• 9.375.067 stemmen

Shrek Forever After (2010)

Animatie / Komedie | 93 minuten

Genre: Animatie / Komedie

Alternatieve titels: Shrek Voor Eeuwig en Altijd / The Final Chapter / Shrek 4

Geregisseerd door: Mike Mitchell

Met onder meer: Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz

Gesproken taal: Engels en Portugees

Releasedatum: 7 juli 2010

Plot Shrek Forever After

"It ain't ogre...til it's ogre."

In plaats van het afschrikken van menig dorpsbewoner is Shrek (Mike Myers) inmiddels een echte familieman geworden. Shrek komt in contact met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Hierdoor komt hij tot zijn schrik terecht in een alternatieve versie van zijn wereld, Far Far Away, waar er gejaagd wordt op Ogres en hij Fiona (Cameron Diaz) helemaal nooit ontmoet heeft. Aan hem de taak om zijn vertrouwde wereld weer terug te krijgen.

Shrek (stemrol)

Donkey (stemrol)

Princess Fiona (stemrol)

Puss in Boots (stemrol)

Rumpelstiltskin / Priest / Krekraw Ogre (stemrol)

Queen Lillian (stemrol)

King Harold (stemrol)

Brogan (stemrol)

Gretched (stemrol)

Cookie (stemrol)

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

In Film > Nieuws > shrek 4:

alweer een shrek film? ik heb gehoord van vrienden die shrek-gekken zijn, dat deel 4 in 2009 of in 2010 gaat komen. maar ik vind dat ze na deel 3 moeten gaan stoppen

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

lowhusky schreef:

Bron? Ik weet dat Shrek the Third in 2007 uitkomt, maar van een deel 4 heb ik nog niks gehoord.

ik zei toch dat ik het van mijn vrienden gehoord had maarja heb toch wel wat kunnen vinden voor je, hier is je bron..

avatar van matthijs_013

matthijs_013

kArIzMa_TuRk schreef:

In Film > Nieuws > shrek 4:

ze mochten van mij na deel 1 stoppen. Vervolgfilms slaan nergens op. Maar omdat het allemaal van dat pixar 3d animatie is, wordt het altijd geaccepteerd. Die films worden zó overgewaardeerd Ze zijn allemaal hetzelfde.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Er komen nog maar drie films over Shrek.

Twee films zullen een Shrek vervolg zijn en de derde zal een spin-off worden met Puss In Boots in de hoofdrol. Shrek 4 staat gepland voor 2010, evenals de spin-off.

Na deel 5 komen er waarschijnlijk geen delen meer.

Helaas heb ik geen internetbevestiging hiervan, maar ik hoorde het net op de radio dus ik heb het even overgetypt

avatar van kaydegreef

kaydegreef

In Film > Nieuws > Shrek goes fourth...:

Ondertussen is er al wat meer informatie uitgebracht over Shrek 4(shrek goes fourth)

Shrek Forever After (2010) - imdb.com

avatar van timburton

timburton

Shrek goes fourth

Dus toch...

Ze zijn van plan om een 5 & 6 erbij te maken, én een serie!

Please stop now! Deel 3 was echt een geweldig slot! Verkracht dat nou niet! Misschien over 10 jaar of zo, dan ben ik er weer klaar voor...

avatar van wall-e

wall-e

Deel 5 is het laatste deel daarna komt een miusical.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Kijk, je kan ook gewoon te ver gaan met iets.

Ice Age is geweldig maar met Shrek gaan ze nét een stapje te ver.

avatar van guylopez93

guylopez93

ach hij zal heus wel leuk zijn

avatar van IcU

IcU

De poster is iig al inspiratieloos...

avatar van Gil -Galad

Gil -Galad

Inderdaad, het verhaal klinkt ook niet geweldig. Ze gaan echt te lang door met shrek, het had na deel twee mogen stoppen...

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Gil -Galad schreef:

Welkom bij Dreamworks

avatar van maxo922

maxo922

Ik heb hier dus echt geen kracht meer voor

Deel drie was al Matig, ben dus zeker niet benieuwd naar dit deel...

avatar van aunuscus

aunuscus

Een vierde schrek film? Deze zal zeker in 3D zijn+ ik heb eens in de krant gelezen dat vanaf 2012 pixar enkel nog in 3D zijn films gaat afspelen

avatar van IcU

IcU

Dit is niet van Pixar maar van Dreamworks..

avatar van aunuscus

aunuscus

Ja maar dreamworks zal daar ook gauw aan gaan beginnen

avatar van The Oceanic Six

Tsja, de 4e alweer. Zeer leuke 1e en 2e, behoorlijk suffe en onoriginele 3e....dus ik vrees voor de 4e.

Het is wel onnodig. Eigenlijk was na de 1e 2 delen het plot wel verteld. Men zoekt nu iets te overdreven naar redenen voor een 4e. Gelukkig is de Shrek film humor altijd wel de moeite. Veel verwijzingen naar bekende films en sprookjes en bij vlagen is de humor best scherp.

Ik geef de 4e het voordeel van de twijfel.

avatar van Metalfist

Metalfist

Lelijke poster trouwens.

avatar van peter74

peter74

hoe komen ze er bij dat Paul McCartney hierin meedoet?

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

peter74 schreef:

hoe komen ze er bij dat Paul McCartney hierin meedoet?

Omdat die eerst (tijdens het toevoegen van de film sowieso nog) de stem van repelsteeltje zou doen. Inmiddels is dat niet meer zo. Aangepast.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Volgens mij komt hier geen hond opaf. Ik vond het derde deel al behoorlijk tegenvallen. Na het 2e deel hadden ze moeten stoppen. Als ik het verhaal lees, en de poster zo bekijk, voorspel ik dat het helemaal niks word.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

wyatt earp schreef:

Ja, je hebt gelijk, de eerste drie delen waren ook al geen succes...

Deel 3 was echter wel het slechtse van allemaal, maar ik kan geen genoeg krijgen van Shrek & Co.

waarom stoppen als je er zo een moeite mee hebt doe je toch alsof dit deel niet bestaat en laat je mensen die er zin hebben in een nieuwe shrek film gewoon genieten.

avatar van MNV2

MNV2

Shrek is zo'n frachise waarbij het mij weinig uitmaakt hoever dat ze het blijven uitmelken en ik heb me met alle voorgaande delen ook vermaakt dus laat maar komen...

avatar van Gil -Galad

Gil -Galad

Het verpest de gedachte aan 1 en 2 niet, zoals met andere franchises gebeurt. Maar zo schaamteloos melken is gewoon schandalig. Deel 1 en 2 waren in mijn ogen haast briljant, maar 3 was al een parodie op zichzelf, deel 4 zal die trend wel voortzetten.

Flauwe titel BTW.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ach, Shrek blijft wel leuk. Al lijkt het verhaal hier wel een beetje uitgemolken. Zolang het geen 3D word zal het volop te genieten zijn.

avatar van Minotaures

Minotaures

Nou, ben benieuwd.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik denk niet dat de film zal gaan floppen, maar het wordt wel eentonig, al die vervolgen..

avatar van wyatt earp

wyatt earp

jumpstylemovie schreef:

Alles komt tegenwoordig in 3D, dus het zal me niks verbazen als deze ook in 3D uitkomt.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Stop er gewoon mee, heel dat Shrek gebeuren. 1 Film was genoeg geweest, of 2. Ze worden steeds slechter. Hoor ik daar iemand uitmelkerij roepen?