• 9.376.795 stemmen

Geregisseerd door: Sean Byrne

Met onder meer: Xavier Samuel, Jessica McNamee en Richard Wilson

Plot The Loved Ones

"Don't break her heart"

Brent is een 17-jarige student die nog steeds treurt om het verlies van zijn vader. Hij wordt uitgenodigd voor het schoolfeest door het meest stille meisje van de hele school, Lola. Maar Brent weigert en hij wordt ontvoerd door Lola en haar vader. Hij zal moeten vechten om de macabere verrassing, die Lola en haar vader voor hem in petto hebben, te overleven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van -Dolf-

-Dolf-

Niet een byzonder verhaal. Leuk kijkvermaak niets meer

avatar van Chupacabras

Chupacabras

Kwam langzaam op gang, maar zeker wel een vermakelijke horrorfilm. Niet overdreven goor, maar dat hoeft van mij ook niet, want dan moet ik de film alleen kijken Zeker de moeite waard om te kijken. Die vader en dochter komen echt verrekte ziek over !!

avatar van samtari

samtari

Alles is super voorspelbaar en als je de omschrijving hebt gelezen hoef je de film eigenlijk al niet meer te gaan kijken. Toch kijkt het gewoon goed weg en is het nergens langdradig ofzo. al met al een verdiende 3 ster

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Suffe horrorfilm. Begint als een saai tienerdrama, waarin het begin ontzettend langdradig is en waarin geen spanning aanwezig is. Na een hele tijd krijg je dan eindelijk horror te zien met enkele martelscene's. Pas na een uur begon ik het eindelijk iets boeiender te vinden. Het moment dat Brent loskomt en de vader van Lola vermoord. .
Ondanks dat was voor mij de pret al eerder eraf.

avatar van Butcher Bacteria

Butcher Bacteria

Amusante Aussie Horror.

Kijkt idd lekker weg, zoals andere mensen die hier reageerden zeiden.
Tikkeltje Gore, Tikkeltje ziek, Tikkeltje komisch
Wat wil je nog meer !

avatar van Senta

Senta

Ik vond het wel een pakkende film, met name door het dubbele verhaal van die ene sukkel die uitgaat met die mooie meid, en de muziek gaf dr ook wel een extra sfeer aan. Wel vermakelijk dus.

avatar van gijsvogel

gijsvogel

Redelijk.

De titel deed me een romcom of melodrama verwachten, dus daardoor wel enigszins verrast.

Onbekende acteurs vind ik altijd wel prettig kijken verder.

Leuke soundtrack en aardige mixing, en het montage en filmwerk is verder ook wel prima gedaan.

her en der redelijk voorspelbaar, maar tegelijkertijd gebeurt er toch elke keer weer net iets nieuws.

Dit maakt voor mij dat de film toch net aan de goede kant van de lijn der waardering zit.

Apart, maar wel leuk.

avatar van perceived

perceived

Beter dan gemiddeld. De zwarte humor en muziek/sounds maakten dit tot een aardig verteerbaar werkje. 7/10*

avatar van Straniero

Straniero

De film heeft op Rotten Tomatoes een score van 96% (26 reviews geteld).

avatar van Yehudit

Yehudit

Dit kleine, Australische filmpje verdient wat mij betreft alle respect! De film staat bol van de inktzwarte humor, zit cinematografisch erg goed in elkaar en kroop echt onder mijn huid. Ik heb 'm zo ondertussen al een keer of 4, 5 gezien en ik blijf er verbaasd over hoe leuk dit gedaan is! Het enige dat me een heel klein beetje stoorde was het plotje van die nerd en het bloedmooie gothicmeisje, op zich wel vermakelijk, maar voegde eigenlijk niets toe aan het verhaal. Overigens is het verhaal natuurlijk ook niet het sterkste aan deze film, want relatief simpel, maar hoe de film er omheen gebouwd is vind ik geweldig, alles klopt; symphatieke hoofdrolspeler, ziekelijke band tussen vader & dochter (sterke rol van dochter ook), goeie soundtrack, wat seks, voldoende gore (dat kerven van dat hart in de romp van die jongen vond ik best sick, evenals het spuiten van dat nare goedje in z'n keel en het daarop volgende hese gekrijs van die jongen, het boren in z'n schedel en natuurlijk hoe geweldig de beul/dochter aan haar einde komt) ! Topper dit, imo!

avatar van canciser

canciser

Komische film met grove zwarte humor. Over het algemeen veel gezien in dit korte filmpje! 3,5*

avatar van melvddonk

melvddonk

The Loved Ones.

De film begint meteen al met een sterke openingsscène. Je denkt dus ook dat je meteen al middenin de horror valt. Dat is niet het geval. De opbouw is redelijk traag, maar wel erg fijn. De personages zijn interessant en het kijkt allemaal erg lekker weg.

