134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.588 berichten | 4.929.015 stemmen

For Richer or Poorer (1997)

For Richer or Poorer (1997)
154 stemmen | gemiddelde 2,48
mijn stem:
6 jaar geweld grof taalgebruikVerenigde Staten
Komedie
115 minuten

geregisseerd door Bryan Spicer
met Tim Allen, Kirstie Alley en Jay O. Sanders

Brad en Caroline Sexton, een rijk stel uit New York, houden al jaren de schijn hoog en doen alsof ze gelukkig getrouwd zijn. Uiteindelijk besluiten ze na jaren van ruzie, schreeuwen en aparte slaapkamers toch uit elkaar te gaan. Maar op zekere dag wordt Brad aangehouden wegens belastingontduiking. In werkelijkheid is het zijn corrupte boekhouder die met de rekeningen geknoeid heeft. Het paar gaat samen op de vlucht en vindt onderdak bij de Amish, een zeer conservatieve gemeenschap.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 juni 2004, 14:07 uur
Dit vond ik echt een heel geinige film!! Niet zo'n oersterk verhaal, maar wel heel grappig!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juni 2004, 22:59 uur
Erg leuke film.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juni 2004, 23:06 uur
Wat zat er in het horloge?

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 januari 2006, 23:15 uur
Net gekeken, vond het niet echt goed. Flauwe grappen en een slecht verhaal, ik viel bijna in slaap. Toch moest ik een paar keer glimlachen en Kirstie zag er goed uit. En dat dorpje zag er erg gezellig uit:

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 januari 2006, 16:45 uur
Ja wat zat er in het horloge? Nieuwerwetse batterijen?. Anyway, enigzins een gezellige film met veteranen A&A. Weinig grappen maar net sympathiek genoeg. 2.5 of 3*

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 mei 2006, 18:10 uur
Absoluut een van de leukste comedies die ik gezien heb.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 juni 2006, 19:50 uur
Leuk..
Even een komisch kijkje in de serieuze wereld van de Amish.
Misshien zijn vele grappen wel erg gemakkelijk gemaakt en hebben we regelmatig te maken met inkoppertjes, toch vormen Allen en ( de toen nog slanke) Alley een prima koppel.

kArIzMa_TuRk
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juli 2006, 13:04 uur
wel leuk. voor 1 keer. paar grappige momenten. en krijgt een 2½*.