• 9.378.534 stemmen

Genre: Thriller / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Christopher Nolan

Met onder meer: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe en Joseph Gordon-Levitt

IMDb beoordeling: 8,8 (2.782.477)

Gesproken taal: Engels, Japans en Frans

Releasedatum: 22 juli 2010

Plot Inception

"Your mind is the scene of the crime."

avatar van christian

christian

joostus schreef:

Ik zag een trailer van deze film in de bios.. Phff het lijkt me echt een heel goed onderwerp, goed verhaal.. Alleen ik baal alleen heel erg wat ik nu zie dat het een science fiction is. Met het onderwerp en acteurs enz had ik een heel goeie realistische thriller in gedachten. Nu word het science fiction... Ben tog benieuwd wat de science fiction zal zijn.

Misschien handig dat je de plot leest als je wilt weten wat voor SF het wordt?

christian schreef:

Misschien handig dat je de plot leest als je wilt weten wat voor SF het wordt?

Ik denk dat ''joostus'' doelt op hetgene wat fictief is in de film en niet op wat voor SF het wordt. Dus wat normaal niet had kunnen gebeuren in een realistische thriller, maar nu wel omdat het deels science fiction is.

Ikzelf vermoed dat het met dromen en het heelal te maken heeft.

joostus schreef:

Dat snap ik even niet.

avatar van joostus

joostus

planet_of_death schreef:

Dat snap ik even niet.

Ja sorry ik bedoelde die laatste zin eigenlijk op een manier van: 'Jammer dat het geen film is hoe ik het voor me zag na het zien van de trailer.., Desondanks ben ik nog steeds wel beniewd wat voor film het zal zijn/hoe de film zal zijn.'

Ik snap best natuurlijk als ik het plot lees wat er science fiction aan de film is/zal zijn. Maar ik zie in dat ik het een beetje slordig heb verwoord in 1e post.. omdat er 3 mensen er op reageren

avatar van CrazyDavid

CrazyDavid

Een film die je meteen moet zien voor iemand iets van de plot verklapt.

Als je nu naar de reacties van shutter island zou kijken moet je de film ook al niet meer zien.

CrazyDavid schreef:

Een film die je meteen moet zien voor iemand iets van de plot verklapt.

Daarom bestaan er denk ik spoilertags.

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

jacobine_rodijk schreef:

Wilt iemand dit even corrigeren? Ben namelijk niet goed met puzzels.

Sorry, niet goed geschreven, maar ik bedoelde met "de eerste film van hem" de eerste film die ik van deze regisseur had gezien.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Prachtige nieuwe poster geplaatst.

planet_of_death

Een stuk mooier dan de vorige.

avatar van Wannes84

Wannes84

Een van de films waar ik het meest naar uitkijk. Christopher Nolan, regisseur van het al even geweldige en mysterieuze 'The prestige', in combinatie met Don Leo. Dit kan haast niet misgaan.

avatar van Jordaeh

Jordaeh

Idem! Kan niet wachten, maar moet wel wachten!

Vette poster trouwens, erg tof dat 'bend' effect.

avatar van cordiacovens

cordiacovens

prachtige poster

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

12 augustus pas de releasedatum?

Was toch 22 juli?

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Dit wordt volgens mij echt de film van 2010.

Bartt88

Ja, inderdaad, deze zal een goeie kans maken. Hoewel ik ook veel verwacht van Robin Hood en er zullen vast nog 1 of 2 goeie uitkomen.

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Christopher Nolan, dat kan bijna niet fout gaan lijkt mij.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

22 juli?? Lijkt me niet slim als dan ook The Last Airbender in de bios draait. Dan zou de concurentie groot zijn.

planet_of_death

Nolan is ook erg bekend bij het grote publiek. Het gaat er dus om malen.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Waarschijnlijk word een van de datums wel binnekort gewijzigt.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Heerlijk. Weer een Nolan! Kijk hier erg naar uit, trailer ziet er ook goed uit en het verhaal lijkt me origineel.

avatar van The Cube

The Cube

Warner Bros. laat een beetje nieuwe info los over synopsis Inception.

Bron: Empire

avatar van eltorro

eltorro

sinterklaas schreef:

The Last Airbender wordt meer voor het jongere publiek, en Inception is meer voor het oudere publiek. Dus ik weet wel bijna zeker dat die films niks van elkaar zullen merken.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

WOW.. Deze poster is echt geniaal!

Hier in het groot.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Geweldige nieuwe trailer!

avatar van Justinw

Justinw

De trailer ziet er inderdaad fantastisch uit

avatar van eppo349

eppo349

De soundtrack in de trailer is ook niet verkeerd.

planet_of_death

Ah balen, kan hem niet op de iPhone kijken. Is er toevallig ook een YouTube versie van de trailer?

avatar van Macmanus

Macmanus

Lijkt me een heerlijke zomer blockbuster. Joseph Gordon-Levitt!

avatar van Actionfreak

Actionfreak

planet_of_death schreef:

Hier de trailer van youtube: YouTube - Broadcast Yourself.