Zodra de ontvoering plaats heeft gevonden kan het feestje beginnen. Vanaf dan is het een martelfestijn vol met humor en gore. Robin McLeavy zet haar personage erg goed neer en mede door haar acteerprestaties wordt alles erg freaky en ontzettend grappig. Spanning was er niet echt te vinden in deze horror, alleen op het einde, maar dat was helemaal niet erg. De film moet het daar ook helemaal niet van hebben.

De muziek is leuk en erg toepasselijk. Vooral het Prom-liedje vond ik erg grappig. Ook is het erg leuk dat er een flinke portie ironie aanwezig is. Zo is bijvoorbeeld het scheermesje wat om Brent's nek hangt waar hij zich mee verwond, uiteindelijk zijn redding. De toch al zo korte speelduur vloog echt voorbij en ik heb me erg goed vermaakt.

avatar van komerad

komerad

Filmpje vond ik net onvoldoende, er waren leuke martelingen dat zeker en vast maar er was ook een 'saai' nevenverhaaltje dat weinig terzake deed.

Trouwens Hij ontwaakt in een net pak... in de broekzak van dat pak zit zijn scheermesje.. dus de daders hebben zomaar een wapen/ontsnappingstool in zijn achterzak gestoken wanneer ze zijn kleren wisselden aangezien hij dit pak niet droeg op het moment van de ontvoering? Jammer!

avatar van mamagisella

mamagisella

erg leuke film!leuk hoe ze het idee van dat het een meisjes film is er in houden,en die vader en dochter samen zijn echt geniaal: We can't hear youuuuuuu heb hem nu een paar keer gezien hij blijft leuk!

avatar van Nitrouz

Nitrouz

Aussie horror, ik heb er niet heel veel ervaring mee, maar ik moet wel zeggen dat Wolf Creek een van mijn favorieten is! Deze The Loved Ones stond al lang op mijn 'nog-zien' lijstje en ik had hem maar is besteld op Play.com, raar dat een film als deze nog niet in Nederland is gereleased, dat zou toch best een succes worden denk ik dan.

Waarom zou dat nou een succes worden? The Loved Ones is vooral een erg lekker fris horrorfilmpje met een goede dosis gore, een heerlijk sfeertje en frisse acteurs. Geen bekende gezichten (voor mij in ieder geval) die het allen prima doen, waar Lola (sick daughter) de uitblinker is.
Daarnaast kijkt The Loved Ones heel lekker weg, het filmpje was zo om en het duurde geen moment te lang. Ik hoor hier mensen klagen over de lange intro, maar dat viel naar mijn idee erg mee. Het hele tiener-liefde-verhaaltje vond ik wel grappig uitgewerkt met ook de nodige dosis (zwarte) humor.

De film bevat enkele toffe personages, de dochter doet het zoals gezegd hartstikke goed, maar ook haar vader is heerlijk 'sick' en 'twisted'. De moeder die er maar dood bij zit voegt ook eigenlijk wel wat toe, vraag me niet waarom.
De hoofdrolspeler Brent doet het ook hartstikke prima en komt heerlijk depressed over, daarnaast komt ie ook erg sympathiek over. Zijn vriendin doet het ook best aardig, maar die komt in de hele film niet heel vaak in beeld.

Daarnaast is er natuurlijk de 'side-story' van Brent zijn nerdo vriend en het meisje dat hij meeneemt naar het eindbal. Ik hoor er hier mensen over klagen, maar ik vond het lekker fris en afwisselend! Beide doen het prima en voegen naar mijn idee zeker wel wat toe aan de film.

Toch heeft The Loved Ones ook wel wat minpunten. Naar het einde toe werd de film steeds voorspelbaarder, en daarbij ook overdrevener. Iets teveel clichés kwamen aan bod, en ik vond de eindscène niet even geweldig als de meesten hier.
Daarnaast vond ik hetgeen dat onder het huis plaatsvond te 'over-the-top' en eerder lachwekkend dan beangstigend. Het trekte de film op die manier toch iets teveel naar het belachelijke toe, helaas. 3,5 ster voor The Loved Ones!

avatar van Vascago

Vascago

Ik heb hier toch wel zwaar van genoten. De sfeer is geweldig, als je dat zo kunt noemen. Lekker grauw en ziek en voor de afwisseling wat luchtig gedoe met een onzinnig subplotje, dat echter nergens vervelend wordt. Sterker, vond het wel aangenaam.
Het acteerwerk is uitstekend. Vader en dochter komen echt geloofwaardig gestoord over en Brent is een "fijn" slachtoffer. Niet zo'n gillend watje, maar een stoere gast die zijn ontvoerders recht in de ogen durft te kijken en de strijd met ze aan wil gaan.
Het psychologische aspect wordt op een juiste wijze afgewisseld met lekkere goremomenten.
De soundtrack is ook erg lekker.
Het einde had wat harder gekund, maar was toch wel weer leuk vanwege de manier waarop Lola uit haar ogen kijkt en haar einde op zich af ziet denderen.

avatar van NightSpirit

NightSpirit

Ijzersterke film. Echt lang geleden dat ik zo'n beklemmende film heb gezien. Hier kunnen films als Saw nog wat van leren! 5*

avatar van K. V.

