Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Danny Trejo, Jessica Alba en Robert De Niro
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 9 september 2010
Plot Machete
"He was given an offer he couldn't refuse..."
Machete (Danny Trejo) is een voormalig lid van de Mexicaanse Federale Politie die tegenwoordig leeggeklopt door de drugsbaas Torrez (Steven Seagal) over de straten van Texas zwerft. Schoorvoetend neemt hij een aanbod aan van spindoctor Benz (Jeff Fahey) om de corrupte senator McLaughlin (Robert De Niro) om te leggen. Bedrogen en met de kansen tegen hem gekeerd vlucht hij. Machete weet contact te leggen met Luz (Michelle Rodriguez), die als het hoofd van 'het Netwerk' veel connecties en wapens heeft. Daarnaast krijgt hij ook hulp van Padre (Cheech Marin), zijn 'heilige' broer. Ondertussen wordt hij achtervolgd door Sartana (Jessica Alba), een sexy ICE-agent die Machete als een kans ziet om hogerop te komen.
Machete
Von's Henchman
Michael Booth
Albus Dumbledore
- 2041 berichten
Lijkt me een heerlijke wraak-film. Goede regisseur, goede cast en lekkere actie. Verstand op nul en genieten van de explosies en de lekkere wijven
Ja, hoe weten de mensen dit? Zijn daar legitieme bronnen voor?
Leland Palmer
Er zijn heel veel bronnen die dit bevestigen (kijk maar op google). Haar personage heeft bijv. ook een naaktscéne in het script.
jarno1975 (moderator series)
Oeps, overheen gelezen.
Jij bent ook niet bij te houden he
ViolentGhost
Was dit eerst niet een of andere grappige mini trailer in 1 van Quentin Tarantino's films?
88Fabian
Hier heb je wat 18+ moet je wel zijn trouwens ik heb jullie gewaarschuwd.
Tonypulp
Die darm doet wel onmiddelijk aan Dead Snow denken..
Nog steeds erg vet, maar eerder gezien
88Fabian
De trailer zegt me weinig eigenlijk ik zie alleen veel Rood

Holy hell, deze ga ik dus heel zeker in de bios zien!
The Expendables wordt een heerlijk weerzien met veel oude helden maar Machete wordt echt een geweldig gorefestijn. Rodriguez heeft met Planet Terror al zon heerlijk bloederige film gemaakt!
ghostman
Robert Rodriguez is cool , veel beter dan Quentin Tarantino ( , maar dat heb ik al vaker aangegeven ) . Zijn Planet Terror (2007) vind ik echt meesterlijk . Maar eerlijk gezegd heb ik hier niet zo veel vertrouwen in ...
Ik hoop dat de film net zo bizar en over-the-top is als Planet Terror (2007) !
yeyo
Ik hoop dat de film net zo bizar en over-the-top is als Planet Terror (2007) !
Bij mij is het net omgekeerd. Ik heb een lage dunk van Rodriguez, maar Machete lijkt me toch enorm vermakelijk te worden.
Ik sta juist heel ambivalent ten opzichten van RR, hij maakt coole films, maar doet het vaak net te cool waardoor het niet werk. Zijn beste werken vind ik toch steeds Spy Kids en Planet Terror. Hopelijk overtreft Machette dat alles. Trailer ziet er in ieder geval erg cool uit; iets te cool zelfs, dan dan weer wel....
yeyo
Das meteen ook m'n voornaamste bezwaar tegen de man, ik vind het snel wat te geforceerd.
Daarom vind ik Spy Kids ook zijn beste regie, daar is het allemaal net wat luchtiger. ook de enige goede rol van Banderas. Die is ook altijd veel te serieus.

Machete Kills
2013