Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Danny Trejo, Jessica Alba en Robert De Niro
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 9 september 2010
Plot Machete
"He was given an offer he couldn't refuse..."
Machete (Danny Trejo) is een voormalig lid van de Mexicaanse Federale Politie die tegenwoordig leeggeklopt door de drugsbaas Torrez (Steven Seagal) over de straten van Texas zwerft. Schoorvoetend neemt hij een aanbod aan van spindoctor Benz (Jeff Fahey) om de corrupte senator McLaughlin (Robert De Niro) om te leggen. Bedrogen en met de kansen tegen hem gekeerd vlucht hij. Machete weet contact te leggen met Luz (Michelle Rodriguez), die als het hoofd van 'het Netwerk' veel connecties en wapens heeft. Daarnaast krijgt hij ook hulp van Padre (Cheech Marin), zijn 'heilige' broer. Ondertussen wordt hij achtervolgd door Sartana (Jessica Alba), een sexy ICE-agent die Machete als een kans ziet om hogerop te komen.
Machete
Von Jackson
Von's Henchman
Michael Booth
Ja
en je krijgt haar nog eens topless te zien ook.
Dat kan alleen maar aangemoedigd worden, natuurlijk
Starmaster501
Trailer. Weet niet wie hem al gezien heeft. En ja je ziet stukken van de Grindhouse trailer maar ook nieuwe.
fappie
- 2005 stemmen
Ik zie dat er al een paar films van Machete zijn. Vreemd genoeg zijn ze door niemand bekeken op MM. Op de posters zie ik wel elke keer zo'n groot mes staan. Remake?
Zal wel een andere verhaal zijn. Ik vind de trailer toch echt wel geniaal
. Ik heb er zin in!
Rosicky
En ook de 'echte' trailer ziet er retecool uit. Steven Seagal en Robert DeNiro in één film... Geniaal!
Metalfist
Zo'n groot mes noemt een machete. Het zou nogal stom zijn om je film naar een wapen te noemen en het dan niet te gebruiken.
Kevin.v
Kan niet wachten tot ik hem kan gaan zien in de bioscoop!
Ik denk dat Lindsay Lohan dankzij deze film weer 'back in the picture' is aangezien ze ineens rollen heeft in 4 nieuwe films: Lovelace, Black Friday 3D, One Night with You en Inferno. Hopelijk weet ze de rollen ook te behouden en kan ze zichzelf bewijzen Meryl Streep en Jane Fonda hebben haar niet voor niets de hemel ingeprezen voor haar acteer talent. Hopelijk gaat ze meer films maken en minder opgepakt worden. Niet dat je ook altijd kunt geloven wat er gezegt word in de bladen en op t.v. natuurlijk.
Robert Rodriquez: 'Lindsay isn't any different from any girl her age," Rodriguez declared. "She has the same problems that a lot of our daughters have but she's in the public eye all the time," the filmmaker told In Touch Weekly.
"I've seen them carry some other girl the same age out of that same club and nobody cares a damn.'
Dat mocht wel even vermeld worden vond ik na die negatieve reactie's over de casting. Ik denk dat Rodriquez en Tarantino heel goed weten waar ze aan beginnen, Lohan heeft ook geen auditie hoeven doen want Rodriquez had in een intervieuw aan MTV laten weten een rol voor haar te hebben in zijn film als zij deze wou hebben. Ik vind de cast verder sowieso echt briljant gekozen!
Leland Palmer
Deze is 'echt' en wat mij betreft hoeft er geen andere te komen (wat wel zal gebeuren), omdat deze gewoon verschrikkelijk vet is.
Karl van H.
Ik ben het met je eens dat Rodriguez heus wel weet waar hij mee bezig is, qua casting, maar ik denk dat Lohan niet alleen op haar acteertalent is uitgekozen, if you know what I mean
Niemand in deze film, trouwens, want gezien deze film best wel fout probeert te zijn, is goed acteerwerk niet noodzakelijkerwijs nodig: als het geheel maar vet is!
jumpstylemovie
Mooie poster!
Lohan topless lijkt me geweldig maar volgens mij is Lohan de laatste paar jaren toch echt hard achteruit gegaan. In Freaky Friday en Mean Girls is ze wel echt ontzettend mooi.
schurk
yeyo
oficiele trailer..
MACHETE - Trailer e Video del Film HD ed iPhone - Trailer IVID il portale del trailer
Das helemaal de officiële trailer niet, maar de Grindhouse 'nep' trailer.
kingxxl
Haha, Seagal in een film met DeNiro. Hopelijk wordt Seagal in de toekomst steeds meer gevraagd voor dit soort rolletjes met topacteurs.
Starmaster501
Ziet er vet uit. Grote sterrencast.
Was wel geinig om Danny Trejo met Steven Seagal te zien vechten.
berenddavids
De trailer de poster en de cast is in ieder geval al goed!
Ik wacht al op deze film sinds 2007
TragieStar.*
lol, dat is wel heel lang
Hoop voor je dat de film geweldig is, anders is die 3 jaar wachten voor niks geweest
Knisper
wyatt earp
Zo te zien aan de trailer is het echt weer een typische film van Robert Rodriguez in de stijl van Grindhouse e.d. Ben wel benieuwd. Eindelijk weer eens een beetje een interessante film van De Niro.
Naomi Watts
Klopt. Werd vrijgegeven bij Grindhouse, het project va nTarantino en Rodriguez. daar is Machete een fake trailer.
*San*
Ben benieuwd naar deze film!
Comeback van Lindsay Lohan?
Acteerwerk van Jessica Alba
En het lijkt mij een retegoeie film!
wimnoot
Ik vind deze poster echt lelijk, maar dat zal wel bij die grindhousestyle horen.
Karl van H.
Geen onaardige poster, maar de poster die nu hier op MovieMeter staat is wel mooier.

Machete Kills
2013