K. V.

'k vond het eigenlijk nog een leuk filmpje. Niet te veel poespas, maar toch nog aangenaam om te bekijken. Ook leuk was dat the bad guy eens een bad girl is. 'k vond de film toch iets meer hebben dan de zoveelste ontvoeringsfilm.

Geen bekende acteurs/actrices, maar ze deden het zeker niet slecht. Voor de rest had de film een relatief korte speelduur, maar meer had hij eigenlijk niet nodig.

Leuk om eens gezien te hebben.

avatar van essepluisje

essepluisje

Ik had er niet veel van verwacht maar ben aangenaam verrast. Zeer aardig horror filmpje.
Soundtrack is heel goed gekozen, de sfeer is duister en het acteerwerk is prima.
Zeker de vader vond ik erg goed.
Alleen het enige wat ik me afvraag is hoe het nu precies is afgelopen met Jimmy of Timmy Valentine? Is hij echt ontsnapt en zo ja waar is hij?

avatar van Daan258

Daan258

Waarom heb ik nog nooit van deze film gehoord??

net een trailer gezien en zag er best wel ziek uit.

Zeker snel is bekijken, ben zeer benieuwd.

avatar van SPT

SPT

Leuke horrorfilm, heb hier heel wat nieuwe elementen in gezien. Bijboorbeeld het boren in de schedels van de slachtoffers, om daarna de hersenen koken. En dan die vader die z'n dochter nog op rustige toon wat wijze raad geeft. Jammer dat de film geen happy end heeft: het feestje van Lola is grondig verpest.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Verrassend vermakelijke film met een lekkere sfeer, goeie soundtrack en leuk verhaal.

Het hoeft niet altijd even perfect te zijn om te onderhouden en dat is precies wat The Loved Ones doet. Horror, humor en drama in de goeie verhoudingen zorgen samen met een prima soundtrack voor een spannende film met genoeg pijnlijke scènes en komische momenten om er een vermakelijke boel van te maken. Daarnaast best aardige acteurs die het simpel maar leuke verhaal met plezier weten te brengen. Jammer dat het eind wat tegenvalt maar desondanks zeker het kijken waard.

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Stompzinnig horror filmpje. bevestigd mijn mening, horror is fantasieloos en vervelend.

avatar van Daan258

Daan258

Pfff best een harde horror film zeg.

Het verhaal is redelijk maar niet echt super boeiend, maar de gore wat erin zit is toch behoorlijk heftig.

Ook de soundtrack vond ik erg goed. en de film heeft een heerlijk sfeertje.

Ik had niet verwacht dat deze film mij zo zou verassen.

Ik zei het al eerder ik snap niet dat ik eerder van deze film heb gehoord, en waarom er maar zo weinig stemmen zijn gegeven.

Al met al vond ik het een heerlijk horror filmpje waar ik me zeker mee heb vermaakt.

zeker een aanrader en vooral als je van aardig wat Gore houd.

Dikke 3,5*

avatar van Bulgozer

Bulgozer

Spannende film en blijft boeien. Zo heel gore vond ik het niet; de gebeurtenissen zijn dat wel maar je ziet niet alles gebeuren zoals bijvoorbeeld het boren.

Ik vond het verhaal van dat stel dat naar het bal ging en zich klem zoop en blowde een beetje raar en niet veel met de rest van de film te maken hebben maar het was wel grappig.

avatar van The Oceanic Six

Trailer voor Australische horror 'The Loved Ones' - Video op FilmTotaal

Weird...heb de film 1,5 jaar terug al gezien merk ik...

avatar van schram101

schram101

Trailer nu pas FT inderdaad. Wel benieuwd.

avatar van Neder0001

Neder0001

Kijkt lekker weg... als je van de gore Horror houdt dan zul je hem wel leuk vinden. Maar niets speciaals verder.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Uitstekend vermaak voor de horrorfans met een voorliefde voor gore. Deze film is misschien niet het meest origineel in zijn soort maar het duidelijkste verschil met vele andere horrors is toch wel het acteerwerk. Dat zit namelijk in deze Australische productie wel snor, in tegenstelling tot vele Hollywood producties waar het vaak één grote ergernis is op 't gebied van acteerwerk. Deze acteurs echter zetten hun karakters zodanig goed neer dat je erin gelooft. Je leeft mee met de hoofdpersoon, en het psychopatische gedrag van Lola is absoluut geloofwaardig en daardoor extra beangstigend.

Vond zelf de scene waarin Lola Brent z'n schedel doorboort met een boormachine, waarbij deze eerst ook nog een keer wegslipt, echt geniaal. Zo'n scene dat je eigenlijk wilt wegkijken maar toch te nieuwsgierig bent en blijft kijken. Hou daar echt van. Dan heb je het als regisseur in mijn ogen prima voor elkaar gekregen.

avatar van Edie

Edie

Prima film, kijkt lekker weg, paar mooie shot's in de film. Muziek was in orde, voldoende gore, wraakacties en een redelijk bevredigend einde. 3.5*