrolspelers en de 2 marshalls zorgen er nog voor dat je deze kan uitkijken.

avatar van Julie

Julie

ok.. redelijk goede film. Maar niet erg speciaal

ze hadden er iets meer van kunnen maken

ik kan echter wel altijd genieten van Hugh Grant.

spijtig dat hij in het echt minder sympathiek is

avatar van JSPR_G

JSPR_G

Hugh Grant is een acteur die ik om de een of andere reden echt niet kan uitstaan. Maar zelfs met een andere acteur zou deze film nog altijd dramatisch slecht zijn. Ik ben niet iemand die een film niet uitkijkt, maar dit was gewoon niet aan te zien. Na 3 kwartier nog geen enkele keer gelachen.

Dit is sowieso ook niet mijn favoriete genre, maar dit is, naar ik me herinner, toch wel het slechtste dat ik al gezien heb in dit genre.

0,5*, omdat minder niet mogelijk is..

avatar van kanjertje

kanjertje

Vond echt niks mis met deze feelgood romkom.

Gewoon lekker kijkend zoals we dit in dit genre gewoon zijn.

Natuurlijk moet je niks spectaculairs verwachten en is het eind voorspelbaar. Toch ga ik niet akkoord met de meeste van de voorgaande beoordelingen want voor voor was deze toch een 3 waard.

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

Wat een ongelooflijk slechte film! Zelfs Wyoming kon de film voor mij niet boeiender maken (ik ben best fan van het platteland van de VS).

Hugh Grant kan ik normaal redelijk goed waarderen, maar in deze film had ik zin om hem te slaan. De personages hebben totaal geen chemie met elkaar. Ze zijn zo nep! Met een grote boog om deze film heenlopen!

avatar van Joera

Joera

Ik vond de film wel óke. Niks bijzonders en ook geen aanrader.

Wel zag SJP er slecht uit in deze film zeg :s...

avatar van moontje-88

moontje-88

Normaal hou ik wel van lekkere domme films maar deze ging me echt te ver.

avatar van Hanne

Hanne

totaal geen chemie tussen SJP en HG..

avatar van sjemmie

sjemmie

erg saaaai voortkabbelend filmpje

avatar van Thera.

Thera.

Ik heb niet vaak dat ik daadwerkelijk een stuk of meerdere stukken van een film doorspoel omdat het me zó niet interesseert. Met deze film had ik dat wel. Ik vond 'em leuk, dat wel, maar dat cowboystadje kon me zo weinig interesseren. Het duurt wel even voor het weer een beetje spannend dreigt te worden, en dan is het helemaal niet spannend en nog heel snel voorbij ook. Prima filmpje, hoor, verder. Slecht vond ik 'em niet. Ik vind alleen wel dat er meer uit te halen viel (want: goed plot!).

most boring movie ever

avatar van leandero

leandero

Best aardige film, met wat leuke liedjes tussendoor die voor mij het niveau wat opschroeven.

avatar van blitzz

blitzz

Waardeloos prul. De droge humor van Hugh Grant kan de boel niet naar een hoger plan tillen. Ook het totaal ontbreken van chemie tussen beide hoofdrolspelers maakt het geheel ongeloofwaardig.