• 9.175.512 stemmen

Universal Soldier II: Brothers in Arms (1998)

Actie | 92 minuten

Genre: Actie

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Jeff Woolnough

Met onder meer: Matt Battaglia, Gary Busey en Burt Reynolds

Plot Universal Soldier II: Brothers in Arms

"No memory. No emotion. No mercy... Until one of them decides to become human again."

Luc, Veronica en Eric zijn op de vlucht voor een moord die in hun schoenen is geschoven. De helden moeten voorkomen dat een groep huurlingen hen doodt en moeten een roofoverval verijdelen.

logo tmdbimage

Otto Mazur

Veronica Roberts

avatar van Jordy

Jordy

er was ook nog een andere Universal Soldiers II trouwens...

avatar van neo

neo

er was ook nog een andere Universal Soldiers II trouwens...

die heb ik helaas ook gezien

avatar van Bandit

Bandit

Wat een verschrikkelijke slechte film.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Wat is dit een slechte film zeg! Niet te geloven ...

avatar van dintje

dintje

te droevig om ook maar een beetje aandacht aan te schenken wat een drama om te kotsen zo slecht

avatar van sinterklaas

sinterklaas

zet deze in de flop 100

0,0

avatar van sinterklaas

sinterklaas

echt waardeloos de eerste was veel beter met jean claude maar ze hebben nu een een of ander nicht gebruikt met een stem als of ie in geen jaren meer geslapen heeft

die wincott is ook echt superiritand echt een namaak spierbundel

ik heb al een 0,0 gegeven en daar hou ik het bij

avatar van RedLine

RedLine

?? Zijn er 2 versies van deel 2????

avatar van JacoBaco

JacoBaco

RedLine schreef:

?? Zijn er 2 versies van deel 2????

Ja een jaar later kwam Universal Soldier: The Return en die was weer met Jean Claude Van Damme.

Walgelijk slecht

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Afgelopen paar dagen wat onzinnige B-films bekeken met een maat van mij die helemaal gek is op dit soort nonsense. Bij hem is het echt genieten geblazen. Bij mij was echter jengelen en ratsen. Bijwijlen kan ik ze wel hebben, maar dit was toch wel een pijnlijke zit. Van hilarisch slechte special effects tot pijnlijke one-liners/script tot barslechte acteerwerk. Het zit allemaal in dit onding.

avatar van krosnicky

krosnicky

JacoBaco schreef:

Universal Soldier: The Return (1999)

Walgelijk slecht

ja en ook 2 versies van deel 3

avatar van kirk douglas

kirk douglas

Zouteloze tv-film.
Het dieptepunt kwam gelijk op het begin waar het einde van het vorige deel nog een keer werd nagespeeld,er zijn geen woorden voor hoe zielig dat eruit ziet.
Maar ook voor de rest word de film niet beter dom gezwam en slappe actie.
Gary Busey is ook van de partij als schurk en vormt het enige lichtpuntje in de film.
Het einde is overigens ook waardeloos.

avatar van eavymetal

eavymetal

Deze walgelijk slechte film is een ware belediging voor de filmindustrie, want Jeff Woolnough (regie), Matt Battalgia, Gary Busey en Jeff Wincott bakken er letterlijk helemaal niets van!

Daardoor zit er werkelijk totaal geen structuur in deze film, waardoor je oogleden alleen maar zwaarder en zwaarder worden, en dat kan met een actiefilm toch niet de bedoeling zijn, of heb ik het mis?

Dit alles houd in dat ik de film zeker niet meer ga bekijken, tenzij ik een aanval van slapeloosheid krijg, want bij deze film val je geheid in slaap!

avatar van RuudC

RuudC

Voor een film dat waarschijnlijk nog geen vijfde van het budget heeft van het eerste deel, valt het eigenlijk helemaal niet tegen. Het verhaal is crap en veel te voorspelbaar. Voor echte fans van Universal Soldier is het voor een keer best de moeite waard om te zien. Maar dan bedoel ik ook echt niet vaker dan een keer. Matt Battaglia en Jeff Wincott doen het niet eens heel verkeerd, maar hebben eigenlijk de pech getekend te hebben voor een vrij bloedeloze film. De unisols blijven een stel houterige klazen die vooral op de lachspieren werken. Helemaal wanneer ze uit dat busje springen. Ergens is het wel sympathiek en er zitten ongetwijfeld goede bedoelingen achter, maar alleen met dat red je het niet.

avatar van Phantasm

Phantasm

Tsjongejonge, wat ontzettend slecht, je kunt het merken, andere spelers, andere regisseur, gauw vergeten deze ellende.

avatar van DragQueen

DragQueen

Vreselijk slecht vervolg op de eerste Universal Soldiers. Ook lekker verwarrend dat er naar wat blijkt twee verschillende 2e en 3e delen bestaan. Natuurlijk krijgt de reeks met Jean-Claude Van Damme de voorkeur, en het is na het zien van deze film duidelijk waarom men deze rare vervolgen heeft geprobeerd weg te poetsen. Barslechte film, en zowel qua acteerwerk en verhaal zeer teleurstellend. Slappe hap. 1 Ster.

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

Tja wat mot ik er nog aan toe voegen,leuk voor de vuilnisbak.verder niet druk om maken,niet langer als 5 minuut uit te houden.

avatar van Shadowed

Shadowed

De Universal Soldier-reeks is nooit de boeken ingegaan als kwalitatief en hoogstaand actievertier, maar brachten vaak tot op zekere hoogte aanstekelijk vermaak met zich mee. Niets kon me echter voorbereiden op het ongekend saaie verloop van het oorspronkelijke vervolg op de explosieve voorganger. Het is werkelijk ongelooflijk hoe levenloos deze sciencefictionfilm wel niet is, die enkel van een laag cijfer wordt gered dankzij de inspanningen van de acteurs. Regisseur Jeff Woolnough lijkt geen enkel benul te hebben waar deze reeks voor staat en pakt uit met een ongepast lange aanloop, die wordt opgevolgd met amateuristisch geschoten actiescenes. De cinematografie oogt onverzorgd en verwaarloosd, waardoor je geduld als kijker (niets tussen de beelden trekt namelijk maar enigszins de aandacht) behoorlijk op de proef wordt gesteld. Als ik de namen van de personages niet zou herkennen, had ik wellicht zelfs gedacht dat deze film volledig op zichzelf stond en geen deel uitmaakt van de reeks. Fijn dat er later vervolgen kwamen die niet de lijn van dit geheel hebben gevolgd, anders was het complete gebeuren snel de boeken ingegaan als catastrofaal saai vermaak.