Genre: Komedie / Misdaad
Verenigde Staten / Australië
Geregisseerd door: Harold Ramis
Met onder meer: Robert De Niro, Billy Crystal en Lisa Kudrow
Releasedatum: 27 februari 2003
Plot Analyze That
"Back in therapy"
Maffiabaas Paul Vitti zit in de gevangenis en heeft serieuze bijstand nodig als hij er weer uit komt. Vanzelfsprekend keert hij weer terug bij zijn psychiater Dr. Ben Sobel voor hulp, en komt erachter dat Sobel zelf wel wat hulp kan gebruiken. Sobel heeft namelijk de praktijk van de familie geërfd, met als bijkomend effect een hoop stress.
Paul Vitti
Wiseguy
Earl
Coyote
niekotten
zitten erg leuke momenten in, danny speelt 't heel goed, vooral 't begin
Filmtombe
Het schijnt dat men momenteel bezig is met de pre-production van Analyze Them.
(kuch kuch)
gandalf
Robert De Niro, Billy Crystal en Lisa Kudrow
Ok, het verhaal van deel 1 is nu compleet uitgemolken. Billy Crystal steelt de show en blijft gewoon grappig. Robert de Niro bezorgt me altijd een beetje deja vu gevoel. Ligt misschien aan die pukkel op zijn wang. (kijk austin powers 3 en je weet wat ik bedoel) Tijdens het kijken van deze film ontpopte de glimlach op mijn mond zich maar heel soms tot de brede lach. 5* voor Lisa Kudrow voor het spelen van het protype meest irritante vrouw die je als man kunt bezitten
. De film krijgt van mij 3* (wordt verlaagd als er een deel3 uitkomt)
lita80
Ik viel in slaap tijdens het kijken van deze film...dat zegt al genoeg denk ik
SlingBlade
Ik vond het wel een grappige film, natuurlijk wist ik ook voordat ik hierheen ging dat het wel voortboorduren op hetzelfde zal zijn, maargoed. In slaap vallen tijdens een film met Robert de Niro in de hoofdrol gaat wel erg ver
the-dude
dat zegt in ieder geval genoeg over jouw slaap
Ik vond het een aardig vervolg op een leuke film. Geen topper, zeker geen flop, voldoende grappige momenten om niet in slaap te vallen.. maar goed, dat valt en staat met de hoeveel slaap die een mens nodig heeft en dat is natuurlijk heel persoonlijk.
Ericinho
gister nog maar eens moeten meekijken naar dit gedrocht van een film. Een knappe prestatie om met acteurs van dergelijk kaliber zo'n zouteloos misbaksel te maken. Waar in deel 1 de dialogen behoorlijk snedig waren, waren ze nu slap, saai en van een onderbroekenlol niveau. Dan heb ik het nog niet over het schaamteloze jatwerk uit deel 1. Deze film laat me achter met een gevoel van diep verdriet... De... de Robert de Niro is afgedaald naar een erg twijfelachtig niveau... en dat doet toch pijn.
En hoe een regisseur die ooit het briljante Groundhog day maakte, zo'n komisch bedoelde diaree kan maken... ongelofelijk.
En Lisa Kudrow... tja, bij uitstek iemand die alleen dankzij haar one-trick poney beroemd is geworden. Ze had beter serveerster op Hollywood Bvd kunnen blijven, daar had ze mij in idere geval een groot plezier mee gedaan.
Nog steeds 0,5*
[L]eet0r
(knip, veel te lange quote - Jordy)
waarom al deze tekst
je kunt da ook door 2 woorden uitdrukken da je deze film slecht vond
ik vinde deze film zeer goe , zelfs beter da de eerste film
Hoe da De Niro acteurd
al zijn filme zijn massa's goe !!!
Ramon K
Ik ben echt aan vakantie toe........
Is dit een nieuwe taal of zo?
Kom op zuiderburen, jullie leren ook gewoon Nederlands op school, net als wij.
Agony
- 1985 berichten
waarom al deze tekst
flicks
Sorry dat ik het vraag maar, Leetor, ben je een debiel ofzo???? als niet, schrijf dan niet zo achterlijk.... Dan kunnen andere mensen je tenminste nog begrijpen.
BoordAppel
Gebruiker reeds geblokkeerd.
Omdat ie niet normaal wilde schrijven?
herman78
Gebruiker reeds geblokkeerd.
Mooi. Mensen die niet eens de moeite doen hun berichten leesbaar te maken, heb ik een hekel aan (dit is eigenlijk te sterk uitgedrukt, maar het punt is wel duidelijk).
Omdat ie niet normaal wilde schrijven?
BoordAppel
Ik denk het wel, en terecht! Je wil me toch niet vertellen dat je zo zin krijgt om berichten te gaan lezen...
Nee, dat koste te veel moeite met ontcijferen. Ik neem aan dat ie wel eerst gePMt is.
Tom Savini
Ik heb Analyze this en Analyze that gewonnen op DVD bij videoland.nl
Vond Analyze that geen slechte film. Hij is natuurlijk minder leuk dan de eerste,maar er zaten toch wel een paar geinige momenten bij(No I don't want to see the old sausage!). De bloopers tijdens de aftiteling zijn erg leuk!
Nick Kang
Ik heb in lange tijd niet meer zo hard gelachen bij een film. Ik had echt gedacht dat deze film veel slechter zou zijn dan Analyze This. Maar dat valt REUZE mee. Billy Christal speelt wel heel erg goed in deze film, maar Robert De Niro is toch wel de beste. Analyze this/that zonder Robert De Niro is gewoon onmogelijk.
LauraPalmer
Ik vond hem juist wél een stuk minder leuk dan de vorige... Ik heb misschien een enkele keer een beetje moeten grinnikken en ik weet niet eens meer waarom. Kun je nagaan!
SSeagal
De eerste film is leuk, de tweede film is een herhaling, voegt niks meer toe.
Nick Kang
Ik heb persoonlijk meer moeten lachen bij de tweede film. Bij Analyze this was er meer getrut met die Billy christal. Ze moeten juist meer Robert de Niro in de film doen. Analyze Taht heeft dat. Maar ik vind de twee films allebei zeer hilarisch.
Mischa
[quote]the-dude schreef:
Haha, ik ook! 'This' was best leuk, deze was gewoon waar-de-loos. Had in de bios écht het gevoel dat de heren DeNiro en Crystal vooral erg hun best deden om voor zo weinig mogelijk inspanning zoveel mogelijk geld uit mijn zak te kloppen. Wat een aanfluiting!
roda
ik vond hem ontzettend tegenvallen, weinig gelachen met deze film, zonde van de acteurs die het wel proberen.
Analyze This vond ik fantastisch en heb ik 5* gegeven, maar bij deze film kom ik niet hoger dan 2.5*

Analyze This
1999