Genre: Actie / Thriller
Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)
Geregisseerd door: Sylvester Stallone
Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 19 augustus 2010
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables
"Choose your weapon."
'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.
Barney Ross
Paine
General Garza
Sandra
Lacy
Heb de Ultimate box gekocht. Boys will be boys.
De box en inhoud is helaas wel van ontzettend slechte kwaliteit, maar van DFW en MM viel natuurlijk weinig anders te verwachten. Gemiste kans. Heb overigens nr 845 van 1500.
Thorak
dan zijn ze wel duur.
bij de frs is dat grote pakket 39.99,'
in januari met 10 euro korting als je nu wat koopt bij de frs.
Thorak
Vanmorgen bij Mediamarkt de dvd gekocht. Wel nep, ik heb een klein uur aan extra's. Op de Blu Ray (dat heb ik dus niet) staat zon 180 minuten (!!!) extra.
Ik zag ook die prachtige doos liggen vol met Expendables goodies e.d. Helaas is die versie ook alleen voor de BR dvd
Moet er misschien toch maar eens mee overstappen.
Breng dan een 2 discs SE voor de DVD versie uit. Ik had er graag wel een paar euro meer voor afgetikt dan.
DVD is zo passé (het VHS van de jaren 90)
Je zou maar een DVD voor de kerst cadeau krijgen
Dan heb je de poppen aan het dansen
Noodless
En zo kun je natuurlijk blijven verzamelen .....de techniek gaat toch vooruit...dus niet lang en ook BR zal dan weer passé zijn. Het is gewoon wat jezelf wilt en met wat je tevreden bent.
Anders wordt het heel moeilijk om iets te verzamelen.
GuyB
Ooit eens interesse voor BR getoond, toen de verkoper me zei dat het toch nooit écht gaat doorbreken. Al mijn films zijn op dvd en heb geen zin om dat te veranderen met van die oerlelijke flashy blauwe doosjes. Het jammere eraan is: geen Inferno.
Nou, dat het niet gaat doorbreken, zal hij nu wel op teruggekomen zijn. Maar de hoesjes blijven inderdaad niet mooi. Maar dat zijn die dvd hoesjes ook niet....
En je kan nu veel goedkoper instappen dat een jaar geleden en er is veel meer te krijgen. Dus het wachten is niet voor niets geweest.
dutchtuga
En je hoeft toch ook niet al je dvd's voor bd's te vervangen. Ik koop enkel films op bd die daarop beter tot hun recht komen, zoals het geval met The Expendables.
Gister overigens op BR gezien, maar kan helaas niet anders stellen dat het in de bios toch wel veel vetter klonk. En dat ondanks mijn 5 * 140 watt installatie. Neemt niet weg dat het perfect late night vermaak blijft.
Comep
In één woord geweldig! Dit is zoals een actiefilm moet zijn. Doe er zo nog maar tien, komend jaar!
steventje
Ik denk dat er niets mis is met je geluidsinstallatie maar dat het probleem bij je schermgrootte ligt
steventje
Ik heb er nochtans van genoten. Ik heb een scherm van 2 m breed maar ik zit dan ook maar op 3m afstand
Ik heb er ook zeker van genoten, maar moest helaas vaststellen dat de audio ervaring uit de bios niet te evenaren was.
stfuympos
Rambo in zn uppie blaast Expendables helemaal weg, erg teleurstellend dit, meer van verwacht, wel leuk om Arnie samen te zien met Sly, jammer dat ze nooit eerder een film samen hebben gemaakt.
dominion
Geweldige actiefilm.
De actie was echt een genot om naar te kijken.
Alle personages waren ook heel gaaf en ook echt geweldige acteerprestaties.
Ook was de humor heel sterk en ik vond de vechtscene tussen Dolp en Li ook geweldig.
Stallone is ook een oude man geworden maar toch gaat hij ook flink tekeer in deze film.
Vond het stukjedat Statham en Stallone in die vliegtuig zo over die brug vliegen en met die machinegeweer op de mensen schieten ook heel goed gevonden.
4,5
esoxlucius
Geweldige film goede vecht scenes en veel ontploffingen, kortom een genot om naar te kijken.
Don MN
'Only an idiot would do this job.'
Ondanks alle 'gebreken' is dit zoals al vaker gezegd de actiefilm pur sang. No nonsense recht-voor-zijn-raap taal, sympathieke spierbal-personages, maar bovenal onwijs gaaf geweld.
Na een aaneenschakeling van onrealistische chaos, vals sentiment, voorspelbare beslissingen en zwakke liefdesverhaaltjes is er maar één woord dat in de bovenkamer blijft hangen: 'Bruut!'
In een decennium vol new-age strak-in-het-pak comic-helden actie, presenteert Stallone een 'old school' grande finale. Een krankzinnige combinatie van oprecht vermaak en een noodkreet-doordrongen wanhoopspoging van zelfverheerlijking om nogmaals te laten zien waar men goed in is, met het stille besef, tussen al die magnifieke maar maskerende explosies, dat het ook het enige is.
Iron Maiden
Vond de generaal trouwens ook echt slecht spelen.
waarom zo'n belangrijke rol voor een acteur die nog niks op zijn naam heeft staan.
Had ik liever Armand Assante gezien, die man kan echt alles.
Justinw
Die generaal gespeeld door David Zayas vond ik ook niet goed. Terwijl David Zayas het erg goed doet bij 'Dexter'.
Ik vond hem best redelijk spelen. Enige wat ik me wel afvraag is waarom hij in deze film moest spelen. Ik had liever een oude held van vroeger de rol van slechte generaal zien spelen. Zayas heeft wat dat betreft niks in deze film te zoeken. Ik vind hem in Dexter trouwens wel altijd uitstekend spelen.
Timothyvdmeer
gisteren nogmaals bekeken en blijf het zeker leuk vinden.
Maar toch wel een foutje gezien....als ze de fly or die routine uitvoeren blijft het vliegtuig kerosine dumpen....al nadat de flaire is afgeschoten....dan moeten hun toch ook ontploffen?
Timothyvdmeer
ach maar verder blijf de film lekker genieten
Zeker de scene op het basketbalveld.

Expend4bles
2023

The Expendables 3
2014

The Expendables 2
2012

Ode aan actiehelden uit jaren 80: 'The Expendables' met Sylvester Stallone vanavond te zien op tv

Actiefilm 'The Expendables' met Sylvester Stallone en Jason Stratham vanavond te zien op televisie

Deze toptitels worden binnenkort verwijderd van Netflix

Die Hard
Actie / Thriller, 1988